עזרה בהבנה...

kaasper

New member
עזרה בהבנה...

קראתי את ההודעות פה בפורום ואני לא מבין איך אפשר להתנחם כשאחרים מספרים לך את הבעיות שלהם, כאילו מה הקטע אז אם בנאדם אחר סובל יותר ממני אז אני אמור להתנחם בזה?!? ללמוד מזה?!?! הרי גם אם איך שהוא אני יבין שיש אחרים שסובלים יותר (ותמיד אני מודה לאלוהים על מה שנתן טוב שלא יותר גרוע) זה לא יקל על הסבל האישי שלי... בברכת כל טוב ובריאות לכולם..

זו לא המטרה

אתה לא אמור להתנחם בזה שאחרים מרגישים רע יותר ממך. התמיכה הדדיתי עוזרת להתמודד. אתה תומך במישהו אחר והוא תומך בך. אתם מדברים על דברים ומקבלים נקודות מבט שונות על העולם ועל החוויות וזה מה שיכול לעזור.

kaasper

New member
אני לא אוהב את הגישה הזאת..!!!

לדעת שיש עוד אנשים כאלו או אפילו יותר גרוע ולשמוע איך הם מתמודדים עם המצב... עם כל הכבוד זה ממש לא מעודד אומנם יפה שהם מתמודדים עם זה אבל כל אחד והאופי שלו ועץ עקום לא מתיישר לכן כמה שאני אשמע על ההוא ואנסה ללמוד להתמודד ולהבין... אם הבנאדם לא חזק מספיק... הוא לא יצליח להתמודד עם דברים ויהי מה!!!!! אני לא אומר שאני לא אשמח לעזור להפך - כל מי שירצה בכיף ויש לי מה לתרום אבל אדם צריך להתמודד עם דברים לבדו לטוב ולרע ואם טוב אז הוא חוסן להמשך ואם רע אז ללמוד מטעויות כי מה שלא הורג מחשל!!!

magenta73

New member
אתה שוכח משפט אחד חשוב

לא טוב היות האדם לבדו. כן. שינוי מתחיל מבפנים, מבחירה. מלראות ומלהתמודד. אבל קשה להתמודד לבד, ויש צורך באנשים סביבך שיעודדו אותך, שיהיו אוזן קשבת, כתף תומכת וכן הלאה.

kaasper

New member
אוקיי!!! צודקת אבל

אם אין אני לי מי לי?!?! בשביל שהסבל יפסיק הבנאדם חייב לעבוד על עצמו וכן בעזרתם של אחרים!

לירננה

New member
אתה לוקח דברים יותר מדי שחור ולבן

אם לאדם אין בכל יכולת לעמוד על הרגליים שלו, והוא לא חזק מספיק, אז נכון הוא יפול. אבל מה אם כן יש לו יכולת,אבל הוא זקוק לקצת תמיכה. התמיכה שהוא יקבל זה לא מה שירים או יפיל אותו,אבל זה יכול לעשות את הדרך קלה יותר.

המטרה בפורום היא ../images/Emo20.gif...

לתמוך ולעזור לאנשים, וכן לפעמים כשעוזרים לאחרים לוקחים את הדברים שאנו מתמודדים עימם בפורפורציות שונות ממה שהיה בהתחלה. המטרה פה היא לא להנות מהסבל של אחרים, אלא ללמוד מהם, לעזור להם.

kaasper

New member
תגובה לכולם!!!!!

אין ספק שתמיכה עוזרת וגם אני נתמכתי באנשים אבל יש כאן הודעות בפורום שכאילו אנשים רשמו את הבעיות אז אנשים רשמו הגיבו בבעיות יותר קשות שהיה להם בעבר וזה מה שבאתי להגיד שלראות עיניי זה לא מעודד אלא רק גורם לעולם להראות יותר חרא!!!! ולגבי תגובתך בלאגנית כבר רשמתי שמי שרוצה לקבל ממני עזרה במשהו אז בכיף כי יש לי במה לתרום ומה לתת וזכותי להביע פה את דעתי כמו שלך מותר וגם והיה והייתי אומר שהפורום הזה לא עוזר לאפאחד בשום דבר (לא שאמרתי את זה אבל לא חשוב)זאת עדיין זכותי ובשביל זה הפורומים קיימים בשביל שאנשים יוכלו לעזור להביע לחלוק עם ועל דעות של אנשים ואם את לא מקבלת את זה זאת זכותך אבל זה לא אומר שאני לא מבין את המהות בפורומים הדרך ארוכה!!!

למעלה