עזרה בבקשה

scoobysnax

New member
עזרה בבקשה

בשביל הפקת תאטרון, אני צריך שיר פולני קלאסי ועצוב. יש למישהו הצעות?

הלינקה

New member
הפכנו לפורום מתן שרות תשובות

לקליאנטים מזדמנים בשביל זה יש פורום "השאלה הקטנה" לפעמים אני מתגעגעת לתקופה של פולני ראשון והחתול.

טלמ

New member
אסור להיתקע בעבר :]

ותמיד יש לך אותי כדי לקטול אותי עם תשובה פילוסופית וארוכה על התמיכה העיוורת שלי בקפיטליזם של אולמרט

HANSEM M

New member
הלינקה !!! יש איזשהו רישעות

בהתיחסות שלך לאורחים מזדמנים, הפורום הוא לא בית פרטי של אף אחד, ואין מתאים יותר מלשאול את השאלה על שיר בפולנית, יותר מהפורום הזה. תהיי נדיבה וטובה אל תהיה פולניה גלותית.

deebeebee

New member
מה זה קשור לפולנית גלותית?

לידיעתך, לפורום זה, וגם לאחרים, מגיעים תלמידים/סטודנטים מזדמנים לא מעטים, המתעצלים לחפש חומר לעבודות/פרויקטים ומצפים שמישהו אחר יעשה את העבודה במקומם. אין כאן לא רשעות ולא גלותיות.

לגיטימי להגיע לכאן כדי לחפש....

חומר, לא משנה ע"י מי שלא יהיה.! . כאשר את מחפשת חומר בספריה, מישהו עשה בשבילך את העבודה, חיבר וערך ספר שממנו את "מעתיקה"! . במקרה שלא מתאים לך לעזור, את יכולה להתעלם.

HANSEM M

New member
הגלותית באה להראות שבגולה,

היינו פולנים, פה אנחנו ישראלים, וכל ישראל חברים. והרוע הוא לטרטר ולהגיד למי ששאל ללכת לחפש במקומות אחרים, ואחר כך אתם מתפלאים שיש בארצינו בירוקרטיה, הרי אתם הבאתם את זה מפולניה,
נכון "פניה" הלינקה, וגיסתה, או חברתה. או השד יודע מי.

HANSEM M

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo45.gif../images/Emo27.gif../images/Emo45.gif../images/Emo27.gif../images/Emo45.gif

talia olav

New member
איפה הכבוד הפולני? לא יפה להתגנב

לפורום עם ניק חדש ולחולל מהומה על לא מאומה (מה יגידו השכנים?!).

למעלה