עזרה בבקשה :)

shimrit6

New member
עזרה בבקשה :)

זה שאלון לעבודה בשיווק, תודה מראש :) 1. מינך: א.זכר ב.נקבה 2. גילך: א.מתחת ל-18 ב.18-25 ג.26-33 במידה וענית א' עבור לשאלה 4. 3. רמת השכר הממוצע במשק היא כ: 7500 ₪ ברוטו לחודש. מהו מיקומך היחסי בנוגע לרמה זו: א.מעל לממוצע ב.בממוצע ג.מתחת לממוצע 4. מהי השכלתך: א.יסודית ב.תיכונית ג.על תיכונית ד.אקדמאית ה.אחר 5. מהו המשקה האהוב עליך ביותר? א.טבעי ב.מוגז ג.לא טבעי ולא מוגז 6. מבין המשקאות המוגזים מהו הטעם האהוב עלייך ביותר? א.פנטה בטעמים שונים ב.ספריט ג.קוקה קולה ד.RC.קולה ה.RCQ בטעמים שונים ו.פפסי קולה ז.מירנדה ח.קריסטל בטעמים שונים ט.סופר דרינק י.אחר 7. הרצון שלי להתנסות בטעמים חדשים של משקאות- א.נמוך ב.נמוך מאוד ג.לא נמוך ולא גבוה ד.גבוה ה.גבוה מאוד 8. האם טעמת את המשקה "וירג'ן" כאשר שווק בארץ? א.כן ב.לא אם ענית "לא" עבור לשאלה 11. 9.אם כן- הטעם של המשקה הוא: א.גרוע ביותר ב.גרוע ג.טוב ד.טוב מאוד ה.מעולה 10. איזה מבין הטעמים של וירג'ן רכשת? (ניתן לסמן כמה תשובות) א.קולה וניל ב.קולה ג.לימון ד.אשכולית אדומה ה.תפוח ו.תפוזים ז.למון ליים 11. אילו וירג'ן הייתה משיקה בישראל רק משקה "קולה" ללא ערבוב טעמים שונים בו כמו "קולה וניל", הייתה מידך היענותך: א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 12. וירג'ן היא חברה- א.יוקרתית ברמתה ב.בינונית ברמתה ג.פשוטה ברמתה 13. בפרסומת של וירג'ן הוצגו בקבוקים מתנועעים בסגנון קיום יחסי מין.מה לדעתך סגנון זה? א.נעים לטעמי ב.בוטה לטעמי ג.לא מעורר רגש כלשהו 14. הפרסום לפיו וירג'ן השיקה טעמים רבים בישראל גרם לי: א.לנסות את כל הטעמים ב.לנסות כמחצית מהטעמים ג.לא לנסות אף טעם 15. כאשר הוצעו בקבוקים שעלותם היא 1 ₪ לצרכן במסגרת מבצעי השקת וירג'ן מה הייתה מידך היענותך? א.רבה מאוד ב.רבה ג.בינונית ד.נמוכה ה.נמוכה מאוד ו.כלל לא 16. אילו הוצעו לך מארזים שונים הכוללים טעמים שונים בשיווק ישיר לביתך בתקופת המבצעים, מה הייתה מידת היענותך לרכישת משקה וירג'ן? א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 17. מס' נקודות המכירה בהם יכולת לקנות את וירג'ן לעומת "קוקה קולה" "פפסי" ו"RC קולה" הייה לדעתך: א.גדול מאוד ב.גדול ג.בינוני ד.נמוך ה.נמוך מאוד ו.כלל לא מצאתי משקה וירג'ן בשום נקודת מכירה.

