עזרה בבקשה

system 2004

New member
עזרה בבקשה

יש לי פס קול של סרט מסוים הבעיה היא שצרבתי את הסרט מבלי לבדוק אותו קודם אחרי שבדקתי אותו שמעתי שצד אחד יותר גבוה מהשני אז פתחתי אותי בקיוביס ובאמת ראיתי ש-R יותר גבוה מ- L (ראיתי בגרף אחרי שלחצתי פעמים על הפסקול) וזה באמת ברור השאלה שלי היא כזאת איך אני מגביר בקיוביס את L שיהיה זהה ל R וכמובן האם זה ישמר לי על הקובץ שפתחתי נ.ב אני יודע שהשאלות הם שאלות מאוד ירוקות אבל מה לעשות אני חדש בתוכנה תודה מראש לכל מי שיעזור

dmt4me

New member
תאזן את הbalance במאסטר טראק

בעברית זה הצידוד (שמאל,ימין)של הערוץ אותו טענת בקובץ.

system 2004

New member
אבל

אני רוצה להגביר את הצד הנמוך לא לאזן ברגע שהעוצמה של ערוץ אחד תיהיה זהה לערוץ השני אז זה יהיה בסדר עם אני אתחיל לאזן בין L ל R זה ינמיך ערוץ אחד השאלה שלי הייתה איך אני מגביר . אבל תודה בכל זאת על העזרה

ALMOG T

New member
פשוט וקל..

אחרי שאתה מאזן[מנמיך צד אחד] אתה מגביר את כל הערוץ או שיש עוד דרך אתה מכפיל ת'ערוץ[קליק ימיני על הערוץ וDuplicate track] ומגדיר שזה ייתן רק את הצד של הצד הנמוך ומנמיך לפי הצורך..

system 2004

New member
עוד שאלה ../images/Emo13.gif

עשיתי את מה שאמרת (הכפלתי ערוצים) עכשיו.. יש לכ כמה בעיות כדי שאני אוכל להחליף את הקובץ של הסאונד בסרט אני צריך לשמור את הקובץ החדש כקובץ של MP3 WAV וכו הבעיה היא שאני בוחר "אקספורט" ואחרי זה "מיקסדאון" הוא נותן לי הודעה (מצורפת תמונה) ונסיתי כל מיני דברים אבל אני לא יודע מה לעשות

system 2004

New member
תודה רק עוד משהו

אוקי עשיתי את הכול עכשיו... רציתי לעשות החלפה של סאונד שיש בסרט לסאונד אחר אז בחרתי בפונקציה שמליפה הבעיה שבעת פעולת ההחלפה שאמורה להגיע ל 100% זה נעצר לי ב99% ואין לי מושג למה

ALMOG T

New member
תנסה

לשמור במקום אחר או תבדוק אם יש איזה הודעה בזמן שזה עוצר

system 2004

New member
עשיתי את זה אבל

אין איזה בעיה לא משנה איפה אני שומר זה עדיין נעצר על 99% ו....... לא הייתה שום הודעה לא שגיאה לא כלום

ALMOG T

New member
Kפעמים יש באגים..

פעם אחת היה לי באג רציני שכל פעם שהייתי סוגר חלון של VST זה היה יוצא מהקיובייס פשוט תנסה להתקין שוב

למעלה