עזרה בבקשה...

עזרה בבקשה...

יש שיר בערבית ששמעתי ואני פשוט חייבת לדעת את שמו...ונראה לי שזה הפורום היחידי שיכול לעזור לי.... זה מתחיל נראה לי בדרבוקות...ויש את המילים "איי טה ניקיטה"...בבקשה אם מישהו נראה לו שהוא יודע...רמז..משהו....אני אשמח לקבל שם של כל שיר שנראה לכם.... תודה רבה לכל מי שיעזור!!!

dvd2000

New member
השיר הוא של הזמרת NANCY AJRAM

והשיר ניקרא TOL TANI KEDA אם אני לא טועה בכיתוב של שם השיר. זה מתחיל באול תאני קידה מין .... דו סודננה חובנה ................ ממש אפשר לפתוח פה שעשועון של מי השיר הזה ? :)

dvd2000

New member
עם קצת רמזים מקדימים של דרבוקות ו..

אה היי טי ניקיטה מה שהזכיר לי את אול טאני קידה בתור אחד ששמע את השירים וחיפש אחריהם ברשת האינטרנט , השכלתי להבין שאנשים זוכרים רק את הפיזמון ושרוצים שיר יש את ההרגשה הזו שמוכרחים להשיג אותו. אז מאוד שמחתי לעזור ואולי ניפתח שרשור של חידוני שירים :)

lydiamai

New member
יקירתי, בזכותך, עד היום אני שרה:

איל לילה חילווה איל לילה עיד משהו משהו משהו פארחן סעיד.....

באלאדיה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קונקי1

New member
לידיוש התחלת ולכן תסיימי

מי שר את השיר הזה אני מזמזת אותו מהבוקר ולא יודעת איך הוא מסתיים אז פליז HELP

lydiamai

New member
עיוני, גם אני מחפשת את השיר.

יש גירסה עברית שלו בדיסק של ג'ורג' בר, אבל הגירסה שאנחנו מכירות מהשיעורים, לא קלה להשגה. משום מה מסתירים אותה. מצאתי אותה למכירה באינטרנט באוסף לריקודי בטן, אבל לא קניתי.

dvd2000

New member
ללידיה וקונקי1 יש עו גירסה לשיר הזה

שלום בנות יש עוד גירסה לשיר הזה איל לילה חילווה , שר אותו הזמר סמיר שוקרי וישנה עוד גירסה שהיא מעורבבת עברית עם ערבית של הזמר דודו יסמין.

dvd2000

New member
ואני חושב שאת הגירסה הערבית

שר הזמר וואליד טאופיק

dvd2000

New member
שלום חנה123 מצורף הקישור

השיר ניקרא Qoul Tany Kedah שנימצא באתר http://www.mazikana.com/artist.asp?id=1535

וואי המון המון תודה!!!!!! לכולכם!

איזה יופי בחיים לא חשבתי שמשהו יזהה מההסבר שלי! תודה רבה רבה!!!!

למעלה