עזרה בבקשה!!!

kerendesigns

New member
עזרה בבקשה!!!

למה שלוש סימני קריאה? כי אני נואשת... במה העניין? חזייה!!! יש לי חזה גדול. אני קונה ב- WOMEN ONLY את החזייה ליומיום. חזיית הנקה אין להם במידה שלי. קניתי חזייה של ברבאדו, אבל כשהגעתי הביתה הבנתי שעשיתי טעות - ה- CUP קטן מדי, וההיקף עצום (100). החזיה זזה כל הזמן. איפסנתי אותה חזרה בקופסא שלה. מישהי יכולה לעזור לי בבקשה - איפה אפשר למצוא חזיית הנקה במידות גדולות??? תודה מראש...

Relly Belly

New member
חזיות

תנסי אולי כאן http://www.edith.co.il/shop/?subcategory=56 בכל אופן, ובגלל שאמרת שאת קונה ב-womenonly, להלן מייל שקיבלתי בנושא אתר אינטרנט של חזיות - נראה לי שהרבה בנות יעריכו אותו -------------------------------------------------------------------------------- From: Sharona Belzer [mailto:[email protected]] Sent: Wednesday, January 03, 2007 12:24 PM Subject: FW: קניית חזיות בחו"ל - במחירים מעולים שלום לכולן
לא יכולתי להתאפק, ואני חייבת להעביר את זה הלאה... חברה המליצה לי על אתר מדהים לקניית חזיות מאנגליה במחירי רצפה. הזמנתי משם כמה חזיות לפני שבוע, והיום הן הגיעו. מדובר בחזיות מעולות של מותגים, שחלקם הגדול נמכר במחירים של 350 ש"ח ומעלה ב - womenonly ובאתר החל מ-9.95 פאונד (85 ש"ח בערך). משלוח עולה 5 פאונד לכל חבילה (לא משנה כמה חזיות הזמנתן). הזמנתי 7 חזיות (מודה, התפרעתי, אבל זה יספיק להמון זמן, לא?) במחיר של שתי חזיות בארץ, כולל משלוח והכל. ובימים אלה, לכבוד הכריסמס, יש 10% הנחה על כל קנייה מעל 35 פאונד. מבחינת מידות - הם מציעים ממידה A עד J, והמידות תואמות למידות ב - WOMENONLY. פשוט נכנסתי לאחד הסניפים שלהם, התאמתי מידה - והזמנתי באתר. בכל מקרה, אם המידה לא מתאימה - שולחים להם בחזרה והם מזכים על הכסף, או שולחים על חשבונם מידה אחרת. בקיצור - שווה ביותר! והבהרה קטנה: לצערי, אני לא מקבלת אחוזים מהאתר, ואני לא מכירה שם אף אחד, רק שמחה לחלוק מידע כזה עם אחרים http://www.brastop.com/acatalog/

רכישת חזיות

אני רכשתי חזיות אצל עיגולים אופנת הריון בנחלת יצחק תל אביב לי היא הזמינה במיוחד מהספק 2 חזיות איכותיות וטובות במחיר סביר תנסי למצוא את הכתובת שלהם באתר אינטרנט תודה דנדולה

חזיות הנקה

בשני ההריונות קניתי חזיות הנקה בשילב, והייתי מאוד מרוצה. הנקתי נון-סטופ, חודשים ארוכים ולכן החזיות עברו כביסות וייבושים בדריירר באופן תדיר. הן עדיין נראות טוב גם היום. אומנם אין לי חזה גדול, אבל חברות שלי בעלות חזה גדול קנו אף הן את חזיות ההנקה בשילב והיו מרוצות כמוני. המחירים סבירים ביותר, ויש מספר מודלים מהם ניתן לבחור. לגבי הזמנה מחו"ל - אומנם נשמע מפתה,בעיקר המחירים, אולם קחי בחשבון כי לעיתים חבילות הנשלחות מחו"ל נפתחות ועלייך לשלם מיסים מכס, כך שבסוף לא תמיד זה יוצא אטרקטיבי...

Relly Belly

New member
מע"מ ומכס

אכן יש את העניין של המע"מ והמכס שיכול לייקר משמעותית את הרכישה (15.5% מע"מ + 12% מכס), אבל אם סכום הקניה לא עולה על $50 (לא כולל משלוח), החבילה פטורה ממיסים.

natalier

New member
חזה גדול

גם לי יש חזה גדול (75F), בהריון עברתי לחזייה מ women only במידה 80FF ולקראת הלידה (אני עכשיו שבוע 33) קניתי חזיית הנקה משילב (הזמנתי במיוחד) במידה 80G במחיר סביר בהחלט - 130 ש"ח. במדידה עכשיו זה בסדר גמור ויש מקום, אני מקווה שימשיך להיות טוב גם אחרי הלידה.

נסי להתקשר ל"בנות פסיה" בנחלת בנימי

נחלת בנימין בתל אביב. גם לי יש חזה גדול מאוד, קניתי בתחילת ההריון חזייה של וומן אונלי וממש הצטערתי על זה, סתם בזבוז כסף. מאז קניתי שתי חזיות ב"בנות פסיה". אני יודעת שהן מחזיקות גם חזיות הנקה אבל לא יודעת לגבי מידות. יש להן יתרון גדול שיש שם תופרת שמתקנת במקום אם יש צורך.

לחזה גדול

החזיות שקונים בשילב הן בעצם מתוצרת מוניקה. יש להם דגם מעולה לחזה גדול (לא זוכרת את הדגם). אפשר להזמין מידות אם אין בשילב דרך "לאישה היולדת" (יושבים בכפר סבא) וגם אפשר לרכוש טלפונית אם את כבר יודעת מידה ודגם. נסי בקישור: http://www.monica4u.co.il

למעלה