עזרה בדיני נידה

עזרה בדיני נידה

שלום חברים אני וחברה שלי החלטנו לשבור את הקרח מכיון שחשוב לה להישאר בתולה אכנס מאחור כיון שטהרה אנו רוצים לישמור נלך לים יחד ושם תטבול רצתי לשאול מתי צריך ליטבול וקצת טיפים

barr1969

New member
טיפ ראשון:

ים הקרח הצפוני הוא המקום בשבילכם. שם תוכלו לשבור הרבה קרח, לעשות גלגולים בשלג בשביל לכפר על שבירת הקרח, ובחור שיווצר אפשר לטבול. טיפ שני: אם אתה מתעתד לכתוב הודעת פרישה, אנא נצל"ש אותה להודעה זו. אני אומרת את זה כדי שאח"כ לא תגיד שלא הזהרנו אותך: פה יש כרישים נושכים, ונעיצת השיניים שלהם תשאיר אותך כ"כ מושפל, שלא תוכל לסלוח לעצמך אם לא תפרוש בגאון. וכיוון שאני צופה שזה יקרה עוד היום, אז נצל"ש. מה כבר ביקשתי. טיפ אחרון: כדאי ליידע את המועמדת לגבי המעשים האמורים להעשות בה. ולבדוק קודם החציצה, אם אכן יש בין רמ"ח אבריה, את המקום הנכון לביצוע מעלליך. עלו והיטהרו והסתפגו, והצליחו.

naty 1

New member
אהבתי

"בחור שיווצר אפשר לטבול" אחלה טיפ. איפה יורי והמחיקון כשצריך אותו?

the dudu

New member
כל הכבוד

צריך לטבול עם ירח מלא בסמוך לשמיעת יללת הזאב, ורק בחוף מופרד.

admor

New member
לשבור את הקרח????

ודווקא עם זה? ישך כלי כלי...

אני לא יודע אם אתה רציני

אך מכיוון שאני חס על ישבנה של הבתולה המהוללה הנ"ל וחרד מהטראומה העלולה לבוא על רקטומה אצרף לך לינק למדריך לסקס אנאלי. זו אמנם מהדורת 2004 אך כמדומני שלא נשתנו הטבעים כל כך מאז

כל כך רע לי

לראות בת ישראל חרמנית בלי יכולת לזקוף יד או משהו לעזרה, בהיכן הם האנשים הטובים? שיגאלו את רוולי מייסוריה?

admor

New member
טוב לי

אוראלי, ואם לי זה טוב שתנסה גם. אחד שאכפת לו.

לא תחמוד אשת יוריך

בברכה, אחת שאכפת לה בעיקר מפקקי הבוקר. מה סה? לא לימדו אתכם לבנות עיר?

admor

New member
אני חמוד אני

לא גונב ליורי את החברות שלו. שיתאמץ קצת...

למעלה