עזרה בדייט ראשון

drorbar19

New member

היום כשאפשר לקנות נעלי פירמה ב 1200 ש״ח (ולספר שזה היה במבצע ועלה רק 800) , זה בכלל לא יהיה בעיה.
חוצמיזה תחשבי על מה יעשה לבני הזוג משחק פיזי עם הרבה זיעה והצמדויות בדייט ראשון.
ההצלחה מובטחת .
זה גם מסנן יופי את הפלצניות והמשעממות ומונע אחרי שנה מריבה על מה רואים בערב של מכבי או יובנטוס.

עדיין לא נראה לי נעלי התעמלות בדייט ראשון

אלא אם כן אתה מראש מציע את הרעיון שלך והוא מתקבל, אז כבר מצרפים את האימונית השווה ללוק כללי הורס במיוחד.
משחק פיזי עם הרבה זיעה והיצמדויות בדייט ראשון יכול להיות לאו דווקא כדורסל :))

drorbar19

New member
איום ונורא

הריח של העשן עם החמסין הזה אצלנו.
וגורע מכך זה לראות ילדים סוחבים עצים לאותם מקומות בהם היו אתמול המדורות, ולהבין שהלילה יהיה הרבה יותר ריחני מאמש בגלל כל הרוחות.

משחק הכדורסל היה רק משל לזה שאני סבור שדייט ראשון (דייט ולא פגישה. בהנחה שכל הצדדים כבר ראו, נראו ודיברו קצת) לא צריך להיות דייט קלאסי בסגנון ראיון עבודה. כזה שיושבים בו במקום כלשהו ורק צריכים לפרוש קו"ח והשקפת עולם אחד בפני השני.
במקרים כאלו גם האנשים הישרים ביותר ישקרו, יעגלו פינות ויפריזו קצת. בדיוק כמו בראיון עבודה למקום נחשק.
מעבר לכך שזה משעמם, טרחני ורחוק מהמטרה לשמה התכנסנו.
לא מעט פעמים יוצא לי לראות זוגות כאלו בבית הקפה מתחת לבית: כשהיא מדברת הוא נועץ בה עיני דג ומנסה להראות כאילו כל מילה שלה מעניינת אותו (גם הסיפורים על שולה מהמשרד שתמיד גומרת את הנייר במדפסת ולא ממלאת), שהוא אמפאתי ושהדעה שלה היא הכי נכונה ולא ברור איך מישהו חושב אחרת ("בטח, גם אני תמיד מוריד את הזבל לפני השינה, גם אם גשם ואני מת מעייפות ויש לי אנגינה"). כשהוא מדבר היא נקרעת מצחוק מכל מילה, גם אם היא לא מבינה אותה (אפילו מזה "שאבנר מהכדורגל חשב שהיה אופסייד") וכשהוא מספר על אשתו היא מלטפת לא את שריר האגו ("ולא מבינה איך האישה ההיא יכלה לתבוע ממנו שישלם גם חצי מהחוגים מלבד ה 1200 ש"ח מזונות לילד. אני בחיים לא הייתי מבקשת מהגרוש שלי שקל שאין לו לתת")

כדורסל זה יופי כי מהר מאוד שוכחים שזה דייט ועסוקים במשחק (וגם נצמדים וכל זה), גם ללכת לקניות יחד בסופר יכול להיות יופי, לבשל ארוחת ערב ביחד בבית, לעשות סידורים (בנק, קניון ומספרה) או כל פעילות אחרת שעושים כשכבר חצי שנה יחד. זה מלמד על ההתאמה הרבה יותר מכל דייט אחר.

ולשם שינוי באמת כתבתי ברצינות הפעם.

אני יכולה להסכים

שפעילות שהיא שונה מהרגיל (פגישה בבית קפה/פאב/סושי שכונתי) יש לה בהחלט יתרונות לא מעטים,
היא יכולה יופי לשבור את הקרח, לקרב יותר, ליצור מצבים מצחיקים וטבעיים, תסכים איתי אבל שזה ממש אבל ממש לא מתאים להרבה אנשים שיותר מקובעים בדרך החשיבה שלהם.
לא יודעת אם הייתי הולכת ממש על בנק ומספרה - ממש לא חושבת שכל אחד ישמח שהדייט הנוכחי ישמע מה קורה לו בחשבון הבנק ו/או יראה אותי עם צבע על הראש במספרה,
אבל בהחלט שאר הדברים הם יופי של רעיונות ובהחלט שווים חשיבה וביצוע.

רק שנבין כאן כולנו
זה אומר שעד עכשיו כל מה שכתבת היה בצחוק?

שמע ...

בנסיבות הכרותכם - זה אך מתבקש לקחת אותה לדייט מפנק בפינת ההמתנה במר"ם הסמוך לביתה.
בקבוק יין וכוסות חד פעמיות - ויש לכם אחלה ערב :)

וברצינות לרגע -
אני אישית מעדיף לא לשחק משחקים שאינם הולמים את מי שאני בשיגרה...
כך שאם אתה לא הטיפוס המתאים ל"תפתיע אותי, אני פתוחה להצעות" - בשיגרה -
או שמראש תגיד - קפה בארומה ויאללה.
או שאם האמביציה שלך להכנס לה לתחתונים מאד גדולה - אז שחק את המשחק ... ולך על המר"ם או על הים ...

בהצלחה

זאביק36

New member
האמביציה שלי להכנס לה לתחתונים

קיימת שם אם התחלתי איתה והזמנתי אותה לדייט, באמת אבל שזו לא היתה המטרה לעשות זאת בערב הראשון.

tamarit2013

New member
מסכימה עם מועצת החכמים שכתבה פה לפני

התפאורה ממש ממש לא חשובה, אם זה זה גם סתם ארומה יספיק.
ובכל זאת, אם סתם בא לכם להנות מיציאה, ללא קשר לזה שזה דייט - תחשוב מה אתה/היא אוהבים לעשות או מקומות לצאת אליהם.
אני אישית אוהבת טאפס בר, יש תמיד אווירה,מוסיקה ואוכל טוב ברובם.
ואם ממש בא לך לחזור לשורשים - לונה פארק?

חוץ מזה - בפגישה ראשונה צריך שיהיה "מילוט" שאם אחד הצדדים לא מעוניין שזו לא תהייה פגישה של עשר שעות שנקבעה מראש...

אני מעדיפה את הטבע

מחצלת, סלסלה עם דברים טובים, יין.
ואם גם הירח מלא ויש הרבה כוכבים, אז לא צריך לדבר יותר מידי :)

יערית

New member
דייט אש תעשה לה

כמה עצים תפו"א בקבוק יין ופיסת אלוהים בודדה לחגוג את ל"ג בעומר,
ספר לי צ'יזבטים והיא לך...

זאביק36

New member
תודה על כל הרעיונות היפים

רובם הגיעו אחרי שכבר היינו בחוף הים עם בקבוק יין ושמיכה ותודה למתולתלת על הרעיון!
היה מעולה, דיברנו, צחקנו, שתינו, נשנשו (אוכל, לא אחד את השני) והיום בצהרים נפגשנו שוב לבירה על אותו חוף.

זאביק36

New member
תדליקי את האש

נוסיף עוד קיסם למדורה ונשפד איזה נתח עסיסי
סתם זאב - נעים מאוד

למעלה