The Damned

New member
אללללללללללללללללה../images/Emo6.gif

1. מינך: א.זכר ב.נקבה
2. גילך: א.מתחת ל-18
ב.18-25 ג.26-33 במידה וענית א' עבור לשאלה 4. ואם לא בא לי?
3. רמת השכר הממוצע במשק היא כ: 7500 ₪ ברוטו לחודש. מהו מיקומך היחסי בנוגע לרמה זו: א.מעל לממוצע ב.בממוצע ג.מתחת לממוצע 4. מהי השכלתך: א.יסודית גם, מה
ב.תיכונית
ג.על תיכונית עכשיו, הייתי חושבת שהכוונה היא לאוניברסיטה אם לא היה כתוב גם "אקדמאית", אבל אולי בתיכונים מתכוונים לחט"ב
בקיצור, אני בי"א, אולי הכוונה פה היא למכללה או משהו מעפן כזה]; ד.אקדמאית ה.אחר אני חכמה גם בלי קשר לבי"ס!!! כפרעליי
5. מהו המשקה האהוב עליך ביותר? א.טבעי
מים:$ ב.מוגז ג.לא טבעי ולא מוגז 6. מבין המשקאות המוגזים מהו הטעם האהוב עלייך ביותר? א.פנטה בטעמים שונים ב.ספריט ג.קוקה קולה ד.RC.קולה לימון [דיאט], כשאני חולה
ה.RCQ בטעמים שונים ו.פפסי קולה ז.מירנדה ח.קריסטל בטעמים שונים } מההההה זהההההה ט.סופר דרינק } מנסים להרעיל אותי
י.אחר אני לא שותה מוגז בכלל
7. הרצון שלי להתנסות בטעמים חדשים של משקאות- א.נמוך ב.נמוך מאוד אתם רוצים לשכר/ להרעיל אותי, אני מכירה אתכם
ג.לא נמוך ולא גבוה ד.גבוה ה.גבוה מאוד 8. האם טעמת את המשקה "וירג'ן" כאשר שווק בארץ? א.כן ב.לא
זה גם נשמע גרוע]; [מי שמע על זה בכלל
] אם ענית "לא" עבור לשאלה 11. ואם אני נורא יצירתית?!!?!@#$%^&*@%^%$ 9.אם כן- הטעם של המשקה הוא: א.גרוע ביותר ברטולין?:$ [וירג'ן, מה!!!] ב.גרוע ג.טוב ד.טוב מאוד ה.מעולה 10. איזה מבין הטעמים של וירג'ן רכשת? (ניתן לסמן כמה תשובות) א.קולה וניל [אללי, זה נשמע כה גרוע] ב.קולה ג.לימון ד.אשכולית אדומה ה.תפוח ו.תפוזים ז.למון ליים 11. אילו וירג'ן הייתה משיקה בישראל רק משקה "קולה" ללא ערבוב טעמים שונים בו כמו "קולה וניל", הייתה מידך היענותך: א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא
מה:| 12. וירג'ן היא חברה- א.יוקרתית ברמתה ב.בינונית ברמתה ג.פשוטה ברמתה
מי שמע עליהם בכלל? :| [חוץ מהלייבל של התקליטים] 13. בפרסומת של וירג'ן הוצגו בקבוקים מתנועעים בסגנון קיום יחסי מין.מה לדעתך סגנון זה? א.נעים לטעמי ב.בוטה לטעמיגרוע בערך כמו פרסומות לבגדים שאין בהם בגדים|: 14. הפרסום לפיו וירג'ן השיקה טעמים רבים בישראל גרם לי: א.לנסות את כל הטעמים ב.לנסות כמחצית מהטעמים ג.לא לנסות אף טעם
15. כאשר הוצעו בקבוקים שעלותם היא 1 ₪ לצרכן במסגרת מבצעי השקת וירג'ן מה הייתה מידך היענותך? א.רבה מאוד ב.רבה ג.בינונית ד.נמוכה ה.נמוכה מאוד ו.כלל לא 16. אילו הוצעו לך מארזים שונים הכוללים טעמים שונים בשיווק ישיר לביתך בתקופת המבצעים, מה הייתה מידת היענותך לרכישת משקה וירג'ן? א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא
OMG איזה נואשים
17. מס' נקודות המכירה בהם יכולת לקנות את וירג'ן לעומת "קוקה קולה" "פפסי" ו"RC קולה" הייה לדעתך: א.גדול מאוד ב.גדול ג.בינוני ד.נמוך ה.נמוך מאוד ו.כלל לא מצאתי משקה וירג'ן בשום נקודת מכירה.

ואני האמנתי שזה יהיה שאלון מעניין

עד שכל השאלות הפכו להיות שאלות על משקאות רדיואקטיביים. לא, תודה.

