עזרה בהבנה

n616436

New member
עזרה בהבנה

אני נורא עצבני ............לא יכול ככה יותר. למה בנות נרתעות ברגע שגבר מראה להן שהוא רוצה אותן ? יצאתי עם מישהי,דייט ראשון,הכרנו מהאינטרנט. היה אחלה,נהננו,התנשקנו,התחבקנו,התלטפנו. היה כימיה וחיבור סבבה,לפי דעתי. או שמא היא רק העמידה פנים.? לא מצאתי חן בעיניה אבל היא זרמה איתי ככה בכל זאת? כ"כ היה לי חשק לפגוש אותה שוב,יום למחרת שלחתי סמס שבא לראותה שוב...אני חושב שמאותו הרגע היא הפכה "קרה".. כאילו שאני מטריד אותה או משהו.."היום אני עסוקה,ומחר אולי". התקשרתי למחרת,שזה יומיים אחרי הפגישה הראשונה. גם לא יכולה.עד כאן אני מבין,מכיוון שכבר בפגישה אמרה לי שהיא לא יכולה לצאת ביומיים הקרובים.מיי מיסטייק.חשבתי שאולי התלהבה ממני גם ולכן תרצה לצאת איתי בכל זאת. במסנ' אתמול אמרתי לה "אוקיי,נפגשים השבוע ? " פתאום ההיא "אני עסוקה כל השבוע אני עובדת ממש קשה קמה מוקדם כל יום יש לי לימודים " וכל השיט הזה....אמרתי לה- סבבה,לא בא לך, תגידי,נחתוך. "זה לא שלא בא לי ,מה קשור בכלל" ואז פתאום "אני לא אוהבת קשר מלחיץ" על איזה קשר היא מדברת ? רק ניסיתי לקבוע דייט פעם שנייה. לסיכום: 1. מה לכל הרוחות מלחיץ בזה שאני מנסה לקבוע איתך דייט שני ? 2. מצאתי חן בעינייך- בואי ניפגש,את תציעי מיוזמתך ולא תעשי עניין מזויין. 3. מהססת לגביי ורוצה להשאיר אותי על אש קטנה ? לי זה לא מתאים.אך למה את לא אומרת ? 3. זו דרך לגרום לכך שאני ארדוף אחרייך ?זו דרך מטומטמת. בקיצור,בנות, עם כמה ניסיון שיש לי איתכן,אני לעולם לא יודע למה לצפות. האם בחורה שבאמת מעוניינת בגבר תמציא לו תירוצים ויחד עם זאת לא תציע תאריך לפגישה מיוזמתה ? האם אני מושאר כאן "על אש קטנה " ? למה היא אמרה לי "אם לא היית רוצה הייתי אומרת לך בפנים,אני לא משחקת משחקים".. בחייכן,מזה החארטה הזה ? האם אני צריך לוותר על כבודי ולענות לה באם תתקשר? כי א. לא נראה שהיא תתקשר. ב. אין לי חשק לראותה. בנות באמת חושבות שדייט פעם בשבוע וחצי זה יעיל ? הרי כל המומנטום והחשק יורד כבר. בכל מקרה כבר לא בא לי עליה.

n616436

New member
וגם

ופנייה לנשים: די לעשות מהגבר צחוק. אל תלכו סחור סחור.לא בא לך עליו,תגידי לו. לכל גבר יש כבוד,והרבה,ועצם העובדה שאתן משחקות בו וגורמות לו להתקשר 3 פעמים כדי להציע דייט שני או שלישי או וואטאבר בגלל שאתן לא ברורות ולא יכולות לדבר ת'כלס ודוגרי פשוט מקוממת ומרגיזה. לא היה בא לי עליה כמו העובדה שמרגיזה אותי שעשיתי מעצמי צחוק ,כאילו התחננתי לדייט שני,היא חושבת לה שאני שומר לה אמונים ומחכה בחיבוק ידיים בזמן שהיא מחליטה מתי לצלצל אליי. הפעם הזו ,בניגוד לשאר הפעמים,אני לא מתכוון "לצאת פראייר". זה יישמע לכן מוזר,אבל אגו חושב יותר מאהבה. בגלל זה אנשים מתגרשים.

