עזרה בברה

Hasselblad

New member
שלום וברוך הבא

אני סיוון בת 29. אני מציעה לך קודם כל קצת לשחק ולעשות משימות לפני שאתה מבקש כסף מזרים. היום מאוד קל לעלות את הרמות הראשונות ולקבל פרסים מקווסטים. שיקויים נופלים מכל מפלצת וגם אין הוצאות של כסף ברמות הנמוכות. שתהייה השתלבות נעימה בפורום.

miss_t

New member
ברוך הבא

תוכל להציג את עצמך? אני ליאת משחקת בDB בבארה רמה 70 (ובישופית מוזנחת שעובדת בפרך למצוא אבנים)

miss_t

New member
בעיקר Bronze ו-adamatniom

אני מכינה עם זה חפצים. באיזה רמה אתה? איזה עבודה אתה? וגם מה ההתמחות שלך? במה אתה צריך עזרה? שיקויים ? ביגוד? נשק? התכוונתי לשאול אם תוכל להציג את עצמך- גם הדברים שכתבתי למעלה וגם קצת על עצמך במציאות.

אני עבודה..

אני פיראט יורה רמה 21 אתמול פתחתי אותו אני צריך עזרה בכסף אין לי הרבה ואני יכול להביא לך אבנים הם היה לי :)

היי~

אני לוטן, 16. ואני מסכימה עם כל מה שסיוון אמרה.
אין שום צורך בכסף במשחק לפחות עד רמה 100 לדעתי. ברמות כאלו הכסף צריך ללכת רק אל שיקויים. גם ככה עוברים את הרמות האלו מהר. תהנה.

לא "צריך" לקנות. אפשר להסתדר

גם בלי. זה מותרות, אתה יכול גם להשתמש בכפפה מעפנה לעבודה שלך ולסקרל אותה קצת בסקרולים שמקבלים מקווסטים וכו'. לא ביג דיל. אני הייתי עם שרביט לרמה 30 עד רמה 70 נראה לי-כי סיקרלתי אותו בסקרולים שקיבלתי מקווסטים. אותו רעיון עובד על כל עבודה. אפשר להתמודד, ברמות האלו עדיף להתעסק בעליית רמות כי זה עובר מהר. אח"כ אפשר להתעסק יותר בעשיית כסף וכו'. זה גם הרבה יותר נחוץ ברמות גבוהות. אתה באמת צריך 10 ATK WG ברמה 20? לא נראה לי...

miss_t

New member
אם אתה שם מטרה כזו אז...

אפשר יחד איך לחשוב על כסף להשיג ככפה כזו. הנה- למשל אבנים שאתה מצשיג מחציבה אתה יכול למכור, אני קונה מידי פעם פלטות או אבנים אם אני צריכה. אני משתמשת בכפפה 8ATT כי לי היה מספיק כסף לקנות 10ATT.

אייך השעגת את הכסף

היא אפשר מלמכור אבנים להיות אם מלא כסף אבל אני יודע איך ברמה 36 להשיג 13 מליון :)

miss_t

New member
אפשר למכור דברים נוספים

סקרולים וציוד שנופל ממפלצות וגם סקרולים אחרים שמשיגים ממשימות. זה לא קל אבל זה אפשרי

נכווןן..

איזה רמה את במייפל ? ובאלך להפגיש במייפל ולארות לי את השחקן שלך?

miss_t

New member
אני רמה 70 עם הDB

והבישופ 136 אני יכולה להפגש איתך אבל אל תצפה שאתן לך כסף אשמח לתת לך שיקויים או ציוד מהחנות, ואם יש לי משהו אחר שיכול לעזור לך - אז אתן לך תכתוב כאן או במסר את השם של הדמות שלך ואצור איתך קשר כשאתחבר

miss_t

New member
אני לא ממש זוכרת באיזו עיר אני

ולא כל יום אני משחקת או מחוברת (מחר למשל אני לא יודעת אם אתחבר, ואם אתחבר - אז אני מניחה שיהיה לקצת זמן). אתה מוזמן לומר מה הניק שלך במשחק ואוסיף אותך לBUDDY LIST שלי

למעלה