עזרה בבקשה..

Fairy24

New member
עזרה בבקשה..

היי.. אני טל ואני די חייבת עזרה בקשר למשהו.. יש לי "חבר הכי טוב", אדם ששיקר לי מהרגע הראשון שהכרנו, אמר שהוא זמן קברט, טס המון המון פעמים בשנה, שהוא עוסק במאגיה (למרות שיכול להיות שחלק מהדברים שהוא אמר נכונים), עם איזו משפחה שכל אחד בה טחון ברמות קיצוניות ושאר שקרים די פתטים. הסיבה שהוא התחיל לשקר זה כי הוא אדם ממש בודד ולא מעריך את עצמו, סך הכל הוא מאוד חכם ואינטיליגנט ויש לו הרבה חוש הומור, אבל זה לא מספיק לו ולא מספיק לו בשביל לנסות להרשים אנשים עם זה. וסך הכל עם כל הקטע המיותר של ההרשמות, זה דברים שאולי ירשימו איזה איש בן 40 די משעמם, שזה חלק מהשוני והבגרות שלו שמונעים ממנו קצת חברים. לפני כמה זמן חברה שלי העלתה כמה דברים שהיא חשדה בו (ועכשיו בטח כבר יודעת) שהם שקרים וגם לי זה קצת העלה נורות אדומות, אבל עדיין סמכתי עליו, גם כי זה הוא וגם כי במילא קורים לו דברים לא רגילים, כמו למשל זה שהוא מאומץ וכל מיני דברים כאלה.. אבל ברגע שהוא אמר לי שיש קורסים באוניברסיטת תל אביב שהוא עומד להיות בהם בחופש הגדול והם על מאגיה וכישוף, ישר הכל בא לי בפנים, דיברתי איתו קצת על זה והוא הודה למשל שבשירה שלו "לא הכל נכון" והיום אפילו הראה לי "עלון מהאוניברסיטה" שהוא באמת טרח להדפיס בשביל שאני אאמין לו. איך אני מוציאה ממנו את כל השקרים האלה? חלקנו המון דברים (כן, גם אמיתיים) וסך הכל אני ממש אוהבת אותו.. הוא לא יודע שאני יודעת שהוא שיקר מעבר לשירה (אני מניחה). אני אחת מהאנשים שיותר קשה להם עם שקרים וצביעות ויש להם די בעיה עם זה, אבל אליו ממש התחברתי ונקשרתי ואני לא יכולה פתאום להפסיק הכל. מה אני עושה?

sh53

New member
לפעמים אנשים "חיים" את השקרים

ולפעמים הם מגיעים למצבים בהם הם כבר מאמינים שהשקרים שלהם אמיתיים. ניסיתי לברר את זה עבור עצמי בקשר לחברה לעבודה. האמת שלא חקרתי את זה לעומק, אלא רק הייתי סקרנית לגבי זה. הייתי שואלת אותך שאלה אחרת (אם את מוכנה להתמודד איתה) - האם את מוכנה מבחינה נפשית להתמודד עם הקישור המצ"ב? האם את בנויה לזה? מה את חושבת אם אשאל אותך את השאלה - למה את מתחברת לאדם מסוג זה? האם את מעריכה את עצמך וחושבת שמגיע לך לצאת עם בחורים טובים ואיכותיים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3020667,00.html

למעלה