עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני תקוע במשחק אחד של סימס Sims, The - Bustin' Out זה סימס כזה בגמבוי זה urbz משהוא כזה אני לא יודע ענגלית טוב אז אני חייב עזרה בכמה משימות המשימות בתמונה

~תירגום~

כוכבת רוק! -מצא מקום לגאמ'! -~לא הבנתי סוריי
~ -צור מראה (יצירתיות3 קריזמה 2) -שכור גיטרה אחת מגניבה! -הרשם את המוביל של הלהקה המקומית מקוה שעזרתי וסורי שלא ידעתי ת'שני

כן התקונתי לאנגלית

אמרתי שאני לא יודע תודה לכולם על העזרה תקוע במשימות האלה 3 חודשים ולא היה לי מושג מה הם אומרות

Dulce Maria13

New member
אתה בן 21 ואתה לא יודע?../images/Emo2.gif

עם כבר אני שאני סתם פוסטמה בת 13... אבל בן 21 ולא יודע ?
זה לא כוונה של להעליב אבל יש לך שגיאות כתיב גם בערבית...עם כבר אנגלית...אבל עברית? אל תעלב..

simi kaTan

New member
למה את כ"כ מופתעת../images/Emo35.gif

שהייתי בכתה ה',היו לנו שיעורי חקלאות
[נכון משעמם
] קיצר למורה שלנו לחקלאות,היה נטייה דיי חדה לדיסלקציה-הוא כתב כל מיני מילים אם שגיאות כתיב לא מהעולם הזה על הלוח
. ואני תמיד אזכור את תחילת שיעור החקלאות...
הוא חיכה שעה שלמה עד שהמעגל בו אנו פותחים את השיעור,יהיה שלם. הוא ציפה שכל אחד מאיתנו יעמוד בול בסנטימטר שהוא אמור לעמוד,אחרת השיעור לא היה מתחיל
הוא הצביע לכל מיני תלמידים "אתה פה,תעמוד שווה במגעל,לא כאן!" אדם חולני בקיצ-קץ
אני אומר לכם,לשיעור הוא פשוט היה צריך לבוא אם מחוגה ומד זוית,לראות שכל תלמיד עומד במקום כך שהשיעור יתחיל כבר
חיכינו 5 דק' עד שהוא יאשר שאכן המעגל שווה ואפשר סוף סוף להתחיל את השיעור בנימה אופטימית. אני תמה מדוע הוא לא הלך ללמד גיאומטריה,מאשר חקלאות
בקיצור-אדם חולני

simi kaTan

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

כתוב בעולם שלך שאתה בן 21. אז תחליט

Press Here

New member
תירגום:

X מצא מקום לדחיקה/צפיפות/מעצור/ריבה O תתגלה/תבין/תדע (פופ. 25) X פתח מראה (יצירתיות 3 / כריזמה 2) X השג גיטרה מדליקה אחת O תן לראש הלהקה להתרשם ממך (הרשם אותו או איך שלא כותבים את זה)

AAbg

New member
../images/Emo101.gif

הפופולאריות זה שצריך לדבר עם אנשים ולהגיע ל-100 עם כל אחד. כל אחד שיש איתו 100 נותן בערך 5 נק'. השני זה שאתה צריך לדבר עם מנהלת הלהקה של המועדון, אני לא זוכר איך קוראים לה... בתעכלס זה משחק די ישן, הכי טוב זה URBZ. ה-SIMS 2 החדש הוא די על הפנים

למעלה