זה לא, בטח בי.
T ToryMaster New member 7/4/07 #11 לא רק את יכולה לדבר עם דמויות במשחק, וחלקן נותנות קווסטים [שמשתמשים מרמה לרמה וחלקם חוזרים על עצמם], שדרכם את יכולה גם להתאמן וגם לקבל לפעמים פרסים מגניבים.
לא רק את יכולה לדבר עם דמויות במשחק, וחלקן נותנות קווסטים [שמשתמשים מרמה לרמה וחלקם חוזרים על עצמם], שדרכם את יכולה גם להתאמן וגם לקבל לפעמים פרסים מגניבים.
S SuperGirlDontCry New member 7/4/07 #23 ועוד שאלה../images/Emo3.gif בקשר לכיסא.. היה לי כיסא, ובטעות גרמתי לו להעלם :$ איך אפשר לעשות עוד אחד? [אם ביכלל..]
ועוד שאלה../images/Emo3.gif בקשר לכיסא.. היה לי כיסא, ובטעות גרמתי לו להעלם :$ איך אפשר לעשות עוד אחד? [אם ביכלל..]
M miss_t New member 7/4/07 #24 כיסא חוף ים אי אפשר לשחזר אפשר לקנות כיסא כחול בחנות בlith harbor בעלות של 1K
S SuperGirlDontCry New member 7/4/07 #25 אין לי קאש, אני גם לא מתכוונת לקנות לפחות לא בזמן הקרוב, התחלתי לשחק רק אתמול... אממ...מה הכיסא ים נותן?
אין לי קאש, אני גם לא מתכוונת לקנות לפחות לא בזמן הקרוב, התחלתי לשחק רק אתמול... אממ...מה הכיסא ים נותן?
S SuperGirlDontCry New member 7/4/07 #30 לא משנה כבר.. מישהו הביא לי../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif