עזרה בדחיפות

רמוןן

New member
עזרה בדחיפות

סיימתי טירונות השבוע ושובצתי לתפקיד פיזי קשה בחיל חימוש ואינני מעוניין לכנס לכלא בגלל סירוב לקורס.. אני מעוניין להגיש טופס 55 ומתכוון שהוא יתקבל יש לי נתונים גבוהים איני יודע איך הגעתי לחיל חימוש..התפקיד מדכא אותי מאוד למישהו יש הצעה לסיבות לשינוי שיבוץ שיעזרו לי לצאת משם??

רמוןן

New member
צודק

הם בונים עלי לקצונה אבל אני לא מעוניין בקצונה בחיל חימוש

זו לא אופציה רעה כל כך

רק אל תגיד "יש לי נתונים גבוהים ואני רוצה לעשות משהו שקשור למחשבים" כי זה משפט שבערך כל חייל שני בצה"ל אומר (חוץ ממני, אני לא מבין במחשבים).

עקרונית אתה יכול להתנדב לקרבי, או לעבור ליחידה אחרת אם יש מי שמושך אותך לשם (וכנראה שאין, ואני לא מושך אנשים שאני לא מכיר) או פשוט להבין שצה"ל צריך קציני חימוש טובים, להפציץ בהשלמה החיילית ולהיות משובץ ביחידה ממש שווה.

אני לא הייתי פוסל כל כך מהר

קודם כל יש הרבה קורסים מצוייינים בבה"ד 20.
דבר שני יש לך אפשרות להצטיין בקורס ולהישאר כמדריך/מפקד שזה תפקיד מצויין והתנאים שם ממש טובים.
תוכל להתקדם ואפילו לחתום קבע כנגד קורס או לצאת לקצונה ולהיות קצין חימוש בגדוד לוחם.
אתה יכול להגיש בקשה להעברה לקרבי כמו שאדון בלש הציע לך כבר שזו אופציה מצויינת ובתהליך הזה אוכל לייעץ לך (עשיתי אותו בעצמי רק בנסיבות שונות).
הכל שאלה של מה אתה רוצה ומחפש מהשירות, ואיך אתה בוחר לקבל את הדברים.

רמוןן

New member
הבעיה היא

שהוציאו אותי מקרבי בגלל סיבה ממש מטופשת מהעבר הרפואי שלי לכן לקרבי אני לא חוזר הייתי רוצה לעסוק בתחום המחשבים למרות שהבלש אמר לא להגיד זאת.. השאלה איך אני גורם לטופס 55 להתקבל בחיוב :)

למעלה