>

1. מינך: א.זכר ב.נקבה 2. גילך: א.מתחת ל-18 ב.18-25 ג.26-33 במידה וענית א' עבור לשאלה 4. 3. רמת השכר הממוצע במשק היא כ: 7500 ₪ ברוטו לחודש. מהו מיקומך היחסי בנוגע לרמה זו: א.מעל לממוצע ב.בממוצע ג.מתחת לממוצע 4. מהי השכלתך: א.יסודית ב.תיכונית י"א ג.על תיכונית ד.אקדמאית ה.אחר 5. מהו המשקה האהוב עליך ביותר? א.טבעי ב.מוגז ג.לא טבעי ולא מוגז 6. מבין המשקאות המוגזים מהו הטעם האהוב עלייך ביותר? א.פנטה בטעמים שונים ב.ספריט ג.קוקה קולה ד.RC.קולה ה.RCQ בטעמים שונים ו.פפסי קולה ז.מירנדה ח.קריסטל בטעמים שונים ט.סופר דרינק י.אחר 7. הרצון שלי להתנסות בטעמים חדשים של משקאות- א.נמוך ב.נמוך מאוד ג.לא נמוך ולא גבוה ד.גבוה ה.גבוה מאוד 8. האם טעמת את המשקה "וירג'ן" כאשר שווק בארץ? א.כן ב.לא אם ענית "לא" עבור לשאלה 11. 9.אם כן- הטעם של המשקה הוא: א.גרוע ביותר ב.גרוע ג.טוב ד.טוב מאוד ה.מעולה 10. איזה מבין הטעמים של וירג'ן רכשת? (ניתן לסמן כמה תשובות) א.קולה וניל ב.קולה ג.לימון ד.אשכולית אדומה ה.תפוח ו.תפוזים ז.למון ליים 11. אילו וירג'ן הייתה משיקה בישראל רק משקה "קולה" ללא ערבוב טעמים שונים בו כמו "קולה וניל", הייתה מידך היענותך: א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 12. וירג'ן היא חברה- א.יוקרתית ברמתה ב.בינונית ברמתה ג.פשוטה ברמתה 13. בפרסומת של וירג'ן הוצגו בקבוקים מתנועעים בסגנון קיום יחסי מין.מה לדעתך סגנון זה? א.נעים לטעמי ב.בוטה לטעמי ג.לא מעורר רגש כלשהו 14. הפרסום לפיו וירג'ן השיקה טעמים רבים בישראל גרם לי: א.לנסות את כל הטעמים ב.לנסות כמחצית מהטעמים ג.לא לנסות אף טעם 15. כאשר הוצעו בקבוקים שעלותם היא 1 ₪ לצרכן במסגרת מבצעי השקת וירג'ן מה הייתה מידך היענותך? א.רבה מאוד ב.רבה ג.בינונית ד.נמוכה ה.נמוכה מאוד ו.כלל לא 16. אילו הוצעו לך מארזים שונים הכוללים טעמים שונים בשיווק ישיר לביתך בתקופת המבצעים, מה הייתה מידת היענותך לרכישת משקה וירג'ן? א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 17. מס' נקודות המכירה בהם יכולת לקנות את וירג'ן לעומת "קוקה קולה" "פפסי" ו"RC קולה" הייה לדעתך: א.גדול מאוד ב.גדול ג.בינוני ד.נמוך ה.נמוך מאוד ו.כלל לא מצאתי משקה וירג'ן בשום נקודת מכירה

>

1. מינך: א.זכר ב.נקבה 2. גילך: א.מתחת ל-18 ב.18-25 ג.26-33 במידה וענית א' עבור לשאלה 4. 3. רמת השכר הממוצע במשק היא כ: 7500 ₪ ברוטו לחודש. מהו מיקומך היחסי בנוגע לרמה זו: א.מעל לממוצע ב.בממוצע ג.מתחת לממוצע 4. מהי השכלתך: א.יסודית ב.תיכונית י"א ג.על תיכונית ד.אקדמאית ה.אחר 5. מהו המשקה האהוב עליך ביותר? א.טבעי ב.מוגז ג.לא טבעי ולא מוגז 6. מבין המשקאות המוגזים מהו הטעם האהוב עלייך ביותר? א.פנטה בטעמים שונים ב.ספריט ג.קוקה קולה ד.RC.קולה ה.RCQ בטעמים שונים ו.פפסי קולה ז.מירנדה ח.קריסטל בטעמים שונים ט.סופר דרינק י.אחר 7. הרצון שלי להתנסות בטעמים חדשים של משקאות- א.נמוך ב.נמוך מאוד ג.לא נמוך ולא גבוה ד.גבוה ה.גבוה מאוד 8. האם טעמת את המשקה "וירג'ן" כאשר שווק בארץ? א.כן ב.לא אם ענית "לא" עבור לשאלה 11. 9.אם כן- הטעם של המשקה הוא: א.גרוע ביותר ב.גרוע ג.טוב ד.טוב מאוד ה.מעולה 10. איזה מבין הטעמים של וירג'ן רכשת? (ניתן לסמן כמה תשובות) א.קולה וניל ב.קולה ג.לימון ד.אשכולית אדומה ה.תפוח ו.תפוזים ז.למון ליים 11. אילו וירג'ן הייתה משיקה בישראל רק משקה "קולה" ללא ערבוב טעמים שונים בו כמו "קולה וניל", הייתה מידך היענותך: א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 12. וירג'ן היא חברה- א.יוקרתית ברמתה ב.בינונית ברמתה ג.פשוטה ברמתה 13. בפרסומת של וירג'ן הוצגו בקבוקים מתנועעים בסגנון קיום יחסי מין.מה לדעתך סגנון זה? א.נעים לטעמי ב.בוטה לטעמי ג.לא מעורר רגש כלשהו 14. הפרסום לפיו וירג'ן השיקה טעמים רבים בישראל גרם לי: א.לנסות את כל הטעמים ב.לנסות כמחצית מהטעמים ג.לא לנסות אף טעם 15. כאשר הוצעו בקבוקים שעלותם היא 1 ₪ לצרכן במסגרת מבצעי השקת וירג'ן מה הייתה מידך היענותך? א.רבה מאוד ב.רבה ג.בינונית ד.נמוכה ה.נמוכה מאוד ו.כלל לא 16. אילו הוצעו לך מארזים שונים הכוללים טעמים שונים בשיווק ישיר לביתך בתקופת המבצעים, מה הייתה מידת היענותך לרכישת משקה וירג'ן? א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 17. מס' נקודות המכירה בהם יכולת לקנות את וירג'ן לעומת "קוקה קולה" "פפסי" ו"RC קולה" הייה לדעתך: א.גדול מאוד ב.גדול ג.בינוני ד.נמוך ה.נמוך מאוד ו.כלל לא מצאתי משקה וירג'ן בשום נקודת מכירה