לצערינו

הרבה חושבים על האגו סליחה על המילה, המטומטם שלהם! בגלל זה הבית דין רבני עמוס.

nate2000

New member
כמה הערות לבחור בעל הניסיון איתנו הבנות

1. אם היה לך דייט טוב לדעתך זה עוד לא אומר כלום לגביה. אתה לא יודע מה קרה אחרי שהיא יצאה מהאוטו ועלתה הביתה. 2. אם באמת היה לך דייט טוב. תתקשר!!! ותזמין אותה לדייט שני. בלי!!! SMSים ובלי מסנג'רים ודומיו. תזכור גבר שמתחבא מאחורי הסלולרי שלו ומאחורי תוכנת מסרים לא בדיוק משדר רצינות. 3. ברגע שהיא מתחילה עם התירוצים היית צריך לחתוך. במקום זה המשכת לנסות לקבוע דייט כשכבר היה ברור שפיספסת את הרכבת. 4. לא צריך ליפול מקיצוניות אחת לקיצוניות שניה. זה ממש לא מוציא אותך באור טוב. 5. תפסיק להכליל ותלמד מטעויות אחרת המצב שתיארת עוד יחור על עצמו הרבה פעמים. 6. בהצלחה עם הבחורה הבאה.

תגיד מה רצית?

שהיא רק בתחילת הקשר תתחיל לרדוף אחריך? תפסיק לשבת לה על הוריד. מה חשבת? כל היום היא יושבת מול המסנג`ר, האייסי או מה שזה לא יהיה ומחכה לאיתות ממך?? יש לה גם חיים מישלה! אף אחד לא אוהב קשר מלחיץ. מי שלא זורם זה אתה! מזה היא תיזום? תיזום אתה. יזמת? היא לא יכולה? תבין! היא עובדת. שבוע עמוס! אם היא לא הייתה רוצה איתך קשר היא לא הייתה מדברת איתך בכלל. לאט לך... מה הלחץ? תהיה רגוע. יום טוב. בהצלחה! /tapuzforum/images/emo13.gif נ.ב. סליחה אם נשמעתי תוקפנית מעט. ‎/tapuzforum/images/emo140.gif‎

voguemaster

New member
מה מלחיץ במה שהוא עשה ?

שלח לה למחרת SMS (היה צריך להתקשר אבל זו נק' אחרת). לא הלך, ניסה שוב פעם למחרת. בשבוע שאחרי הוא שאל אותה לגבי אותו שבוע. על איזה קשר את מדברת ועל איזה מלחיץ ? אם הוא היה מייבש אותה שלושה ימים ולא מתקשר לקבוע דייט שני אז היית אומרת שהוא משחק משחקים ?
. באנה אתן הזויות לגמרי....

neta1979

New member
באמת מה מלחיץ פה?

שלח SMS יום למחרת - מעולה (יותר טוב טלפון, אבל ניחא). ניסה שוב - לגיטימי. הבחורה פה משחקת איתו, הרי היא התנשקה איתו בפגישה! יכולות להיות כמה סיבות: 1. היא שחקנית-פלצנית, ואם זה חרוז אז זה בטח נכון
מאוגרות מועדוני המעריצים. 2. היא הייתה מסטולה והתחרטה. 3. ניסתה לגרום למישהו לקנא, הלך, לא צריכה יותר. 4. היא מג'נגלת בינו לבין עוד 2-3 בחורים, אין לה זמן כי היא צריכה לפגוש את כולם. 5. למי אכפת? העניין הוא, שאם היא זרמה איתו בפגישה - היא אותתה לו שהוא מוצא חן בעיניה והכל בסדר, ושיש מצב לקשר. אם היא פתאום מזמזמת שיר אחר היא צריכה להסביר מה מי ולמה. זה לא יפה! קצת מזכיר התנהגות של בחורים מניאקים אחרי זיון - התחמקות אלגנטית שמשאירה אותך עם ה*** ביד. למרות שאין לי בכלל ***. נו שוין בחור, אתה היית בסדר גמור! ובלי הכללות בבקשה - יש בחורות נורמליות

neta1979

New member
ואגב, אם הוא לא היה מראה סימן חיים יום אחרי

הפגישה, אז זה בטח שלא היה בסדר - מצידו. לדעתי תמיד עדיף לצאת בסדר, ושאחרים יסתדרו עם המצפון שלהם לבד.

elena20

New member
והנה שוב ההכללות, לא כ-ל הנשים כאלה, פשוט

כנראה היא לא רוצה להמשיך איתך את הקשר.

