עזרה בהבנה של חלום

obobus

New member
עזרה בהבנה של חלום

אתמול בלילה (בין שישי לשבת) חלמתי משהו שאני מתקשה להזכר בו במלואו אבל יש לי הרגשה שזה ממש חשוב. בחלום הייתי במעין היכל גדול, בתחושה שלי זו היתה אולי כנסיה. אני לא זוכר את מי או מה ראיתי שם ואני לא זוכר דברים ששמעתי או שנאמרו לי, אם היו כאלה. כל מה שאני זוכר זה קטע אחד (מתוך חלום ארוך יותר כנראה) שבו אני עומד בהיכל עם עמודים גדולים, גבוהים כאלה ואני מביט למעלה, והתחושה שכאן בחלום מראים לי אמת טהורה, נקיה. התחושה שהיתה לי תוך כדי החלום וזו שהתעוררתי איתה היתה כמו התוודעות למשהו מיוחד, כאילו הייתי במחיצתו של תבונה נשגבת אפילו (ואני נזהר ולא מתיימר לומר:) הבורא. מה זה היה? איך אני יכול לחזור לחוויה הזו כדי לנסות ולהבין אותה? רותי, אני אשמח להדרכה

גם לי היה חלום כזה

לפני כ-8 שנים חלמתי חלום זהה מאוד לשלך בחלומי גם כמוך נכנסתי לכנסיה ענקית בגודל של איצטדיון ואכן עם התקדמותי אל ה"חזן" שעמד קרוב אל ההיכל נפתחה התקרה ואור לבן כיסה את המקום וגם לי הובן משהו דומה לשלך על האמת רק שלי הייתה התגלות נוספת.

רותי 11

New member
obobus למה את חושש לומר

את מה שחשת - הבורא - אין שום סיבה שלא תחוש בו הרי אנחנו מחוברים אליו יש כאלה שמתקשרים איתו ישירות. לחזור לחוויה כזאת אפשר רק לבקש לפני הינשה שוב לחוות את זה או להגיע לאותו מקום שהיה שם, אל תשכח שאותו יום היה יום של "שער" וכנראה לא סתם חווית את זה דווקא באותו יום ה - 2.2.08

obobus

New member
כי זה נשמע לי יומרני, קטונתי

למרות שבאמת הרגשתי כמו במחיצתו, כאילו הנוכחות שלו היתה שם סביבי. מה זה יום של שער? לא ידעתי על זה כלל. האם זה אומר שהסיכויים שזה יחזור על עצמו בקרוב נמוכים? האם יש דרך לשחזר עם עצמי את מה שהיה לי ואני לא זוכר היום?

רותי 11

New member
יום שער זה יום של כניסת

אנרגיות בצורה מרוכזת יותר אנרגיות שמתמקדות לרוב בסוג מסויים של אנרגיה, אלה גם ימים של קפיצה קוונטית

obobus

New member
תודה על התשובות וההסברים

גם אם אני לא מבין הכל עד הסוף. בכל מקרה, אני מתחיל לקרוא וללמוד קצת יותר לעומק את הדברים.

למעלה