עזרה בבקשה!!!

yanivtr

New member
עזרה בבקשה!!!

הייתי רוצה לדעת איפה יש חנויות קומיקסים חוץ מעולם הקומיקס האם יש חנות של קומיקסים?!

green lantern

New member
כל חודש בא מישהו עם שאלה כזו

תגיד איפה אתה גר(איזור) ואני ייתן לך שם או שתיים... אבל בעיקרון המקום הכי טוב להשיג קומיקס זה או בעולם הירחונים בבצרה או בירידים של עולם הקומיקס (בפורים יש אחד)... המקומות הפחות אידיאלים הם גיא אלון (פרטי- תחפש גיא בחיפוש מתקדם (הוא יהרוג אותי על שקראתי לי פחות אידיאלי) ... או בכל חנות של מישל עולם הירחונים או כמובן בסטימצקי, ספרי וכ´ו... כמובן שאם אתה רוצה לקנות ממני משהו (או מבן) אנחנו נשמח למכור לך.... (אתה יכול לגשת ללוח)

yanivtr

New member
אני גר בראשל"צ...

אני גר בראשל"צ אז אולי אתה מכיר באזור חנויות. אני כבר מזמין מעולם הקומיקס ופשוט רציתי לדעת איפה יש חנויות כיא ני רוצה גם לדפדף בקומיקסים לפני שאני קונה אותם ובסטימצקי בדקתי ואין להם קומיקסים חדשים. טוב בכל מקרה אשמח אם תתן לי שמות של חנויות באזור.

אלריק

New member
יש בת"א

בתחנה המרכזית החדשה, קומה שלישית ליד מה שנקרא מספרת "לה פיקאסו" חנות קטנה שבעליה קונה ומוכר קומיקסים יד שניה. הרבה מארבל, אבל פה ושם אפשר למצוא פנינים, לפעמים אפילו מנגה !!

green lantern

New member
פירוט החנויות של עולם הירחונים

למישהו יש אחד כזה? (הכוונה לשקית של עולם הירחונים) איבדתי את שלי
טוב אני יודע שיש בדיזינגוף סנטר ובאולמות התערוכה הישנים או משהו כזה.... אני עדיין ממליץ שתלך (או יותר נכון תיסע) לבצרה סוף הישוב ממש לפני בני ציון יש פניה אתה נכנס בה ופונה שמאלה בהמשך יש לך שם מחסן ענק אתה נכנס פנימה מש מולך יש מלא חוברות (חלק במצב טוב) ועל תפחד מהמחיר המנהל מוריד בערך 20-30 שקל מהמחיר הכולל ואם לא אז רק תגיד שאתה מתפוז (אבל רצוי לקנות כמה שיותר כי זה יותר זול, זה עובד גם על מגזינים רגילים) GREEN LANTERN שגר באזור הכי אסטראטגי מבחינהקומיקסית -ליד גיא אלוןושתי חנויות של עולם הירחונים במרחק של 15-20 דקות נסיעה .... ואני מופיע באון ליין (מוסף של מעריב לנוער)

כמו כן

לחנות הספרים יד שנייה "גלריה קצמן" יש חתיכת מלאי של קומיקסים ישנים- זה נמצא בתל אביב בדיזינגוף 152. כמו כן אם אתה מחפש מציאות אז לך לכל מני חנויות של ספרים משומשים (באלנבי- בן יהודה- קינג ג´ורג´) - מצאתי שם כמה דברים מוזרים לחלוטין שאולי יעניינו אותך.

CNV

New member
ואחרון חביב: קומיקס וירקות

פשוט כנס לאתר.

NuckBunnies

New member
יאללה פרוייקט

מי מתנדב להכין רשימה מאורגנת ומסודרת של כל המקומות מהן אפשר להשיג קומיקס? כמובן שזה יהיה מאמר. NuckBunnies

green lantern

New member
אני... מיד יוגש על מגש של כסף ../images/Emo130.gif

אגב.... קיבלתי חזרה מDC אימייל בקשר לשאלה אם אפשר לקבל בדואר קומיקס מידייהם... ומישום מה זה לא נראה לי כדאי... 12$ דמי משלוח פר בוק...

yanivtr

New member
עולם הירוחנים ברוחבות...

אני חיפשתי בדפי זהב ומאתי עולם הירחונים ברחובות מישהו מכיר יודע או שמע על החנות הזאת????

Cartman

New member
אם זה מה שאני חושב שזה...

לפי מה שידוע לי, היתה חנות עולם הירחונים בקניון רחובות, והיא נסגרה לצערי הרב לפני כמה שבועות. סביר להניח שזה זה.

גיל גיל

New member
ממש לא!!!

12$ פר בוק זה הרבה? תראה לי חברת שיווק קומיקס אחת שנותנת לך משלוח יותר זול!!! (חוץ מאיסט קוסט... שהמבחר שלהם לא ממש משהו...) בחישוב מהיר יוצא שזה דולר אחד לחוברת, אתה מקבל הנחה על מחיר החוברת בכל מקרה ושלושה דולר סה"כ לחוברת זה ממש לא הרבה!!! אני, כמי שעשה מנויים דרך DC, דווקא ממליץ!

למעלה