תלת חי

New member
חחחח.......

טוב.. מקרה קלאסי האמת... לא ראיתם שהייתה זרימה והכל היה סבבה בפגישה?? הבעייה היא שפשוט לא שיחקת את המשחק... ועוד אתה מצפה מבחורות בפורום שיסבירו לך את זה, זה לא יקרה!!! בקצרה, אין מה לעשות!! ככל שאתה לחוץ יותר, ככה אנשים (וכתבתי אנשים כי האמת שזה כולל גם גברים..) נמלטים יותר מהר.. לא שמעת על החוקים הבסיסיים של לחכות יומיים שלושה אחרי הפגישה הראשונה, לפני שאתה מרים טלפון?? או העובדה שבאמת צריך להרים טלפון ולא לשלוח הודעות כתובות למיניהן?.. האמת שכשקראתי את מה שכתבת אז בהתחלה חשבתי שאתה צודק אבל אז הגעתי לתובנה שהרבה פעמים אתה רואה רק את הצד שלך כשאתה לחוץ.. לעומת זאת, רוב הבחורות שהיה לי בהן עניין, זה התחיל בדיוק מאותם המשחקים שכולנו מתעצבנים מהם.. אין מה לעשות, כמה שאנשים יגידו שהם נגד משחקים, הם מוסיפים המון פלפל.. לגביה, אני לא בטוח שזה אבוד ולדעתי אתה יכול לתת לזה להרגע ולנסות שוב בעוד שבוע.. ואין לך מה להתעצבן עליה על העובדה שהיא מתנהגת כמו רוב בני האדם..

sugar lips16

New member
תקשיב...

לדעתי אף אחת לא שמה אותך על אש קטנה... לדעתי פשוט הבחורה עסוקה קצת , ויום אחריי יום להיפגש, זה כנראה לא משהו שהיא מחפשת בתחילת הקשר.. ועבר בסה"כ שבוע וחצי, וכן אתה צודק וזה דיי הרבה, אבל כנראה שהבחורה באמת עסוקה.. אני לא רואה פה סיבה לפקפק ולא להאמין.. כי לא ממש פירטת עד כמה היא בקשר איתך.. האם היא מתקשרת אליך? יוזמת שיחות? אומרת לך שהיא כן רוצה להיפגש? כי אם כן אז אתה ממש לא על אש קטנה.. ועוד משהו.. לא חבל על העצבים המיותרים שחטפת עלייה?! ובגללם כבר "לא בא לך עלייה" ? כי חמוד.. ניסיון או לא ניסיון.. בנות זה עם קשה, יהיה לך קשה עם כל אחת מאיתנו, :) בהצלחה בכל אופן.

sugar lips16

New member
לא קראתי את ההודעה השנייה שלך אז הינה תגובה

להודעה השנייה שכתבת.. קודם כל אתה נשמע בחור עצבני ביותר, אני אישית לא הייתי רוצה לצאת לדייט שני עם בחור כזה עצבני.. ממה בדיוק אתה מתעצבן?? גם אם הבחורה לא רוצה אותך, ונכון זה אולי מרגיז קצת, אבל אתה קצת לדעתי מגזים בתגובה שלך.. אגו חשוב יותר מאהבה? סיימתי את התגובה שלי כאן.. כי זה מוכיח בדיוק למה היא לא יוצאת איתך לדייט שני.. אגו וכבוד משאירים מחוץ לאהבה ולא בתוך!! זה כלל לחיים מותק!

