עזרה בבקשה

mcFLAME

New member
עזרה בבקשה

חבר שלי ואני גרים ב 2 ארצות נפרדות, למשך שנתיים. באפרים הוא בא כנראה לבקר אותי שבוע הוא מאד אוהב את מתי כספי- לא סתם אוהב מעריץ! בוכה מהשירים שלו..
אני רוצה להפתיע אותו ולקחת אותו להופעה של מתי כספי בן התאריכים 6/4/07- 16/4/07 האם יש הופעות בתאריכים האלה? איפה אפשר לברר? דרך אגב מתי כספי עצמו אני משערת לא כותב כאן נכון? באיזה דרך אני יכולה עוד להפתיע אותו בקשר למתי כספי- לא רוצה לקנות לו דיסק כי כבר יש לו מלא? תודה על העזרה

Shykedmi

New member
קודם כל, שלום ../images/Emo13.gif

דבר שני, בד"כ, לצערנו הרב, ההופעות נקבעות מחודש לחודש (לפחות למיטב ידיעתי, תקנו אותי אם אני טועה), מה שאומר שאפילו הופעה למרץ באיזור תל אביב אני עוד לא יודע שיש, למרות שסביר להניח שתהיה בזאפה. וכך גם באפריל הופעה אחת בזאפה (רמת החייל, ת"א). אבל שוב, אלה דברים שנכון לרגע זה הם לא קבועים. ההיסטוריה הקצרה אומרת שכל חודש קובעים למתי הופעה בזאפה. בהחלט ממליץ להתעדכן איפה שצור הציע, מאחר וזה המקום הבטוח והמהיר ביותר לדעת על הופעות של מתי כספי. מעבר לזה, מתי הוציא אלבום חדש לפני שנה וחצי, שנתיים. יש לו אותו? "את האישה שלי" זה נקרא. ואם לא, אז הוא אוטוטו אמור להוציא אלבום נוסף בשם "נפש תאומה", שירים חדשים של אהוד מנור (אפשר לקרוא על זה עוד באתר). לא יודע אם עד אפריל זה יהיה, אבל זה בהחלט בתכנונים. מתי כספי לא כותב כאן, לצערם של כולנו. איך את עוד יכולה להפתיע אותו? אפילו אני לא מצליח לחשוב על משהו.
שי

למעלה