ashkeloni

New member
המממ

1. מינך: א.זכר ב.נקבה 2. גילך: א.מתחת ל-18 אבל עוד כמה ימים אני עובר ל-ב'
ב.18-25 ג.26-33 במידה וענית א' עבור לשאלה 4. 3. רמת השכר הממוצע במשק היא כ: 7500 ₪ ברוטו לחודש. מהו מיקומך היחסי בנוגע לרמה זו: א.מעל לממוצע ב.בממוצע ג.מתחת לממוצע 4. מהי השכלתך: א.יסודית ב.תיכונית י"ב ג.על תיכונית ד.אקדמאית ה.אחר 5. מהו המשקה האהוב עליך ביותר? א.טבעי ב.מוגז ג.לא טבעי ולא מוגז 6. מבין המשקאות המוגזים מהו הטעם האהוב עלייך ביותר? א.פנטה בטעמים שונים ב.ספריט ג.קוקה קולה ד.RC.קולה ה.RCQ בטעמים שונים ו.פפסי קולה ז.מירנדה ח.קריסטל בטעמים שונים ט.סופר דרינק י.אחר 7. הרצון שלי להתנסות בטעמים חדשים של משקאות- א.נמוך ב.נמוך מאוד ג.לא נמוך ולא גבוה ד.גבוה ה.גבוה מאוד 8. האם טעמת את המשקה "וירג'ן" כאשר שווק בארץ? א.כן ב.לא אם ענית "לא" עבור לשאלה 11. 9.אם כן- הטעם של המשקה הוא: א.גרוע ביותר ב.גרוע ג.טוב ד.טוב מאוד ה.מעולה 10. איזה מבין הטעמים של וירג'ן רכשת? (ניתן לסמן כמה תשובות) א.קולה וניל ב.קולה ג.לימון ד.אשכולית אדומה ה.תפוח ו.תפוזים ז.למון ליים 11. אילו וירג'ן הייתה משיקה בישראל רק משקה "קולה" ללא ערבוב טעמים שונים בו כמו "קולה וניל", הייתה מידך היענותך: א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 12. וירג'ן היא חברה- א.יוקרתית ברמתה ב.בינונית ברמתה ג.פשוטה ברמתה 13. בפרסומת של וירג'ן הוצגו בקבוקים מתנועעים בסגנון קיום יחסי מין.מה לדעתך סגנון זה? א.נעים לטעמי ב.בוטה לטעמי ג.לא מעורר רגש כלשהו 14. הפרסום לפיו וירג'ן השיקה טעמים רבים בישראל גרם לי: א.לנסות את כל הטעמים ב.לנסות כמחצית מהטעמים ג.לא לנסות אף טעם 15. כאשר הוצעו בקבוקים שעלותם היא 1 ₪ לצרכן במסגרת מבצעי השקת וירג'ן מה הייתה מידך היענותך? א.רבה מאוד ב.רבה ג.בינונית ד.נמוכה ה.נמוכה מאוד ו.כלל לא 16. אילו הוצעו לך מארזים שונים הכוללים טעמים שונים בשיווק ישיר לביתך בתקופת המבצעים, מה הייתה מידת היענותך לרכישת משקה וירג'ן? א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 17. מס' נקודות המכירה בהם יכולת לקנות את וירג'ן לעומת "קוקה קולה" "פפסי" ו"RC קולה" הייה לדעתך: א.גדול מאוד ב.גדול ג.בינוני ד.נמוך ה.נמוך מאוד ו.כלל לא מצאתי משקה וירג'ן בשום נקודת מכירה.

