עזרה בבקשה!

dor_ian

New member
עזרה בבקשה!

שיחקו לי עם האקספלורר ועכשיו יש לי סיסמה לכל אתר שאני מנסה להכנס אליו. ליתר דיוק כמעט כל אתר. לדוגמא אני יכול להכנס לוואלה אבל כל קישור נתקל בסירוב. אני יודע שאפשר לשחרר את זה מהרגיסטרי אני צריך שמישהו יסביר לי איך! תודה דוריאן

zontar

New member
קבל ->

פריצת הסיסמא כשהדפדן פתוח, עשה את הצעדים הבאים: * לחץ על התחל * הפעלה... * הקלד: regedit ולחץ על Enter העורך ייפתח. לחץ לחיצה כפולה על: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> Current Version -> Policies התבונן בציידו הימיני של העורך. אם יש הגנת סיסמא, אתה תראה משהו שכתוב עליו Key. סמן את זה עם העכבר ולחצה על מקש ה Delete. לאחר שמחקתה את זה, הסיסמא כבר לא תהיה קיימת. זה מכיוון שהסיסמא הייתה בפנים. היא פשוט הייתה מוצפנת כמובן.... זאת כדי שלא תוכל לדעת מה היא, אם כי קיימות תוכנות שהופכות את זה לטקסט נקי ומראות לך מה הסיסמא. אבל תוכנות כאלה בד"כ לא ניתנות להפצה בחינם, והם בהחלט לא שוות את הכסף שמבקשים עבורם. אם אתה בכל זאת מעונין, נסה את האתר הבא: http://www.ntbugtraq.com רק הערה אחרונה - אחרי שאתה מוחק את הסיסמא, תסגור את הדפדפן, ותיכנס אליו שוב. תעשה את זה כדי שהדפדפן יידע שאין יותר סיסמא. הוא בודק ברג´יסטרי רק כשהוא נפתח מחדש. לכן אם הוא פתוח כשאתה מוחק את הסיסמא, הוא לא יידע שמחקת, ויבקש סיסמא... אז פשוט סגור את הדפדפן, ואז תפתח אותו שוב, ולא יהיה בעיות. זהו.

למעלה