n616436

New member
תיקונים

תודה לכולם ולכולן על התגובות.... למעשה מאז הדייט עברו בדיוק ארבעה ימים מלאים (היה בלילה של חמישי) . אחת מכן הגיבה לי שהיא לא רוצה אותי אחרת היתה מפנה זמן להיפגש - ואחרת אומרת שאם לא היתה רוצה היתה מעיפה אותי לגמרי. מי מכן צודקת ? מסנג'ר- הסיבה היחדיה שיצרתי איתה קשר שם מכייוןן ששמה התחיל הקשר הזה...חוצ מזה שהתקשרתי אליה להציע לה דייט שני.. בנות, אם בחורה רוצה גבר,היא לא תתן לו תשובות כמו "שמע,אני רוצה לראות אותך,היום אני לא יכולה ומחר לא אבל בוא נקבע לסוף השבוע " ? זה נשמע לי יותר הגיוני מאשר תשובה כגון "אולי בסופש,יש מצב" או "אני כל יום עובדת כמו חמור". איזה חבר אמר לי פעם שכאשר בחורה אומרת דבר כזה- היא מנפנפת אותך-מכיוון שהרי כולנו עובדים קשה כל השבוע ואם הייתה רוצה ליפגש ממש הגישה שלה הייתה שונה. סמס- אני גם לא טיפוס של סמס,טעיתי כנראה בהערכת הבחורה. רק שלחתי לה סמס יום אחרי הדייט שהיה כיף או משהו כזה..

n616436

New member
וגם.

עכשיו באמת -- כשזה זה לגמרי,כשאר מסתדרים מצוין ושני הצדדים יודעים שרוצים לראות שוב אחד ת'שני , לא נראה לי שזה משנה אם התקשרתי אליה עוד יום או פחות יום...היו לי בחורות שהסכימו שאצלצל יום אחרי אפילו שזה "נוגד את כל החוקים"...

nate2000

New member
כמו שלמדת על בשרך אין חוקים

בעולם הדייטים. בכל מקרה מבלי להיכנס לראש שלה לדעתי תמשיך הלאה. לקח לבאות, תהיה יותר קונקרטי כשאתה קובע דייט (יום, זמן, מקום- כמובן להתחשב בדייט אם מתאים לו או לא). ואם אתה שומע תירוצים כמו "אני לומדת/עובדת/לכלב יש מומולדת" מחק את המיותר והיא לא קובעת יום אלטרנטיבי לדייט תמשיך הלאה. אגב לא צריך לקחת כ"כ ללב. כולה בחורה. יש עוד מליון כמוהה.

elena20

New member
תראה, יכול להיות שבחורה מעוניינת, אבל היא

באמת עסוקה, א-ב-ל כמו שהיא מורחת אותך, אולי כן אולי לא, היא לא רוצה אותך. יש הבדל בין להתנצל ולהגיד שהיא ממש עסוקה ותשמח להיפגש איתך בסופ"ש לבין להגיד "אולי". אני אתן לך דוגמה: הייתי בקשר עם איזה בחור בתקופת הפסיכומטרי ובאמת שהייתי נורא עסוקה , אבל הוא גם לא מי יודע מה משך אותי, אז תמיד אומרתי שאני עסוקה או לומדת וכמובן שזה נגמר אחרי עוד דייט, לעומת זאת כשהתחיל הקשר עם החבר הנוכחי, אף פעם לא נתתי לו תירוץ כי הייתי נורא מעוניינת בו, אז מצאתי את הזמן בשבילו. הכל עניין של רצון.

n616436

New member
תודה הלנה

את צודקת מ א ה אחוז! כשבחורה באמת רוצה היא מפנה זמן,היא מחכה לטל' מהבחור,היא מדברת איתו בצורה מאד מעוניינת ולא מנפנפת... הלנה- את גם תסכימי איתי שכאשר עוברים יותר מ 4 ימים בין דייט ראשון לשני, כאשר "לא מכים על הברזל כל עוד הוא רותח" , אז יורד החשק להיפגש כבר ? אני למשל כבר לא זוכר איך היא נראית...זה סתם מוריד מהחשק..כשהיא "עסוקה" מדי בשבילך... אז מה לדעתך גבר צריך לעשות במצב כזה ? הרי אני לא מעוניין למשל לצאת עם מישהי שלא ממש סגורה עליי. זה די פוגע כשאתה רוצה אותה יותר משהיא אותך, לא ?

זכוכיות

New member
ברור! אם מישהו היה מורח אותי

4 ימים (והרבה פחות מזה) הייתי מאבדת עניין לחלוטין. אני מסכימה איתך לגמרי.

למעלה