עזרה בבקשה.. מישהי יודעת איפה עוז מורג מלמד או באיזה סטודיו מלמדים מחזות זמר (musicals)?
ר רקדנית1 New member 18/7/06 #1 עזרה בבקשה.. מישהי יודעת איפה עוז מורג מלמד או באיזה סטודיו מלמדים מחזות זמר (musicals)?
ר רקדנית בסטייל New member 18/7/06 #2 כנסי.. הבנתי שיש עכשיו קורס של מובמנט שהוא מלמד שם.. הוא מתחיל אני חושבת ב23 לחודש עד ה3 לאוגוסט..
G galush2222 New member 18/7/06 #3 הוא גם מלמד... בקורס קיץ של קרן ריס בגבעתיים... הוא מתחילת אוגוסט...
ר רקדנית1 New member 18/7/06 #4 תודה רבה לשתיכן אבל... אני התכוונתי האם אתן יודעות על סטודיואים שהוא מלמד בהם במהלך השנה ולא רק בקורסי קיץ... אתמול הייתה לי סדנא איתו וממש נהנתי ולכן אני רוצה ללמוד אצלו באפון קבוע.
תודה רבה לשתיכן אבל... אני התכוונתי האם אתן יודעות על סטודיואים שהוא מלמד בהם במהלך השנה ולא רק בקורסי קיץ... אתמול הייתה לי סדנא איתו וממש נהנתי ולכן אני רוצה ללמוד אצלו באפון קבוע.
M Miss Pointe New member 19/7/06 #5 ../images/Emo176.gifאני לא חושבת שהוא מלמד. בגלל שהוא מורה קבוע בתלמה ילין. יש לו את הג'וב שלו... אני כמעט בטוחה שהוא לא מלמד אחה"צ בשום מקום...
../images/Emo176.gifאני לא חושבת שהוא מלמד. בגלל שהוא מורה קבוע בתלמה ילין. יש לו את הג'וב שלו... אני כמעט בטוחה שהוא לא מלמד אחה"צ בשום מקום...