עזרה בבקשה.....

עזרה בבקשה.....

אני די חדשה פה ורציתי לדעת אם ישנה אפשרות לראות את פרק 20 בלי להוריד אותו ??? תודה

לחכות לשידור ביס...

או לנסוע לארה"ב בשבוע הקרוב לחכות שהוא ישודר... בקיצור הוא אפילו לא שודר עדיין בארה"ב, אז בארץ הוא בטח לא שודר...

תודה! ../images/Emo13.gif

חחחחח......
איך רואים שאני סטודנטית לא שמתי לב שהשבוע לא שידרו פרק בארה"ב.

aviGODFATHER

New member
שאלה קטנה...

והיא מופנית לכל האנשים באשר הם ששואלים בשרשורי פרקים "איך מורידים?": איך ראית את הפרק הקודם??

תשובה קטנה!

בדר"כ אני מורידה את הפרקים. ואולי לא שמת לב אבל שאלתי איך ניתן לראות את הפרק בלי להוריד אותו.....!!!??? כלומר השאלה היתה האם ישנה אפשרות לראות את הפרק ב - online??? אבל לא חשוב הסתדרתי בסוף.

gimi6

New member
הוא לא התכון אלייך.. הוא התכוון

לזה שכל שבוע כשיוצא פרק חדש יש קבוע אישה חמש שש חבר'ה שמבקשים לינק ושואלים איפה אפשר להוריד.. אז הוא שואל איפה הם ראו את הפרק שלפני זה...

aviGODFATHER

New member
האמת שהתכוונתי גם אליה

אבל עכשיו הבנתי מה היא בדיוק חיפשה. סיגל, לשאלתך - אפשר לצפות ב-YouTube (כל פרק ב5 חלקים), אבל למה לעשות את זה לעצמך? את יכולה להוריד קובץ יפה ונחמד עם איכות וידאו גבוהה ובלי זמני טעינה (חוץ מההורדה
) ועם כתוביות אם את צריכה.

האמת היא שאתה צודק...

אני יודעת שאפשר לצפות בפרקים גם ב YouTube. פשוט באותו יום לא הצלחתי למצוא את הפרק החדש והתיאשתי, בגלל זה שאלתי אם אפשר לראות את הפרק בלי להוריד אותו. לא שמתי לב שלא שודר פרק השבוע בארה"ב. אני מודע שאני מעופפת (סמסטר אחרון בתואר
). תודה בכל אופן על העזרה.

noamoser

New member
איך הסתדרת בסוףףף??

כי גם אני דנה בשאלה הזו הרבה זמן.. =/

skywallker

New member
דרך אגב למה לא שודר פרק השבוע

בארה"ב???יש להם איזה חג או משהוא ?

למעלה