עזרה בבקשה

תות1970

New member
עזרה בבקשה

אנחנו מנסים כבר שנה וחודשים להיכנס להריון ולאחר בדיקות הורמונליות פניתי לרופא לפריון. כל הבדיקות ההורמונליות תקינות לגמרי חוץ מבלוטת התריס שמראה על יתר פעילות (ואני ממש לא רזונת?) ערכים תקינים תוצאות בדיקה tsh 0.03 0.3-5.5 T4-21.1 10-20 T3-4.49 0.9-2.8 בקיצור הרופא לא מוכן להתחיל שום טיפול לפני שהבלוטה תתאזן ושוב חשוב לציין שכל יתר הבדיקות תקינות ביותר! מה עושים עכשיו, כמה זמן זה לוקח, והאם יש לזה בכלל פתרון אנא עזרתכם, אני ממש מיואשת לא מספיק כל הדרך עד לרופא הפריון-גם זה לא נראה שיצא לפועל בזמן הקרוב

לא יקח הרבה זמן אבל דורש טיפול

רופא הפריון צודק. חבל להתחיל עם כל התחמושת שלהם לפני שמסירים מכשולים בנאלים. חבל שלא עלו על כך קודם. הטיפול לא יקח הרבה זמן, כלומר הוא יכול להיות ממשוך, אבל לא יקח הרבה זמן להביא אותך למצב מאוזן, הקושי יכול להיות בקביעת תור לאנדוקרינולוג/ית. אם את נתקלת בקושי ביקור במרפאה אנדוקרינית של בית חולים ציבורי עולה בין 100 ל-177 ש"ח.

תות1970

New member
תודה ושאלה נוספת ברשותך.

האם הנתונים שהעלתי גרועים כל כך או בגדר הסביר לטיפול, אני לא רוצה להישמע נודניקית אבל חיכיתי כ"כ הרבה זמן להגיע לרופא פריון שעכשיו ממש חבל לי על כל חודש שעובר האם ישר מקבלים כדורים או שנשלחים לעוד מיליון בדיקות ושוב תודה

למעלה