עזרה בבקשה

spaniard

New member
עזרה בבקשה

אני צריך נתיב לא מסוכן (כביש 4 וכדומה) מפרדסייה מקום מגוריי אל פארק הירקון הממוקם ליד מקום העבודה שלי... אודה מאד על עזרה בנושא אסף

spaniard

New member
לא ציינתי שהכוונה לאופני שטח

נתיב בשטח או דרכים צדדיות... תודה

IlanShacham

New member
כדאי שתשאל בפורום טיולי אופניים

סיכוי יותר טוב שתקבל תשובה

mot99

New member
אילן, מה עם סלבודלי ? מה עם באסו ?

מי ינצח בגירו האיטלקי ? והרבה יותר חשוב , מי ינצח השנה בטור -דה פראנס ? מה דעתך ?

IlanShacham

New member
שאלות מצוינות

לגבי הג'ירו התשובה כבר ידועה - באסו ובגדול. דומיננטיות מרשימה מאוד. לגבי הטור - לדעתי וולוורדה לוקח. בשנה שעברה הוא היה היחיד שהחזיק עם לאנס בהרים, עד שנפצע, והוא כבר כמה שנים במגמת שיפור מתמיד. לבאסו יהיה קשה להגיע לעוד שיא באותה רמה של הג'ירו פעמיים בחודשיים. מה גם שעם כל הכבוד לג'ירו, זה לא הטור מבחינת רמת המשתתפים. אולריך לדעתי כבר בשלב הדעיכה של הקריירה. אמנם עושה רושם שהשנה הוא רציני מתמיד באימוניו, אבל אני לא מאמין שהוא יחזיק מעמד בהרים עם הצעירים.

mot99

New member
אילן-האם לאנס יחזור בגדול ב- 2008 ?

אילן שלום הניחוש שלך על וולוורדה "נרשם בפרוטוקול". אני מהמר על איבן באסו מקום ראשון , אולריך שני ,וולוורדה שלישי. אבל האם נכונה השמועה כי לאנס ארמסטרונג יחזור ב-2008 לטור ל- comeback הגדול ביותר של הסטורית הספורט ??? מה דעתך ?

amichay mazor

New member
בבקשה

היי. נתחיל מפרדסיה . נתחיל בכביש , לצורן ,יש לחצות את תל מונד – חרות משמרת . להמשיך מהיציאה הדרומית של מושב משמרת, לעבור את השער .מכאן להמשיך דרומה בדרך טובה ומעט חולית יורדים עד לנחל. ליד האקליפטוס לחצות את הנחל ולפנות שמאלה( דרום מזרח ) בדרך העולה לכיוון שדה ורבורג . חזרנו לכביש – חוצים את שדה ורבורג דרומה עד לצומת המרומזרת של כביש כפ"ס-טירה. פונים ימינה ואחרי 50 מ' שמאלה ברמזור לכיוון בית ברל , כאן ניתן להמשיך ישר או לאחר 100 מ' לפנות ימינה להיכנס לצופית ומיד שמאלה . בשני המקרים נמשיך דרום מזרח עד ל"דרך המוביל הארצי" שם ניפנה ימינה\דרומה ונחצה את כפ"ס ( שטח בנוי ואח"כ אזור תעשיה ) כשבדרך אנו חוצים פעמיים כבישים "ראשיים".אחרי חציית השני נעבור ממערב לנווה ימין. נמשיך עד לאזור התעשיה "עתיר ידע" ( אם אתה רעב :ברקרולה- מומלץ מאוד *אני לא הבעלים ואין לי ...בלה בלה בלה ). נמשיך דרומה בדרך עפר בתוך מעין מזבלה , ונעבור מתחת לכביש531 המוביל למחלף חורשים,לאחר החצייה פונים ימינה ומייד שמאלה . עוברים ממזרח לאלישמע ,ממשיכים דרומה עד למפגש עם נחל קנה . פונים ימינה\מערבה לפני הנחל עוברים מתחת לכביש 40 וממשיכים איתו עד לכניסה ליישוב עדנים ומשם פונים דרומה חוצים את כביש 40 עוברים ממערב לבניין המועצה האזורית ומגיעים לירקון . בהצלחה עמיחי

למעלה