עזרה , בבקשה..

קיר קמט

New member
עזרה , בבקשה..

זה שיר שאני חושב שהוא די ידוע. הוא היה פעם בפרסומת , אני אפילו לא זוכר למה , אני זוכר אבל שהיה בפרסומת שני אנשים במכוניות והם דיברו בטלפון אבל לא ביניהם והם צעקו וזה היה מוזר מה שאני זוכר מהשיר זה בעיקר שיש בו קטע כזה שאומרים a time to ואז משפט מתחלף , וזה חוזר על עצמו די הרבה. לפני הסגנון חשבתי שזה הביטלס אבל אני בטח טועה. אז לא משנה. מישהו ???????

inigo

New member
לא זוכר את הפרסומת

אבל השיר - נשמע לי כמו turn turn turn של ה byrds .

Larry

New member
המקור:

שלמה המלך/מגילת קהלת שווה קריאה ועיון...

GK_FF

New member
גם לי....

אני אפילו בטוח שזה זה... Byrds - Turn Turn Turn

djgabi

New member
אתה לא טועה זה הביטלס...

אני רק לא זוכר בדיוק מה שם השיר. אבל כן זה הם.

Electrolite

New member
אני די בטוח שזה של הביטלס!

עכשיו גם אני חייב לדעת איך קוראים לו. הולך ככה בערך: A time to be *** A time to be *** A time to be *** A time for*** או משהו כזה

rizla

New member
טל"ח ?

אם למישהו יש דיסק או תקליט מקורי של הביטלס שבו מופיע השיר הזה נא לסרוק ולפרסם פה. עד שזה יקרה, הגרסה היחידה שאני מכיר לשיר הזה היא של ה-BYRDS (כמו שINIGO כתב).

ST

New member
זה השיר מהפרסומת הקודמת

(טוב, אחת הקודמות) של סלקום.. זאת שמספרת על המבצע של שיחות מוזלות למשך שעה ביום, כל אחד והשעה שהוא קובע... וכן, קהלת פרק ג´, א´-ח´. בהחלט שווה קריאה ועיון. השבוע שאלו אותי על השיר הזה, ואמרו שזה הזכיר להם את קהלת. זה מה שקורה שראיתי רק פעם אחת או פעמיים את הפרסומת הזאת.. זה היה בתקופה שלא ראיתי טלויזיה (וחזרתי לא לראות, אבל היה חודש שראיתי) אם לארי לא היה אומר, לא הייתי מזהה...

למעלה