עזרה בבקשה

sb311

New member
עזרה בבקשה

ד"ר רונלה שלום אני אב לילדה מקסימה שבילתה חודש ויומיים (מי סופר )בפגיה שלכם שמה נויה אולי את זוכרת נולדה ב25.09.06 במשקל 1277 שבוע 32.4 ללא צורך בשום טיפול (מלבד דילוג ארוחה פעם אחת על פי הוראה של ד"ר סימיון : ) ) כיום בת חצי שנה לא מתוקן הבעיה כי בשלוש שבועות האחרונים הפסיקה לעלות במשקל בצורה טובה כ 10-12 גרם ליום שוקלת כיום 5600 הילדה פשוט לא אוהבת לאכול כל ארוחה פשוט סיוט אוכלת כ 500 עד 600 CC ביום סימילאק נושור אנו מנסים לתת לה כעט קצת קונפלור בארוחה אך גם זה מקשה עוד יותר מפני שהארוחה מתמשכת יותר זמן והילדה פשוט מפסיקה לאכול מבחינת התפתחות אין שום בעיה הילדה מתהפכת מתחילה לזוז רק המשקל מטריד אותי מאוד מאוד מאוד האם יש לך איזה שהוא עצה תודה מראש שלומי נ.ב ד"ש חם לכל האחיות במיוחד לגינה ורוזליה המדהימות שתמכו ועזרו וכמובן לכל השאר אולגה עדי רוית סבינה אסתר וכ"ו

sb311

New member
תשובה

גיל מתוקן 4 חודשים ושבוע משפחת בונדר

תשובה

שרופא ילדים יבדוק את הלשון והלוע לראות שאין נגעים שמפריעים לה לאכול. במידה ואין יש לשקול להחליף פורמולה, אולי הפסיק להיות לה טעים.

sb311

New member
נבדקה על ידי הרופאה

לא נמצא כל פיטריה או דבר מהסוג הנ"ל ,על איזה פורמולה מקבילה לסימלאק נושור את ממליצה? תודה מראש

תשובה

ראשית הייתי מחכה מעט, עוד שבוע שבועיים אלא אם הילדה ממש לא אוהבת את הפורמולה. אל תשכחו שהעליה במשקל עם הזמן הולכת ופוחתת וצריך להסתכל על הגרף שלה לפחות לאחר חודש- חודשיים. אם תהייה שבירה של העקומות מבחינת משקל, הייתי מנסה מטרנה פגים ואם לא אז פורמולות רגילות. אל תשכחו שמגיל 5-6 חודשים אפשר להתחיל לתת לה פירות וירקות מרוסקים.

למעלה