RoieL

New member
מנשמע

נכנסתי בגלל כרטיסישי של ג'סיקה:0 1. מינך: א.זכר נראלי ב.נקבה 2. גילך: א.מתחת ל-18 ב.18-25 ג.26-33 במידה וענית א' עבור לשאלה 4. 3. רמת השכר הממוצע במשק היא כ: 7500 ₪ ברוטו לחודש. מהו מיקומך היחסי בנוגע לרמה זו: א.מעל לממוצע ב.בממוצע ג.מתחת לממוצע 4. מהי השכלתך: א.יסודית ב.תיכונית ז', מחזור כתות ח'. ג.על תיכונית ד.אקדמאית ה.אחר 5. מהו המשקה האהוב עליך ביותר? א.טבעי ב.מוגז ג.לא טבעי ולא מוגז 6. מבין המשקאות המוגזים מהו הטעם האהוב עלייך ביותר? א.פנטה בטעמים שונים ב.ספריט ג.קוקה קולה ד.RC.קולה ה.RCQ בטעמים שונים ו.פפסי קולה ז.מירנדה ח.קריסטל בטעמים שונים ט.סופר דרינק י.אחר 7Up. 7. הרצון שלי להתנסות בטעמים חדשים של משקאות- א.נמוך ב.נמוך מאוד ג.לא נמוך ולא גבוה ד.גבוה ה.גבוה מאוד 8. האם טעמת את המשקה "וירג'ן" כאשר שווק בארץ? א.כן ב.לא אם ענית "לא" עבור לשאלה 11. 9.אם כן- הטעם של המשקה הוא: א.גרוע ביותר ב.גרוע ג.טוב ד.טוב מאוד ה.מעולה 10. איזה מבין הטעמים של וירג'ן רכשת? (ניתן לסמן כמה תשובות) א.קולה וניל ב.קולה ג.לימון ד.אשכולית אדומה ה.תפוח ו.תפוזים ז.למון ליים 11. אילו וירג'ן הייתה משיקה בישראל רק משקה "קולה" ללא ערבוב טעמים שונים בו כמו "קולה וניל", הייתה מידך היענותך: א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 12. וירג'ן היא חברה- א.יוקרתית ברמתה ב.בינונית ברמתה ג.פשוטה ברמתה 13. בפרסומת של וירג'ן הוצגו בקבוקים מתנועעים בסגנון קיום יחסי מין.מה לדעתך סגנון זה? א.נעים לטעמי ב.בוטה לטעמי ג.לא מעורר רגש כלשהו 14. הפרסום לפיו וירג'ן השיקה טעמים רבים בישראל גרם לי: א.לנסות את כל הטעמים ב.לנסות כמחצית מהטעמים ג.לא לנסות אף טעם 15. כאשר הוצעו בקבוקים שעלותם היא 1 ₪ לצרכן במסגרת מבצעי השקת וירג'ן מה הייתה מידך היענותך? א.רבה מאוד ב.רבה ג.בינונית ד.נמוכה ה.נמוכה מאוד ו.כלל לא 16. אילו הוצעו לך מארזים שונים הכוללים טעמים שונים בשיווק ישיר לביתך בתקופת המבצעים, מה הייתה מידת היענותך לרכישת משקה וירג'ן? א.גבוהה ב.בינונית ג.נמוכה ד.כלל לא 17. מס' נקודות המכירה בהם יכולת לקנות את וירג'ן לעומת "קוקה קולה" "פפסי" ו"RC קולה" הייה לדעתך: א.גדול מאוד ב.גדול ג.בינוני ד.נמוך ה.נמוך מאוד או ו'. ו.כלל לא מצאתי משקה וירג'ן בשום נקודת מכירה. אני רוצה לציין שהרבה מהעובדות בנוגע לוירג'ין שצוינו פה לא היו ידועות לי
בהצלחה בשיווק המשקה, והמשך חיים נעימים

למעלה