עזרה בבקשה...

gldforever

New member
עזרה בבקשה...

אני ממש מיואשת וחשבתי שאולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. בעבר לקחתי מורה נהיגה שהיה מאוד נחמד אבל לא לימד אותי כלום. ממש לא ידעתי לנהוג. אחרי הרבה שיעורים עברתי מורה. בנקודה הזו כבר הייתי לחוצה לסיים את כל הסיפור כי זה כבר ממש מעמסה כלכלית. התחלתי ללמוד אצל מורה אחר שלימד אותי אבל מצד שני גורם לי לסיוטים. הוא לא סבלני, מוריד את הבטחון ועוד הרבה דברים אחרים. עד עכשיו סבלתי אותו אבל אחרי השיעור האחרון נמאס לי והחלטתי שלמרות האי נוחות, אני הולכת להחליף גם אותו לצערי. הוא ממש גורם לי לנזק. מאוד רציתי לשאול - זה ממש חשוב לי - אם למישהו יש מורה בת"א להמליץ לי עליו? אני כבר ממש על סף ייאוש.... תודה.

adidas88

New member
מצטערת

אין לי מה להמליץ לך.....אני לא גרה בת"א... אבל אני מבינה אותך ב100%...תחזיקי מעמד! בסוף הכל מסתדר
בהצלחה

יש לי מורה ממש נחמד ומלמד מעולה

רוב התלמידים שו מגבעתיים. את רוצה לנסות?

Mr Fender17

New member
חחחחחח למדתי......

אין הוא כזה מלךךךךךךךךךךך כאב לי הלב שעברתי טסט...... אני חולה עליו הוא כזה שמן מתוק!

Mr Fender17

New member
הוא מורה תותח...

אני מכיר איזה 50 אנשים שלמדו אצלו.. הוא גם חמוד וסטלן כזה אבל הוא באמת מתוכנן ומספיק הכל.. (ומכיר את כל הטסטרים!). חחח פעם נסעתי איתו ואז עצרנו בצד כי הוא הלך להשתין.. תוך שנייה הוא חזר עם מנה פלאפל חחח אז הוא כל פעם היה אומר לי כזה: "מסכנה אורלי אני לא אוכל את הסנדוויצ'ים שלה".

Mr Fender17

New member
אתה יכול לשאול אותו..

עלובת נפש (שם אופטימי ביותר) רשמה את הטלפון שלו.

למעלה