עזרה בבקשה

בןלי

New member
עזרה בבקשה

מישהו יכול אולי לנדב לי קצת מידע על אוסטרליה? האם ניתן למצוא שם עבודה(כלשהי) בקלות יחסית? האם לא עושים שם בעיות למהגרים/תיירים שרוצים לעבוד קצת? THNX

MARMELAD

New member
קצת מידע על אוסטרליה.

אוסטרליה היא היבשת החמישית. היא נמצאת אי שם באוקיינוס, מוקפת מים מכל צדדיה. תושביה דוברים אנגלית מקולקלת. באוסטרליה תוכל למצוא קנגרואים, דובי קואלה, כלבי דינגו ואוסטרלים. מענפי היצוא של אוסטרליה - קיילי מינוג. מזג האוויר באוסטרליה הוא חמים ונעים, חוץ מהימים שסופות טורנדו מטורפות הורגות את התושבים. בירתה של אוסטלריה היא או סידני או מלבורן. (אני לא בטוח).
אפשר למצוא באוסטרליה עבודה בקלות יחסית. כמובן, אם אתה אוסטרלי. אם לא, אז בקלות פחותה יחסית.
כן, עושים, כמו בכל מקום אחר. בבקשה..!

Yaniv-DC

New member
מזעזעת, אך נפוצה...

הידעת שכשני שליש מהישראלים חושבים (או חשבו בסקר של מין הצמח לפני שנתיים בידיעות) שבירת הולנד היא אמסטרדם?

**Blue-Lagoon**

New member
גם אני חשבתי ככה

עד הרגע כנראה מה היא בירת הולנד אם לא אמסטרדם?! לפי האטלס זה אמסטרדם! ועוד טעות מלא חושבים שבירת קנדה היא טורונטו אך לא לא לא בירת קנדה היא אטווה (איך שלא יכתבו את זה)

ben_holland

New member
בירת הולנד...

בירת הולנד, הרישמית לפחות, היא האג - שם נמצאים כל מבני הממשל וכו´ אם תשאלו הולנדי מקומי מה היא בירת הולנד הוא יגיד לכם שאמסטרדם היא הבירה - אנשים מוזרים ההולנדים האלה... חחחחחח בן

**Blue-Lagoon**

New member
וואי החכמתי היום

אני חושבת שמרבית העולם חושב שבירת הולנד היא אמסטרדם...

hagelslag

New member
בירת הולנד היא אמסטרדם!!!

יניב היקר! אמסטרדם היא אכן בירת הולנד! כפי שמאשר האתר הרשמי של שגרירות הולנד בישראל (ראה קישור): For historical reasons, the seat of the government is The Hague, though Amsterdam is the country´s capital וכפי שמאשר גם אתר World Travel Guide (ראה קישור): Although The Hague is the seat of government of The Netherlands, it is not the country´s capital קישור מעניין נוסף הוא לאתר ובו מידע על מדינות ששינו את עיר הבירה שלהן או שלהן יותר מעיר בירה אחת: Though the legal (de jure) capital of the Netherlands is Amsterdam, the actual (de facto) seat of government and residence of the monarchy is The Hague יום טוב לכולם!

carolin

New member
ידעתי!

שזה יהפוך לויכוח,ישראלים שכמונו,נראה עד לאן נגיע עם זה. ודרך אגב פגשתי כמה וכמה אנשים שחושבים שתל אביב היא בירת ישראל,אבל,עזבו,הונגרים

הצעדן

New member
ובארה"ב

ברובן של 50 המדינות, הערים הגדולות והמפורסמות אינן עיר הבירה של ה-state. בקליפורניה זו סקרמנטו (ולא לוס אנג´לס או סן פרנסיסקו), באילינוי זו ספרינגפילד ולא שיקגו, ובניו יורק זו אלבני ולא ניו יורק. ובקנזס זו בכלל טופקה ולא קנזס סיטי שחציה נמצא בכלל במיסורי. משונים מאד האמריקאים האלה... ועוד קוריוז משעשע: מערכת כבישי האינטרסייט נבנתה על מנת לחבר מדינות שונות ולשמש מנחתי מטוסים בשעת חרום. כדי לא להפלות את הוואי נבנה אינטרסטייט גם שם.

funkbass

New member
מה זה משנה..... מה שחשוב זה

שהבירה תהיה קרה וצוננת ..... ולא פחות מ 5 % אלכוהול

MARMELAD

New member
רגע, אז בירתה של אוסטרליה היא קנברה

(לא היה מקום לסימן השאלה) איזה מין שם זה? ואיך זה קשור לבירות? ומה בין האג לבין סקרמנטו? ומי היא באמת אמסטרדמית? האם היא ילד זב חוטם מעפולה שמתאמן באנגלית? כל זאת ועוד, מחר, בלגעת בפורום C כל הזכויות שמורות לטוקיו בוי הידוע בכינויו אריק הפרוע

**Blue-Lagoon**

New member
כן

זה שם כמו שיש ארץ כזאת שקוראים לה ליכטנשטיין הידעתם? כי אני לא. ועל שאר השאלות אין לי כוח לענות שמשיהו יסביר לי אחת ולתמיד מאיפה הגעתם ללגעת בפורום הזה! אני מרגישה לפט אאוט

Yaniv-DC

New member
בוודאי שידעתי.

היא מדינה בערך בגודל של עפולה, ויש לה נבחרת כדורגל שאפילו ישראל מצליחה לנצח. היא גם רצתה להצטרף לאירוויזיון בשנות השבעים ואף בחרה שיר, אולם השתתפותה נפסלה כיוון שאינה חברה ב-EBU.

Tokyo

New member
יא מרמי איך זכרת לשמור על זכויות

היוצרים אין עלייך בעולם יא יובבב אההההה זזתומרת שובב פינוקיו חכה לי

למעלה