עזרה בהבנת הפריסה

Cat Woman 2005

New member
עזרה בהבנת הפריסה

היי לכולם =] היום עשיתי פריסה וממש קשה לי להבין את משמעות הקלפים, במיוחד קשה לי לעבוד עם האינטואיציה ההיגיון נדחף כל הזמן. אז רציתי לכתוב את הפריסה שלי ומה אני מבינה מזה, ואני מקווה שאתם תתקנו אותי או תוסיפו לפירושים שלי. הפריסה: פריסת SOS והשאלה היא האם תהיה לי זוגיות בשלושת החודשים הקרובים והקלפים שיצאו: נסיך המטות -6 גביעים -4 חרבות מה שאני הבנתי מהפריסה זה שאני נתפסת בעבר, בנוסטלגיה (6 גביעים) ונסיך הגביעים זה יוזמה והתחלה של משהו חדש ו4 חרבות זה קיפאון, חשבון נפש ופסק זמן. רק שאני לא מצליחה להבין מה תומך ומה מפריע הם היוזמה היא מה שיקדם אותי או מה שמפריע לי (למרות שנדמה לי שזה דווקא משהו מקדם) או שהקיפאון ופסק הזמן זה משהו שיפריע לי או יקדם אותי. כמו שאתם רואים זה פירוש מאוד דל, אבל אני מתקשה בהבנת הקלפים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור

רשף כשף

New member
מכיוו שאין לך נסיון בפריסה זו

להתחיל בפריסה פחות מסובכת מפריסת אס או אס. למשל- הווה-עצה-תוצאה.

dmmr

New member
אס או אס היא פריסה ממש קלה ופשוטה.

כאשר הקלף האמצעי הוא התשובה והצדדים יכולים להיות תומכים או חוסמים תלוי בקלף ונושא השאלה.... האים נפרדת מחבר ? כי יש כאן רמז שכזה ....אם תתני עוד רקע אוכל להסביר לך מה תומך ומה חוסם.

Cat Woman 2005

New member
קודם כל, תודה לשתיכן

בקשר לשאלה שלך, לא נפרדתי מחבר, אבל היה לי סיפור שהיה יכול להצליח ולא הצליח. ובזמן האחרון אני ממש רוצה בן זוג ואין לי עכשיו מישהו עם פוטנציאל כל כך, וגם יש מישהו שהכרתי פעם ואני חושבת עליו מידי פעם למרות שמזמן לא ראיתי אותו. אממ...אני חושבת שזהו אין לי עוד מה לספר.

נראה שענית לעצמך על השאלה

לעתים קרובות שש הגביעים מדבר על חזרה לקשר עם אדם שאנחנו כבר מכירים...

../images/Emo26.gif

כמו שאמרת, 4 החרבות מדבר על קיפאון, אך גם הסתגרות. היות וזה קלף שלילי יותר לנושא זה הוא נחשב קלף חוסם, והוא מראה שהסגירות שלך יכולה למנוע ממך לממש קשר עם הבן אדם. את צריכה להשתחרר יותר, להיפתח ופחות לדאוג. נער המטות הוא קלף של חוויות חדשות והוא פותח לנו מרחב תמרון חדש. באופן כללי הוא קלף חיובי ולכן תומך. יתכן שתפגשי באדם בעקבות קפיצה לביקור (שלך או שלו). אם לקשר יהיה המשכיות או שזה יהיה "היי, ביי" זה תלוי במוכנות שלך להיפתח אליו.

Cat Woman 2005

New member
למען האמת זה ממש מדבר אליי

הפירוש שלך מתאים להתנהגות שלי...תודה רבה!

רשף כשף

New member
הבעיה שלי עם הפריסה הזו היא

שהיא יכולה לומר גם את הדבר ההפוך: קיפאון בעד וחידוש הקשר נגד כי זה רק יביא אותה בחזרה לעבר, למקום שהיא כבר הייתה בו ויודעת שהוא חסר תוחלת.

dmmr

New member
אבל אין כאן בעד או נגד.

תמיד הקלף האמצעי הוא התשובה ולכן הצדדיים הם רק מחזקים או מחלישים אך לעולם לא סותרים את התשובה. התשובה כאן היא ששה גביעים בכל מקרה. גם אים נכון לה התפתח או לא נכון לה לחדש את הקשר ,יש כאן מסר שאומר שיש איזה מעגליות כלשהי בקשרים שלה שמונעים ממנה להתקדם במערכות יחסים שלה .עד שהיא לא תעלה על דפוס ההתנהגות היא לא תפתור אותה. היא משדרת להם מאוד קלילות בהתחלה. מאוד זורמת ליברלית וקלילה. אך איך שהוא הקשר תמיד הופך לכבד ונקטע. היא צריכה לחשוב מה היא עושה שם לא נכון בדיוק. ולפתור אותו בקשר הבא. הבחור מהעבר (שאכן יתכן שיש משהו כזה, אני נוטה להסכים עם הפירוש שנתנו כאן.)או בחור חדש ,זה פחות משנה. תוך זמן השאלה (שלושה חודשים) היא תוכל להתחיל קשר ויהיה חכם אם היא תיישם את מה שכבר למדה.

למעלה