עזרה בבקשה

taibox

New member
עזרה בבקשה

שלום לכולם.אני מחפשת אומנות לחימה שמשלבת עבודה עם מקל או חרב לצורך עבודה שאני צריכה לבצע. האם מישהו יכול להמליץ לי או לפחות להמליץ על קישורים לאתרים בהם יש סרטונים? בבקשה זה מאד חשוב. תודה מראש..

fa jing

New member
הייתי ממליץ לך לנסות את הח'ברה של

ACT- Armed Combat and Tactics, בראשותו של אלכס ז'לזניאק. הקבוצה עוסקת בלחימה עם כלי נשק שונים כגון: חרבות, מקלות, חניתות/רומחים ועוד סוגים שונים של כלי נשק. עשי חיפוש בהיסטוריה של הפורום על ACT ותמצאי כמה קישורים אם תרצי טלפון של אלכס אשמח לתת לך במסרים. חנן

ארניס

ארניס - אומנויות לחימה פיליפיניות

ספונג'ה, בלי ספק

עבודה בעיקר עם מקל מיוחד, מרמת המתחילים, וקיים גם תרגול רב על סוטומאקי, שזה מעין סמרטוט מיוחד באוקינאווית, ואיווארה שזה כמו דלי עם ידית. השיטה מוכוונת לעבודה מעשית ביותר, וכל הקאטות והתרגולים נעשים על רטוב. אין עבודת זוגות, אבל יש הרבה קרקע (המכונה בשיטה- רקוטאבה- רצפה) נקי מאוד אני

grizzly

New member
אתה בהחלט מוזמן..

אלינו: שיטת kaze arashi ryu שבתוכה יש גם לחימה עם מקלות באורכים שונים וחרבות שונות (קטנה וחרב קצרה) כמו כן, יש גם שימוש נרחב בסכין, נגינטה וחבלים (מדהים מה אפשר לעשות עם חבל..) בכל מקרה, אתה מוזמן להשאיר הודעה כאן או ליצור קשר עם הסנסיי שלי ולהסדיר לו במה מדובר, אני בטוח שהוא ישמח לעזור שמו סנסיי מנחם גולדברג: 0577246478

למעלה