עזרה בבקשה

natanlevin

New member
עזרה בבקשה

שלום אנשים, לאחרונה חזרתי להאזין לפאוור מטאל, לאחר די הרבה זמן הפסקה, ורציתי לדעת אם יש איזו להקה חדשה שוות שמיעה, או אלבום טוב מהשנתיים האחרונות. ואל תמליצו לי על DRAGONFORCE, עד כמה שהם טכניים (ואני אוהב טכניקה) הם פשוט משעממים אותי. תודה רבה מראש :)

יש כמה להקות פאוור חדשות ולא רעות:]

תנסה את Tunderstone, הם מזכירים קצת את סונטה, אבל לא בדיוק. shaaman וfreedom call גם הן לא רעות. ובשביל לשמח את נדיר, שמע arwen
להקות קצת פחות חדשות אבל טובות ויש סיכוי שאתה לא מכיר: falconer dream evil (קרדיט לג'ים
) dark moor

ממ

Persuader מעולים, וגם Dream Evil, שהם אומנם 4 שנים אבל הפריצה העצומה שלהם הייתה לפני שנתיים. Altharya הישראלים :) אבל הם עוד לא הוציאו דיסק. Highlord שאני לא חושב שאתה מכיר אפילו שהם די וותיקים. ועוד כמה אלבומים, Rob Rock - Holy Hell, וגם Dreamtale - Difference, בגדול גם שני הדיסקים האחרים שלהם טובים, אם אתה מכיר, אם לא אז אני ממליץ גם עליהם, על Ocean's Heart וBeyond Reallity. ממ Dreamland אם לא שמעת עליהם גם סוסים.

Blade Of Fire

New member
בקלות:)

Edguy-hellfire club Edguy-Rocket Ride הלהקה ממש לא חדשה אבל שני האלבומים האלו (הראשון מ2004, השני מהשנה) הם יצירות מופת מדהימות. Kamelot-The Black Halo עוד להקה לא חדשה, אבל שוב-דיסק שיצא שנה שעברה ושווה כל שניה של האזנה. בקשר ללהקות חדשות- יש את הלהקות הישראליות שאני ממליץ עליהן בחום, שעוד מידע תוכל לממצוא בקישורים של הפורום. המליצו על סאבאג' סירקוס אז אני אמליץ על Gaia Epicus - symphony of glory להקה ודיסק מ2005 שהיא פרויקט צד של... אהמ.. אל זוכר כרגע מי. תבלה:)

Musta Susi

New member
מכיר Mob Rules../images/Emo47.gif?

מכיר Magick Kingdom? Celesty? תנסה גם Majestic (קצת יותר איטיים בקצב).

Gaius Octavius

New member
נצל"ש - הסולן הכי הומו בעולם.

לא, לא טוני קאקו. הסולן של טואט'ה דה דאנן. מסתבר שיש להם באתר קליפ להורדה של The Dance of The Little Ones, וזה אחד הדברים היותר משעשעים שראיתי בחיים שלי. אבל הגיטריסט/גרואולר, רר
קליק.

skadi

New member
וואו זה היה אחד מהדברים הכי מטרידים

שראיתי בזמן האחרון. אהההה הוא מנגן על איריש טין וויסל כמה מגניב!

Judass

New member
הנה

אגב גם אותי משעממים כבר עד מוות כל הלהקות האלה הנשמעות אותו הדבר ,כל הדרגון משהו למיניהם :). כמה אלבומי פאוור מהשנים האחרונות שאני אהבתי(ללא סדר): Wuthering Heights - Far From The Madding Crowd 2004 Tad Morose - Modus Vivendi 2003 Astral Doors - Cloudbreaker 2003 Ars Amandi - En Tierra Firme 2004 Easy Rider - Animal 2003 Saratoga - El Clan De la Lucha 2004 Persuader - Evolution Purgatory 2004 Pyramaze - Melancholy Beast 2004 Nocturnal Rites - New World Messiah 2004 Messiahs Kiss - Metal 2004 Jag Panzer - Casting The Stones 2004 Black Majesty - Sands Of Time 2004 Blaze - Blood And Belief 2004 Anubis Gate - Purification 2004 Stygma IV - Hell Within 2003 Thunderbolt - Demons And Diamonds 2003 Twisted Tower Dire - Crest Of The Martyrs 2003 Tierra Santa - Indomable 2003 Saratoga - Agotaras 2002 Rob Rock - Eyes Of Eternity 2003 Paragon - The Dark Legacy 2003 Pharaoh - After The Fire 2003 Holy Mother - Agoraphobia 2003 Falconer - The Secret Of Deception 2003 Brainstorm - Soul Temptation 2003 Rawhead Rexx - Diary In Black 2003 Evergrey - Recreation Day 2003 Circle II Circle - Watching In Silence 2003 Burning Point - Feeding The Flames 2003 Cage - Darker Then Black 2003 Agent Steel - Order Of The Illuminati 2003 Dream Evil - Evilized 2003 Symphorce - Phorceful Ahead 2002 Judas

Musta Susi

New member
$##%$O(^)$%&)^&%_$I)*!!!!!!%$$%!!!

גם אתה מכיר את Wuthering Heights! ואת Tierra Santa!!! מי אתה?

Judass

New member
:)

לא ידעת את זה כי אני כמעט ולא כותב כאן וכי אני לא מסתובב בראש חוצות טבעון :). בוא לא נדבר על גיל , בסדר ? :). ומי כבודו?

כבודו תלמיד י"א בקריית טבעון

הראשון בצעד ההשתלטות הטבעונית על הפורום
חבר במאפיה הנהדרת והמחסלת של א. התמר, עם מבצעים מוצלחים כמו מבצע יונתן המפורסם :) טבעוניסטים זה טווווב :)

Judass

New member
והשם?

יש לי בת שבשנה הבאה בתיכון , מה השם שלך? אולי היא מכירה .

שמקססן

New member
His name is Morrison. Jim Morrison

או סתם אלדד. ואני מתן, גם מטבעון. וואי צריך לפתוח קומונות טבעוניסטים... אנחנו כבר מספיק אנשים

הסיכוי היחיד שבו היא מכירה אותי זה

אם היא בנוע"ל. אם כן, שאל אותה על ג'ים\אלדד.

למעלה