עזרה בבקשה!!

topsoul 360 out

New member
את קצת סותרת את עצמך

סליחה על החוצפה,אבל הגבת להודעה שלי במן הכרזה שאת מסכימה.. ועכשיו את סותרת את ההסכמה הזאת.. כמו שאני כבר הסברתי, במקרה והוא לא נמצא בטיפול תרופתי כבר מעל שנתיים, הוא יקבל פרופיל 82, שמאפשר כמעט כל תפקיד קרבי ומבצעי פרט לטייס,שייטת, מטכ"ל, וחובלים (כאשר שייטת, מטכ"ל וחובלים מתקבלים ב"יום סיירות" שלא ניתן להשתתף בו כחולה אפילפסיה עקב העובדה שאפילפסיה היא סעיף פוסל)... יתנו לו פרופיל קרבי אם הוא באמת ירצה בזה, אותי באמת שאלו מה אני מעדיף..

ruthty

New member
הי

אולי לא הסברתי את עצמי טוב היות ומהרתי אנני יודעת אם אתה יודע אבל מחלת האפילפסיה אין הרבה ידע כמו שהיא באה בהפתעה כן היא יכולה להעלם זה בכללי היות והוא תקופה ארוכה ללא התקפים מאחלת לו שימשיך כך לתמיד אז בוקום הוא יכול לקבל פרופיל קרבי 97 אבל הצעתי לו היא לומר שהיה לו אפילפסיה וכרגע הוא מוגדר כבריא לחלוטין היות ולשמש יש השפעה קשה ולא כדי לו לקחת סיכונים אם יקרה לו משהוא אף אחד לא יעזור בחיי האזרחות זהשונה שם אין טעם לדווח היות והפסילה היא ישירה בצבא יש ועדה רפואית וזה סודי כל האנפורמציה נשארת בועדה ולא עוברת למפקדים רק אים יש צורך מקווה שהסברתי את עצמי שיהיה לך יום טוב

topsoul 360 out

New member
הבנתי אותך../images/Emo13.gif

אלא אם ההתקפים שלו לא מופיעים בתיק הרפואי אצל רופא המשפחה (דבר בלתי אפשרי) הוא לא יכול שלא להצהיר על האפילפסיה כי מי שמדווח הוא רופא המשפחה.. הם קצת נבהלים מהסימון של "כן" בסעיף של האפילפסיה אבל ישר שואלים כמה זמן איזון וטיפול תרופתי כדי לקבוע פרופיל.. יום נהדר

למעלה