עזרה בבקשה

מלי46

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולם אני מבקשת את עזרתכם .יש כמה אתרים סיניים שמצאתי באינטרנט ואני לא מבינה איך נירשמים אליהם ואם הם בחינם או בתשלום.אתרים לדוגמא:mms.qq.com
mms.163.com

Mei11

New member
אמור להיות חינם

יכול להיות שמציעים לשדרג לאיזה חשבון מתוחכם יותר שעולה כסף. המכשול העיקרי הוא... הסינית.

Mei11

New member
אין פשוט מזה

כל מה שצריך זו שליטה טובה בסינית וללחוץ על איפה שכתוב 注册 ל-QQ יש אתר באנגלית שדרכו אפשר להוריד את המסנג'ר שלהם. האתרים שהבאת כדוגמא לא סתם דורשים הרשמה, הם נותנים שירות מסוים - 163 זה תיבות דוא"ל, וQQ זו תוכנת מסרים.

מלי46

New member
לmei11

אני לא מבינה סינית אבל בכל זאת אני רוצה להישתמש באתר .אז מה צריך לכתוב בהרשמה ואיפה? ובקשר ל מסנגר למה צריך להוריד אותו?

Mei11

New member
הבעיה היא

שאם את לא מבינה סינית, לא תוכלי להשתמש באתר... ולמה להירשם אם את לא רוצה את המסנג'ר? בשביל זה צריך להירשם לאתר של QQ - כדי להשתמש במסנג'ר...

מלי46

New member
לmei111

אם אני רוצה להוריד אנימציות מה זה קשור למסנגר? ובהרשמה אני לא מבינה איפה צריך לכתוב סיסמה ושם משתמש .

Mei11

New member
איפה שכתוב

用户名 זה שם משתמש 密码 זה סיסמא בהצלחה עם זה... ואל תעלבי אם אני לא אמשיך לענות על שאלותייך

happydog23

New member
זה די חסר טעם אם את לא יודעת סינית

יש מספיק אתרים אחרים, באנגלית, עם אנימציות מהמזרח הרחוק. לא נוכל להדריך אותך בכל שלב ושלב אם את לא יודעת דבר בסינית.

מלי46

New member
שלבים

אני לא צריכה שלבים אני רק צריכה לדעת איך נרשמים ובהמשך אני לא אצטרך עזרה

למעלה