עזרה בבקשה

michalrozen

New member
עזרה בבקשה

שלום =) הייתי רוצה לשאול אותכם אם בזמן שחקרתם על המשפחות שלכם נתקלתם במקרה באחת משמות המשפחה האלה : גריצמכר Grycmacher , בדיאן Badian , שוורצר SCHWARTZER. והאם במקרה מישהו מכם יודע מה פירוש שם המשפחה Badian? תודה מראש

yofi nechama

New member
אדלה שוורצר - משפחתה מקרקוב וצ'שנוב

שלום מיכל. אדלה שוורצר, נולדה בקרקוב ב 1923. משפחתה הגיעה לשם מצ'שנוב (Cieszanow). אדלה שנפטרה לפני כשנה, חיפשה את אחיה עד אחרית ימיה. שמות אחיה הם: איזק שוורצר, יליד 1919 גוסטה שוורצר, ילידת 1921 הלנה שוורצר, ילידת 1925 רגינה שוורצר, ילידת 1926 שמואל שוורצר, יליד 1928 אמליה שוורצר, ילידת 1930 אם את מחפשת משפחה זו, נסי ליצור קשר עם בנה או חברתו, דרך האתר המצורף. את יכולה לפנות אלי גם במסר אישי. בהצלחה, נחמה.

michalrozen

New member
תודה !

תודה רבה =) כן אני ראיתי כבר את האתר הזה , מיד כשנרשמתי לJewishgen שלחו לי את זה לאימייל , אני לא מצאתי שום קשר קרוב כי סבא שלי שהוא שוורצר הוא בא מאוקראינה מאיזור קייב, אולי יש איזשהוא קשר רחוק בין המשפחות שלנו אבל לא שידוע לי, כי ידוע לי מאוד מעט על שוורצר כי סבא שלי התיתם בגיל צעיר מאוד. אני שלחתי להם אח"כ מכתב בחזרה אבל לא ענו לי אני גם די חדשה בעיניין הגניאולוגיה ואני לא יודעת מה אפשר לעשות כדי להתקדם ולמצוא תוצאות?

dovo

New member
ניתקלתי בבדיאן מהעיירה jaworow

הסמוכה ללבוב

michalrozen

New member
אני יודעת שבדיאן שלי הם מז'טומיר

אני לא הכרתי את סבתא שלי ששם משפחתה בדיאן, אבל אבא שלי מספר לי, שכפי שהוא יודע שהם היו חיים הרבה שנים בז'יטומיר שבאוקראינה , והיו לסבתא שלי 12 אחים ואחיות. האם העירה JAWOROW קרובה לז'יטומיר?

למעלה