עזרה בבקשה

tal4000

New member
עזרה בבקשה

שלום בנות, פעם ראשונה שאני בפורום, פשוט כיף שיש עם מי לדבר. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מזה שנתיים, אני מטופלת ivf ב"אסף הרופא", החודש אני צריכה להתחיל טיפול שני, הבעיה שלי היא שלפני כל טיפול בגלל האנומטריוזיס מצטברים לי נוזלים ברחם שמעכבים את כל התהליך. יש לי כמה שאלות ( סליחה מראש): 1. אני לא מרגישה שאני מקבלת את הטיפול הטוב ביותר האם כדאי לפנות לפרטי ואם כן מי מומלץ? 2. האם קיים סיכוי שבעולם שאני אכנס להריון אי פעם עם אנדומטריוזיס? 3. האם יש מישהי שגם לה היו נוזלים ברחם ואם כן מהי שיטת הטיפול? תודה תודה תודה

../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לביתנו החביב והחם
1. אם יש ביכולתך לפנות לפרטי המומלצים שלנו : פרופ' שולמן, פרופ' זיידמן, פרופ' משיח האבא. 2. בהחלט יש סיכוי להרות עם אנדו ויש לנו בנות שאפילו הצליחו ספונטני למרות האנדו. על השאלה השלישית לא יכולה לענות אז נחכה לעוד בנות. אנחנו כאן

נוזל ברחם יכול להעיד

על הידרוסלפינקס- נוזלים בחצוצרות. האם בוצע בירור חצוצרתי באמצעות צילום רחם / אולטראסאונד ע"י מומחה? זק פירטה את רשימת המומלצים. ברוכה הבאה ובהצלחה
ואם יש עוד שאלות.. אנחנו כאן

tal4000

New member
עוד שאלה בבקשה

היי תודה על ההתיחסות. לא בוצע צילום רחם, אולם במסגרת הטיפולים בבי"ח עושים לי אולטראסאונד ואלה הממצאים שהם מגלים. האם שמעת על עוד בנות שעקב אנדומטריוזיס מצטבר אצלן נוזלים?

הצטברות נוזלים באגן היא תופעה

ידועה של האנדו. זה לא דבר נדיר. לגבי נוזלים ברחם זה כבר ענין אחר ולכן שאלתי לגבי בירור חצוצרתי שעל פי מה שאת כותבת, בהחלט יש מקום לבצע צילום רחם. אולטרא במסגרת טיפולי פיריון בהחלט אינו מספק. לרוב מבוצע ע"י אנשים אשר לא מיומנים מספיק בנושא האנדו.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה טל../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו
1.אני מאוד מאמינה בתחושה האישית של האישה ולכן אם את חשה כי אינך זוכה לייחס הולם הייתי ממליצה לך לעבור או לרופא פרטי (הסתכלי על השרשור למעלה) או לביה"ח אחר. את זכאית ליחס טוב
2. בוודאי שקיים סיכוי ואפילו טוב. מצרפת לך קישור של הריונות הפורום שיוכיח שאני לא סתם הוזה
. 3.דוד דוב 2 עם אותה בעיה. אני מקווה שהיא תראה את הודעתך ואם לא שילחי לה מסר.

הי טל ../images/Emo140.gif

נוזל באגן זוהי אכן תופעה שכיחה באנדו' , לי לוקח כמעט חודש "להתייבש " לאחר כל מחזור . לגבי נוזל ברחם - כנראה נובע בנוזלים הנמצאים בחצוצרות במקרה שלי רופאים טובים ( וגם מאחר והחצוצרות היו ממש מלאות בנוזל ) ראו ב US , אבל הדרך הטובה ביותר לזהות בעיה בחצצורות היא ע"י צילום רחם . הטיפול במקרה שלי היה כריתת 2 החצוצרות .. אבל שלי היו כבר ממש חולות ולא היה ניתן להציל אותן כל אחת והמקרה שלה , הייתי ממליצה לך לעשות צילום רחם ואז תהייה חכמה יותר . בהצלחה

למעלה