עזרה בבקשה!

Robinho1

New member
עזרה בבקשה!

אני צריך: Processed Wood 5 Screws 5 איך זה אמור להיות?(להיראות..

ToryMaster

New member
ובכן!

נשבעת שאני מטגלנת את זה. עץ מעובד אתה יכול להשיג בפריון, תעלה למעלה, ובצד שמאל תראה את מיסטר סמית', בחור כושי צעיר ונחמד, שבשיחה איתו, יגיד לך שהוא יכול להכין לך עץ מעובד תוך שימוש במרכיבים הבאים: עשרה ענפים או חמישה גזרי firewood, לעץ מעובד *אחד*. זה אומר שאתה צריך או חמישים ענפים, או עשרים וחמישה firewood, וגם קצת כסף, הוא ירצה כסף. ברגים: גם אותם ניתן להשיג אצל מר סמית, אם תיתן לו פלטה אחת של steel [פלטה אחת - מעובדת מעשר עפרות] ופלטה אחת של ברונזה [גם כאן, מעובדת מעשר עפרות], זה ייתן לך 15 ברגים. דרך נוספת להשיג את הברגים היא בהשלמה של קווסט הקפיצות הראשון - John’s Pink Flower Basket (Level 15), בלילת' הארבור ובסליפיווד. הפרס הוא שלושים [?] ברגים וקצת נסיון.

Robinho1

New member
לא הבנתי משו

פלטה של steel וברונזה??? זה כאילו האבנים האלה?

ווינגז

New member
לא, אם אני לא טועה - זה

עשר Bronze+Steel Ores וקצת כסף (500 Mesos לפלטה אחת), כל עשר כאלו שוות פלטה אחת.

ToryMaster

New member
חשבתי שזה היה ברור

פלטה זה כשאתה לוקח עשר עפרות [ores, המתכת הלא מעובדת] ונותן למר סמית' או לבחור שלידו שיהפוך אותן לפלטה. יש?

Robinho1

New member
מה זה הקווסט קפיצות הזה?

מי אמור לתת לי אותו ומ אני אמור לעשות?

ווינגז

New member
אתה אמור

לדבר עם Jhon ב-Lith Harbor, שיפנה אותך לSleepywood (בDungeoun), ול-Mysterious Statue (בתמונה) אגב, קווסטים כאלו נחשבים השנואים ביותר במשחק

Robinho1

New member
אהההההההההההההההההה!!!

עכשיו הבנתי לאן חבר שלי לקח אותי..!!!!!!!!!!! עשיתי את זה..טוב עשייתי חצי..או רבע כל הזמן נפלתי!! מה קורה שאני עולה הכי למעלה?

שאת מגיעה הכי למעלה..

יש שם ריבוע עם פרחים ואת לא צריכה להגיע לריבוע האחרון של פרחים, את צריכה ללחוץ על הפרחים "ולדבר איתם" אחרי זה, זה משגר אותך לעיר חזרה...

ווינגז

New member
יש לזה שני מסכים - "שלבים"

אחד מהם, הראשון, הוא עוד היחסית פשוט מבין השניים. אחרי שאתה עובר אותו, אתה מגיע למסך השני, שהוא יותר מסובך. טיפ קטן - בכל Jump Quesr העיקרון הוא אותו עיקרון. תמיד תוכל למצוא נקודות בטוחות בדרך - מקומות שבהם אתה יכול לעמוד בלי לדאוג שמשהו יפגע בך, או נקודות שאם אתה מתכופף, אתה יכול לנשום לכמה שניות אוויר בלי "לפחד". בסוף המסך השני - תמצא את הפרחים ש-Jhon ביקש, ותוכל להביא אותם אליו.

miss_t

New member
איכס איכס איכס

ואף פעם לא הצלחתי לעבור את הzakum quest 2 , איך עושים את זה לעזאזל? תן טיפים!!

במילה אחת?../images/Emo108.gif

סבלנות T_T לקח לי אולי איזה שעתיים לעבור את החלק השני של הקפיצות.. למדתי כל חלק וחלק במפה הזאת, וחיתי לרגע הנכון, רק בסוף יש איזה רגע משוגע שפשוט צריך להתאבד ולרוץ, כי אין דרך אחרת... הקווסט של רמה 60 בסליפי = גיהנום

miss_t

New member
זה נכון שלא מאבדים EXP אם מתים שם?

בתוך הלבות? חששתי לבדוק את זה...

אף פעם לא שמעתי על זה ../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

אבל לא ממש ניסיתי O_ם בפעם היחידה שהייתי במקום של זאקום ו0% זימנתי אותו XD

K o n C h

New member
../images/Emo191.gifהשנואים ביותר?../images/Emo122.gif

הם אלה שאני הכי אוהבתP: אני עושה אותם לפעמים כמה פעמים [או בשביל חברות] סתם בשביל ההנאהD:

ווינגז

New member
גם אני../images/Emo3.gif

אבל אני מדברת באופן כללי. יצא לי לעשות ולסיים רק כמה כאלו, אבל באופן כללי אני מאוד נהנית מהם (במיוחד אחרי הפעם הראשונה שעוברים אותם, ואז כבר אמורים לדעת בערך איך לעבור את זה בצורה יותר "חלקה").

למעלה