עזרה!!!בבקשה!!

עזרה!!!בבקשה!!

אז ככה,נראה לי שמשהו רודף אותי,אני לא ממש מבינה גדולה בזה אז אני רוצה עזרה,אז זה מה שקרה: בשבועיים שלוש האחרונים כל הזמן קורים לי דברים מוזרים,אפילו מוזרים מידי,זה התחיל בכך שהרגשתי שכל הזמן דוחפים אותי ופעם פעמיים אפילו נפלתי במדרגות וממש הרגשתי שדחפו אותי,טוב והדבר השני הוא שנראה בעשרים ושלוש לחודש אז כמעט נשברה עליי כוס,אז יש לי מדף קרוב למחשב שעליו יש את המערכת כמה נרות וסתם דברים ובאותו זמן היה גם כוס חרסינה חצי מלאה אז אני באתי שמתי לי איזה דיסק והתיישבתי על כיסא קרוב לשם כשהרגל שלי הייתה ממש קרובה ואז פתאום הכוס פשוט נפלה! אני לא יודעת איך,לא היה רוח וגם אם היה זאת הייתה כוס חרסינה חצי מלאה,אז הכוס כמעט נשברה לי על הרגל אבל נכנסה לי חתיכה לרגל.. ויש עוד מלא דברים מוזרים שקורים לי..אפילו הדברים הכי קטנים...אז בבקשה,אם מישהו יודע מזה ואיך אפשר להפסיק את זה שיגיד ויעזור לי...אני מתחננת(!). תודה...

Ranger One

New member
אני באופן אישי ממליץ

שתציירי מגן דוד גדול בצבע סגול. בכל פינה של המגן דוד תרשמי: ת-נ-ב-צ-ע-מ בהתאמה. אחר כך תקחי את הנייר ושימי אותו על האדמה, ותשרפי אותו לאור ירח מלא (במקרה יש אחד מחר) שאת אומרת שלוש פעמים: ytdiputs ym rof em evigrof sdog eht yam! שזה בלטינית עתיקה: אני מבקשת מהאלוהות שיפסיקו את צרותיי. כל הבעיות שלך יפתרו לאחר מכן. בברכות עמוקות ובתקווה שעזרתי J. Angel

The Wraith

New member
............

RainBird

New member
פעם ראשונה שאני מסכים איתך והמלצונת קטנה: תקראי את המאמר שיש במאמרי הפורום : "הצילו הטילו עלי כישוף!"

RainBird

New member
זה בדיחה! זה לא כישוף בכלל! התרגום מלטינית לעברית הוא מצחיק בעליל

מה מה מה?

מה בדיחה? אני מדבר על המגן דוד סגול וכל זה.... אז יש בזה סיכונים? ואפשר לעשות את זה אפילו אם אני לא בטוח שמשהו רודף אותי? TAL

../images/Emo39.gif תרגום למה שהם אמרו :

*במיוחד בשבילך* " חה חה חה " תקרא את ה...לטינית
מהסוף להתחלה...
פרינסס---,--´-{

RainBird

New member
אני אסביר שוב זה לא כישוף אמיתי, זה סתם בשביל הצחוקים הרי הפורום ובעיקר ג´סטין לא ניתן כישוף סתם לילד מפגר שאין לו שכל נכון? אז הוא נתן סתם משהו חסר משמעות וכתובת בלטינית שמתחננת להצלה עצמית.

faith2

New member
אם לא איכפת לכם!

תתנו לה משהו אמיתי הילדה מפחדת!!! אני אמרתי לה לבוא לכאן...וחשבתי שתעזרו לה

Pixy led

New member
ג´סטין,

אני מבינה שאתה מאוד נהנה להפגין את היכולות המילוליות שלך בפורום, אבל כאן מדובר במקרה אמיתי של אדם בבעיה, אני מבטיחה לך. אז בבקשה, יש מקום לשיפוט מקדים לפני שאתה מגיב על הודעה גם אם אתה משוכנע שמה שנכתב הוא בולשיט. לתשומת לבך.

donotchoose

New member
אני אסביר הכול

הוא אמר לצייר מגן דוד סגול ירידה על טיפשים והומואים אמר לכתוב בכל פינה מעצבנת אבל הפוך תנבצעמ ואמר להגיד may the gods forguve me for my stupidity ובתרגום חופשי שהאלים יסלחו לי שאני טיפשה

Ranger One

New member
בשם האלים...

אתה נעל. סגול כי סגול זה צבע יפה. יש לך משהו נגד סגול?! הא?! אם כן יש לך בעיה רצינית! אתה רוצה לדעת למה?! רוצה?! כי יש הרבה חולצות בעולם בצבע סגול! מובן?! קאפיש?! *ג´סטין נועץ בנעל את מבט העין הרעה*

The Wraith

New member
אתה יודע זה מזכיר לי

את הטקס להבטחת שיתוף פעולה של המאגיסטר מייקל רוז... בטוח שלא לקחת רעיונות משום מקום?

Noname81

New member
ג´סטין וWRAITH הצינים יותר מידי

ג´סטין וחברו WRAITH,יש עוד גישות לחיים חוץ מציניות....:) אנשים תמימים שואלים שאלות שאולי בעולם הצר שלכם נראות מטופשות ומובנות מאליו.אם השאלות לא נראות לכם-אף אחד לא מכריח אתכם לענות ,ובמידה ובחרתם לענות-תענו לענין בלי עודף ציניות שלעיתים עוברת את הגבול לאגרסיבית ופוגעת.ואת זה הבנתי גם מהתגובות של הקורבנות שלכם. קחו לתשומת ליבכם בבקשה יום טוב

טוב טוב קלטתי!!! רילקס

תודה לכולם... סליחה על הבורות שלי אבל לא ידעתי שהוא צוחק (אל תצחקו עליי!) חחחחחחחח טוב לא משנה ***TAL***

למעלה