עזרה בבקשה

ארזל

New member
עזרה בבקשה

שלום לכול חברי הפורום! גיליתי את הפורום רק לפני כמה ימים ואני ממש שמח שמצאתי אותו. הייתי רוצה לדעת איזה אתרים על סקרפרים הם הפופלארים ברשת (חוץ מ-סקיסקרפר.קום). כמו כן אשמח לקבל תמונות של גורדי שחקים משנחאי והונג-קונג באיכות גבוהה שניתן להישתמש בהם ברקע למחשב (לא חייב דווקא לרקע). אודה מאוד למי שיענה לי ויעזור לי. אני מצרף תמונה משיקגו של הסירס שהיא החביבה עלי..מה דעתכם?

Secular

New member
היי,ברוך הבא../images/Emo13.gif

קודם כל, איך קוראים לך ומה גילך??? אם כן,יש את skyscraperpage.com שהוא אתר ג"ש השני בחשיבותו ברשת,אבל כבקשתך אפרסם בערב רשימה ענקית של אתרים כולל מיני-פורטלים שעוסקים בנושא...לגבי התמונות,אני אסדר לך משהו מגניב לערב
תמונה נחמדה מאד,אגב קשה לי להאמין שאני היחיד מכל חברי הפורום שהיה במצפה בסירס...אלא אם כן גם אתה היית?? בכל מקרה,הערב ב-10 צפה להרבה דברים

Secular

New member
נעים מאד...

אני עמרי בן 18 ו-3 חודשים ממכון ויצמן רחובות,שמינסט ששונא ביה"ס
בכל מקרה,אני שמח שסוף סוף אחרי הרבה זמן יש בחיקנו משתתף חדש

Secular

New member
באמת את לא יודעת../images/Emo5.gif

שני ההורים שלי עובדים שם,אז מן הסתם מי שעובד שם גם יכול לגור שם... זה אחלה מקום,אבל יש הרבה חסרונות... יש מלא פועלים שגוזמים את הדשא ולא נותנים לישון,חיבור דפוק לאינטרנט עם פיירוול משוגע! והכי גרוע הוא הנהלה מפגרת שמבזבזת כספים על פרוייקטים מטומטמים ודבילים,כשתבואי למכון-אני אעשה לך סיור ותביני כבר
נ.ב: לא אמרת לי מה את חושבת,אני מחכה

אושר מ

New member
הנה משו בשבילך ../images/Emo8.gif

זו התמונה הכי חדשה שלי שיש לי על המחשב:)

אושר מ

New member
איכות גרועה, נו מה לעשות

אתם קולטים שזו פעם ראשונבה שאני מצרפת קובץ לפורום? איך הצלחתי? :)

Secular

New member
פששששששששש....

אני רואה שאת נמצאת בדיאטת חסות
עם מראה כזה,אני לא אתפלא אם תהי דוגמנית בעתיד,ולא-זה לא התחנפות!! זה באמת מה שאני חושב...

אושר מ

New member
דיאטת חסות? מה זה?

אני לא עושה דיאטיות. אני אוהבת שוקולד יותר מידי בשביל זה. כל מיש אי פעם יצא איתי יודע שהוא קונה אותי עם גלידה
ואשיות מקסימה
חחחחחח. בכל מקרה, אני לא ניראית ככה עכשיו:)

Secular

New member
למה???

גלידה ושוקולד??? זה גם משמין וגם מחצ´קן את הפרצוף,קחי דוגמא ממני-אני לא נוגע בזבל הזה ויש לי פנים חלקות... בכל מקרה,ליאור תפוס-אז את לא יכולה לצאת עם שובר הלבבות

אושר מ

New member
כי זה טעים.......................

זנ לט מספיק? ואני כבר הצהרתי בעבר שלא איכפת לי מי תפוס כל עוד הבטטה שלי!!

Secular

New member
אממממ....

זה אולי טעים,אבל החסרונות עולים על היתרונות... השוקולד נותן הנאה באותו רגע,אבל פנים חלקות זה הנאה ממושכת, כך שתחשבי קצת מה עדיף
אז אני מבין שאת וע´ ביחד,הא?!

אושר מ

New member
ע´? יש פה כמה כאלה

וברור שלא. אבל אני מתכננת השתלטות עוינת
באשר ליתרונות ולחסרונות, אני מעדיפה את הנאות החיים הקטנות והגדולות. ואני בטוחה שתבין לבד מהן:)

Secular

New member
את יודעת בדיוק לאיזה ע´ אני מתכוון.

בכל מקרה,פנים חלקות זאת הנאה הרבה יותר גדולה מאשר שוקולד או גלידה! מה מהנה בשוקולד,אם יום למחר צצים על הפנים מספר הרי געש...??

אושר מ

New member
לא לכולם צצים הרי געש:)

ואני לא אוכלת שוקולד ברגע:) אלא לאורך זמן. (ולא אני לא שמנה
, למרקרה שחשבתם..:))

אושר מ

New member
אה, אני יודעת למי התכוונת:) כמובן.../images/Emo67.gif

נכון שהסמיילי הזה נראה כמו זללן ולא כמו מישהו שחטף בוקס?
אני אוהבת אותו!

Secular

New member
עדיין...

משרד הבריאות קובע-שוקולד מזיק לפנים
!! בקיצור,כן לכולם צצים הרי געש אם הם אוכלים את זה בקביעות,ובעיקר לאנשים בגיל המופלג שלנו

למעלה