עזרה בבקשה

gogolit

New member
עזרה בבקשה

יש לי בעיה.ביום רביעי(11/10/2006 ) אני מתחילה לעבוד במקום עבודה חדש,שבו הם דורשים ממני להתחייב לחצי שנה,מכיוון שהם מכשירים אותי את העבודה וגם בגלל זמן וכסף.אני לא מצדיקה אותם אבל כנראה זאת הסיבה. הסבירו לי שאם אני לדוגמא בחודש הראשון אני עוזבת בתוך החצי שנה אני צריכה לשלם 1500 שקלים. ז"א במשך החצי שנה כל חודש מתחילת העבודה הסכום יורד הכוונה שיש פחת.אם אני לדוגמא עזבתי בחודש השני אז אני משלמת 1300 ₪,חודש שלישי 1000 וכך הלאה עד חודש שישי שזה מגיע לסכום של 250 ₪.ובחודש השביעי אני לא משלמת כלום. הבעיה היא כך: בחודש השני (בחודש נובמבר אני אמורה להתחיל טיפולי הפריה חוץ גופית )שזה מצריך ממני כמה ימים להעדר מהעבודה.האם הם יכולים לפטר אותי מי שרק התחילה לעבוד.מה החוק בעיקרון? ואם הם מפטרים אותי אני לא אמורה לשלם את הקנס.האם זה נכון? העובדה היא משעה 8 בבוקר עד שעה 5 בערב עם אופציה לשעות נוספות שכמובן משלמים על זה 125% .אמרו שיש לפעמים לחץ ושצריך להישאר הרבה שעות נוספות אז לקחת את זה בחשבון. ויום שישי לפי הצורך משעה 8 בבוקר עד שעה 1 בצהריים.שגם על השעות האלה של יום שישי משלמים שעתיים הראשונות 125% ושעתיים האחרות 150% . מחר אני אמורה להתחיל לעבוד והאחראית אמרה לי לקחת את החוזה הביתה לקרוא אותו ולהחזיר לה אותו חתום יום למחרת.מה לעשות?עזרו לי בבקשה.לא מכירה את החוקים של דיני עבודה.

למעלה