עזרה בבקשה זקוקה ללוגו התוכנית דיי דחוף...מישהו..? תודה!
א אמבריי לנצח New member 3/4/06 #2 הא! חן סרור מבר אילן נתניה?? קבלי: http://img1.tapuz.co.il/forums/26906258.jpg
א אמבריי לנצח New member 3/4/06 #3 ../images/Emo2.gif אני בהלם אל תגידי לי שאתם הולכים לשים את זה בספר מחזור שלכם רחמנא ליצלן. זה לא פייר שמישהי שסתם אוהבת בנ"ע יהיה לה "השבט" ליד השם! מה גם שזה כמו הסרטים שלנו
../images/Emo2.gif אני בהלם אל תגידי לי שאתם הולכים לשים את זה בספר מחזור שלכם רחמנא ליצלן. זה לא פייר שמישהי שסתם אוהבת בנ"ע יהיה לה "השבט" ליד השם! מה גם שזה כמו הסרטים שלנו
א אמבריי לנצח New member 4/4/06 #5 גיתית, יא כונפה! ../images/Emo3.gif על מה שעשינו שנה שעברה בספר מחזור!
ח חן סרור New member 4/4/06 #7 גיתית! זה עולם קטן מאד.... ממצב..??!! אני לא כונפה! ולא ראינו את הספר מחזור שלכם....
א אמבריי לנצח New member 5/4/06 #8 טוב, נו אני יודעת שאת חתיכה. אני רוצה הרי שתעשי לי ילד. אבל, אני לא קונה את הקטע שלא ראיתם את שלנו נו שוין!
טוב, נו אני יודעת שאת חתיכה. אני רוצה הרי שתעשי לי ילד. אבל, אני לא קונה את הקטע שלא ראיתם את שלנו נו שוין!
ח חן סרור New member 5/4/06 #9 מצחיקולה! חיפשנו את שלכם אבל לא מצאנו...זה לא ה"גימיק" שלנו,מקסימום נמצא משהו אחר... אני אישית רוצה שתעשי לי חתולה
מצחיקולה! חיפשנו את שלכם אבל לא מצאנו...זה לא ה"גימיק" שלנו,מקסימום נמצא משהו אחר... אני אישית רוצה שתעשי לי חתולה
א אמבריי לנצח New member 5/4/06 #10 חחח טוב.... אני סה"כ חתולה... וואה וואה ווווואהההה. אמא שלי ואחותי שונאות חתולים
מ מיוני New member 5/4/06 #11 אהממ נראה לי שזה מקום טוב מקום טוב להגיד שלום אחרי בערך חצי שנה שלא הייתי כאן הגיע הזמן להגיד שלום, אז שלום תגידו מה קורה עם מפגש פסח????
אהממ נראה לי שזה מקום טוב מקום טוב להגיד שלום אחרי בערך חצי שנה שלא הייתי כאן הגיע הזמן להגיד שלום, אז שלום תגידו מה קורה עם מפגש פסח????
B Bray And Lex Ruls New member 5/4/06 #12 היי!! =] מפגש פסח?.. כנראה יהיה ב 16 לחודש, יום ראשון ב 11 בעזריאילי
T techno girl New member 5/4/06 #13 ../images/Emo105.gif../images/Emo215.gif../images/Emo190.gifלאא יע זונות!../images/Emo2.gif למה ב 16 ? אני בטיול של השמו"צ בגילבועעע (16 17 18) ............ אין מצב לעשות את זה או אחרי או לפני??? ואם זה לפני אז אני גם לא יכולה ב 9 10 11.... אני בעוד טיול....... אוףףףף אני וכל הטיולים המזדינים שלי בלע.
../images/Emo105.gif../images/Emo215.gif../images/Emo190.gifלאא יע זונות!../images/Emo2.gif למה ב 16 ? אני בטיול של השמו"צ בגילבועעע (16 17 18) ............ אין מצב לעשות את זה או אחרי או לפני??? ואם זה לפני אז אני גם לא יכולה ב 9 10 11.... אני בעוד טיול....... אוףףףף אני וכל הטיולים המזדינים שלי בלע.
T techno girl New member 5/4/06 #14 ../images/Emo105.gif../images/Emo215.gif../images/Emo190.gif היי אובל!
Y YaEloNeT New member 9/4/06 #18 ../images/Emo99.gif. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif