עזרה בבקשה

shaysamia

New member
עזרה בבקשה

לבעלי m-audio delta44 ובכלל שלום! אני עובד עם sx2 ומנסה להקליט לערוץ אודיו. בעייתי היא שהסיגנל עובר(עולה בזמן הנגינה) רק דרך ה- audio activity ולא דרך ערוץ ה-audio שפתחתי. אני בטוח שהבעייה נובעת מההגדרות של כרטיס הקול או של התוכנה בנוסף לשאלה - איך הופכים stereo out ל bus1 בבקשה עזרה! ניסיתי הכל!

HeavenlyB

New member
תשובה לשאלה הראשונה

תבדוק ה-VST Connections את הגדרות הכניסות ויציאות שלך. אם אתה רואה את אות בקיובייס, אז רוב הסיכויים הם שהגדרת כניסה אחרת לאותו ערוץ אודיו, ולא את הכניסה בה עובר האות. לגבי השאלה השניה, לא הבנתי למה הכוונה. מה זה Bus1?

ורסטיל

New member
bus1 לסטריאו.

אני מניח שהתכוונת לומר שBUS1 הכוונה היא ל"רצועה" "עמודה" "ערוץ"? אם כן מקש ימני על אותו הערוץ (לאחר שסומן כמובן) ומשם עבוד לCONVERT. קח את זה בעירבון מוגבל אולי אני טועה. הידעת? : האות "א" ניכתבה בהודעה זו "6" פעמים.

HeavenlyB

New member
טעות

האות א' נכתבה 7 פעמים, לא כולל ההערה לגבי מספר הפעמים שהיא נכתבה, ולא כולל הכותרת

shaysamia

New member
כל הכבוד על האבחנה אבל...

אבל בעיית ה-sound out שלי עדיין לא נפתרה אולי בכל זאת עוד קצת מאמץ

HeavenlyB

New member
קודם כל

אם זכור לי נכון, זה חלון של SX1 ולא SX2, שם יש תפריט של VST CONNECTIONS. דבר שני, למה לא לבדוק את VST INPUTS ו-VST OUTPUTS ואת הערוץ ולראות שהם מתואמים?

FaTRiX

New member
טעות

האות א' נכתבה 8 פעמים, לא כולל ההערה לגבי מספר הפעמים שהיא נכתבה, ולא כולל הכותרת

HeavenlyB

New member
אני רואה רק 7

אני מניח שהתכוונת לומר שBUS1 הכוונה היא ל"רצועה" "עמודה" "ערוץ"? אם כן מקש ימני על אותו הערוץ (לאחר שסומן כמובן) ומשם עבוד לCONVERT. קח את זה בעירבון מוגבל אולי אני טועה.

ורסטיל

New member
הבנק אף פעם לא טועה...

אם אינני טועה ההגדרה הייתה "בתגובה" ולא בכותרת או בהערה. שני שקלים ווקשה...

ורסטיל

New member
הבנק כן טועה...

ההגדרה הייתה "בהודעה" אבל עדייו לא בכותרת או בהערה אלא אם כן באם צויין אחרת... חיובים אחרונים... חיובים לחברות שונות... סה"כ...

למעלה