עזרה בבקשה

• פותח הנושא eutto
  • פורסם בתאריך

eutto

New member
עזרה בבקשה

לפני כחודש וחצי הכרתי בחור שלומד איתי לפי טענתו כוונותיו רציניות לאחר כשבועיים ניתקתי את הקשר כיוון שראיתי שאחרי הכל הוא לא כ"כ רציני ולא משקיע במיוחד,שבוע וחצי לא היינו בקשר עד שנפגשנו במקרה והתחלנו לדבר שוב, הוא טען שלא התנגד לניתוק הקשר כיוון שהבין אותי וידע שאני צודקת תוך כדי השיחה הוא סיפר לי דברים מחייו שהראו לי היש לו הרבה קשיים והשקעה במערכת יחסים רצינית איתו היא דיי מצב אבוד כרגע, לאחר חושבים החלטתי לקבל אותו כמו שהוא עם מה שהןא יכול ללא כל מחויבות רצינית, חשוב לציין שכל מה שהוא אמר באמת מתאר חיים לא פשוטים, בנוסף אני נפרדתי מחבר שהיה לי במשך שנה וחצי. מה שנוצר כרגע בנינו היא מערכת יחסים טלפונית על בסיס יומי,אנחנו מתראים מתי שיש לנו זמן בעצם דיי מערכת יזיזות, העניין הוא שבחיים לא ניהלתי מערכת חסים כזאת בתור אחת שמאמינה באהבה טהורה ועניין תאוות הבשרים הוא רק בגדר הדימיון מה שלא קורה היום, אני יודעת שכרגע עדיף לי לבד מבחינת קשר רציני אני מאוד מותשת מהשנה וחצי, אך יחד עם זאת הצלחתי לנהל קשר עם הבחור, נעים לנו ביחד וסך הכל בכללי זה טוב לשנינו. אך ביומיים האחרונים אני מרגישה ריקנות מעיין שיעמום, למרות שאני יודעת שברגע שאראה אותו אז אני ארצה, אבל תחושת הריקנות גדולה יותר מהתאווה, ובנוסף מפחדת להתקרב וכל העניין מבלבל לא יודעת מה כדאי חהמשיך ולהינות או לחשוב והתנזר כל עצה תבורך..

אוהו...תיסכול לא קטן

את מתארת פה מערכת יחסים עם בחור שאת רוצה/לא רוצה. את מתייסרת מ"אהבת הבשרים" שאתם מנהלים וטוענת כי זה לא אורח-חייך, מקובל... אבל אם החלטת לקבל את הבחור על כל בעיותיו באשר יהיו, את צרכיה להבין שזאת החבילה ואת לוקחת את כולה. בהצלחה.

eutto

New member
תודה פיקולו

אתה נשמע מנוסה משהו.. ועצתך הגיונית בערך מה שאני מנסה להגיד לעצמי כל הזמן, עצם היכולת לבצע הפרדה מהרגש כבר מפחידה וריקנית ואני כל כת בעד אהבה. תודה בכל אופן

למעלה