עזרה..בבקשה...

עזרה..בבקשה...

מישהו שיש לו את ה-DVD של העונה הרביעית יכול בבקשה להשים תמונה של העטיפה האחורית שתיהיה אפשרות לקרוא את מה שכתוב שם או לפחות להעתיק את מה שכתוב שם בבקשה? תודה למי שעוזר...

Liad B

New member
../images/Emo207.gifעשרת הפרקים הטובים יותר- המשך

שני הפרקים שנבחרו מהעונה הראשונה הם- (1) 1.01- Something Wicca this way comes (2) 1.22- Déjà Vu All Over Again שזכו ל- 6 ו-4 קולות בהתאמה. סתם לידע כללי, פרק 17 זכה ל-3 קולות, פרקים 13 ו-21 ולשניים ופרקים 9, 10 ו-15 להצבעה אחת כל אחד. העונה שממנה תאלצו לבחור שני פרקים הפעם היא עונה מספר 2. You Know What To Do

CharmedRulez

New member
רגע התחרטתי! בא לי 218 במקום 212!

זה פשוט פרק קורע, ולמרות שפרק 2.12 הוא אחד המעולים, אני בוחר ב2.18 שהוא פשוט כיף טהור ומכושפות במיטבה. עדיין מצחיק אותי אפילו שאני מדקלם אותו...!! 2.12 הוביל לפרק המעולה 220 (עם הקופים), אבל אין אין על 218!

The Shoe

New member
אוי יש כל כך הרבה פרקים טובים...

לא ראיתי את כל העונה וכל מה שריתי אהבתי בכל מקרה בחרתי ב2.07 וב2.09 אוף למה אי אפשר יותר? אני מתה גם על 2.16 7ואוף

Liad B

New member
קודם כל זה מפרק 5.02

והנקרון מחשמל את פייפר עם הצלופחים שלו, והיא לא נכנעת כי היא הטילה על עצמה עשרות כשפים כדי להיות חסר פחדים.

pilot promo

New member
שלי

אני כותב במספרים אין לי סבלנות לשות...: 1ו 2 22 21 20 וזהו העונה הזאת היא לא ממש אחת מהחביביות עליי...

Fairywitch

New member
קשה, זאת העונה האהובה עליי../images/Emo9.gif

2.02 - Morality Bites
2.03 - The Paintorld

Liad B

New member
דרוש קול אחד לשבור שיוויון!

פרק 2.02 בטוח בפנים. האדם הראשון שמצביע צריך לבחור בין פרק 9 לפרק 18 והוא יכריע מי מהם יעלה לשלב הבא. מוזר, זה קרה גם בסיבוב הקודם..

למעלה