עזרה בבקשה...

g00gle

New member
עזרה בבקשה...

פגשתי מישהו והוא התחיל איתי.. אז דברנו כמה דקות והחלפנו טלפונים. בערב הוא התקשר והשיחה לא ממש זרמה... חוץ מזה דברנו בערך שתי דקות... אני גם חושבת ששידרתי קצת אדישות והתחלת השיחה לא הייתה מוצלחת כי הוא פירש משהו שאמרתי באופן שלילי למדי... בקיצור... אחרי השיחה כבר יצא לי החשק... השאלה שלי היא אם אני פשוט מפחדת (כי כמעט ואין לי נסיון) או פשוט זאת באמת האינטואיציה שאומרת לי: "חבל לבזבז את הזמן כי גם ככה לא יצא מזה כלום"... או שאני פשוט שוללת ואז מפספסת התנסויות? אני יודעת שהדרך הטובה ביותר לדעת את התשובה היא פשוט לצאת פעם אחת ולראות... אבל פשוט לא בא לי... ואני לא כל כך יודעת אם זה בגלל מה שהוא שידר לי בטלפון או פשוט בגללי...

g00gle

New member
ובהקשר הרוחני...

אני יודעת שהשאלה נראית לא קשורה אבל היא כן... כי אני לא יודעת אם זה הלב מנחה אותי בהחלטות שאני עושה...

דגנית

New member
מה היתה התחושה הראשונית שלך כאשר

נפגשתם? בגוף, בלב. אם מראש את חושבת שחבל על הזמן, אז באמת חבל על הזמן אם את חושבת.. שהיה שם משהו.. במפגש הראשון לדעתי שווה לך לתת לכם זמן, להיפגש, לדבר אם לא בא לך.. אז לא בא לך.. אומרים שכאשר יש ספק, אין ספק. השאלה מאיפה מגיע החוסר חשק שלך, מהתחושה הראשונית, מהלב, מהאינטואיציה, או מכך שהשיחה הראשונה לא זרמה. כן.. אני יודעת שזה מה ששאלת.. אבל התשובות נמצאות אצלך, ואולי שווה לנסות לדבר שוב, להיפגש.. על מנת לא לפספס הזדמנות רק כי השיחה המאוד קצרה לא ממש זרמה.. נסי.. מקסימום ישבת על כוס קפה עם מישהו.. ועל הדרך שברת דפוס כזה.. של להימנע ולא לנסות. (אני חושבת שעצם העלאת השאלה, לגבי אותו אדם, מרמזת על התחושה שלך של פספוס, או חוסר הבנה בינכם.. אז אם הקליק הראשוני היה שם.. שווה לנסות. ) בהצלחה

למעלה