אם הייתם לקוחות של חברה גדולה במדינה ... איזה מתנה הייתם מעוניינים לקבל ממנה ? איך הייתם זוכרים את החברה לטובה ? המתנה יכולה להיות כל דבר בלי שום קשר למה שהחברה עוסקת... מהדבר הכי קטן לדבר הכי פרוע בעולם... חג שמח !!!
יואווו .. אנחנו הישראלים נשמח לכל מתנה .. בעיקר אם היא שווה יש המון .. gps אני אשמח לקבל כי אין לי חוש כיוון .. בית מלון גם יהיה נחמד .. אבל אל תחסכו ותתקעו אותנו בחורף.. חופשה בקיץ הרבה יותר כיף
... יש עוד המון, אך בהחלט זה לא ממש מקורי. ועכשיו ברצינות.. השירות הכי טוב שנתקלתי בו עד היום הוא של רשת היינס .. הם יודעים לפנק במתנות ובמבצעים, כגון מתנות יום הולדת, מתנות לחגים, צבירת נקודות כחבר מועדון (ובמקרה הזה הם לעומת הרבה רשתות אחרות באמת מעניקים הרבה נקודות על כל קניה) .. המתנות שהם נותנים הן בחירה ממלאי בגדי החנות, אך בהחלט הם יודעים לגרום לך להיות נאמן .
כי ברור שאני רוצה מיאטה אדומה אבל התקציב בטח מאפשר מכונית צעצוע לגילאי 9-99 (מצד שני גם המיאטה היא כזאת...). 10 ש"ח למתנה, 100 ש"ח , 1,000 ש"ח...? תכווני אותנו (ואם זה 1,000 ש"ח, מה החברה? אני רוצה להיות לקוח...)
בקבוק יין בגודל ובצורת מנורה ומחובר אליו דף שמספר איזה רעיון נפלא זה בלה בלה בלה. גם קיבלתי ארוחה בשווי 100 שח לאחת המסעדות באיזור, שתרמתי ברצון לחברה אוכלת שרצים, ועוד כל מני נחמדות. בסופו של דבר את הכל אני מעיפה. הפרזנט היחידי שהשארתי לי זה דווקא סוכריה על מקל... אני משערת שעם כל הכבוד לאפשרות שנתת להתפרע עם רעיונות 'מה הכי כייף לקבל', רק תלך לאיבוד ותקבל יותר מדי מידע שלא מוביל לשום מקום. יש כאלו שמה שעושה להם את זה זה סט איפור, חפיסת סיגריות או טיסה להונולולו.ואז מה? תבדוק למה יש רוב? לך תתמקד על קהל יעד, מאד חשוב אם זה גברים או נשים, במה עובדים וכמה שעות והכי חשוב- מה התקציב שלך. אני, אגב, הייתי שמחה לקבל מושב לאוטו של ד"ר גב.