עזרה בבקשה,

felix_shats

New member
עזרה בבקשה,

מישהו יכול לומר לי בבקשה עם איזו תוכנה אפשר לערוך את קבצי הפאלם, כלומר קבצים מסוג PRC עם איזו תוכנה ניתנים לפתיחה?? ואולי מישהו מכיר אתר שבו ניתן למצוא פריצות לתוכנות ומשחקים??? אגב, עדיין לא קבלתי שום מידע בקשר להרחבת זיכרון ב 505 וכמה זה יכול לעלות לי, תודה פליקס

המממ.....

א. לא מכיר תוכנה כזאת, מכיר אבל לא חוקית ב. אל תתחיל איתי לגבי הפריצות והמשחקים - לא בפורומינו ג. גם אני לא קיבלתי מידע בקשר להרחבת זיכרון ב-505 וכמה זה יכול לעלות לי, מי הבטיח לך? אולי גם אני אבקש ממנו

kintaro

New member
ניתן בערך לערוך אותם

קבצי הPRC הם קבצים מקומפלים, ושווי ערך לDLL או EXE. ניתן לערוך את הרסורסים שלהם (מיקום הכפתורים, נוסח המשפטים וכדומה) בעזרת PRCEDIT.

qwertyx

New member
ואם אתה רוצה לשנות פה ושם איזה

subset, אתה יכול להשתמש בכול עורך HEX (לדוגמה ultraedit)

_אלי_

New member
תשובה...

קובצי PRC הם קבצי תוכנה לפאלם. אם אני מבין את שאלתך, אז פותחים אותם בפאלם עצמו לאחר סינכרון, או באמולטור על הPC. לגבי תוכנות ומשחקים פרוצים לא תקבל נתונים כאן, זהו פורום מוסרי. כמה הודעות למטה, אדם מודיע על אפשרות של רכישת זיכרונות בהנחה לחברי הפורום.

shukyn

New member
פליקס יקר. האם בפורום רכב נותנים...

עצות כיצד לגנוב אותם. באם התשובה חיובית, ניתן לך גם אתרים לפריצת תוכנות.

basin

New member
פליקס ידידי -

האם באומרך "תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך קיבצי PRC" בכוונתך לפרוץ תוכנות ולהפיצם ברשת??? אהה??? אז דע לך שזה ל-א ח-ו-ק-י ולא תקבל כאן כלום! ובכלל אני לא אוהב האקרים וקראקרים למיניהם. כאשר מישהו כותב תוכנה או משחק הוא משקיע בזה ידע וזמן. וידוע לכל כי זמן = כסף. האם אתה מוכן לעבוד בחינם??? וביגלל שהשאלה היא רטורית אז גם אל תצפה לתשובה. מצד שני, אם כוונתך אחרות, אז נמק והסבר ואנו נשקול שנית!!! ביי אלכס

felix_shats

New member
ובכן אלכס, אתה אכן צודק

אך תשקול זאת, אם המחירים אכן היו הוגנים אז אולי לא היו צריכים קרקרים והאקרים, בדיוק כמו הסיפור של הדיסקים והעתקתם, אם המחירים היו הוגנים כלפי הלקוחות הם אפילו לא היו מתחילים לחשוב להעתיק ו"לעבור על החוק" הרי יצורו של הדיסק הוא בערך 2$ , אז למה לעזעזל אני צריך לשם 80 שקל לדיסק מוזיקה ו 300 שקל למשחקים ושלא לדבר על תוכנות. אז מספיק להיות "יפי נפש" וכל אחד היה שמח אם היו לו תוכנות חינם למרות שאני מחפש רק לשימוש אישי תודה פליקס.

shukyn

New member
ובכן פליקס. האמת כולנו חוטאים לפעמי

אבל במינון נמוך. בשום אופן לא באופן שיטתי ומסודר כמו שאתה רוצה. זה לא. נקודה.

felix_shats

New member
לא יודע איך הגעת למסקנה זאת

אך אני מחפש קרקים לתוכנות מסויימות בלבד ולא שיטתי ולא בטיח, אגב עצם הודעתך שאתה גם חלק מזה אם בקצת או בהרבה זה חלק מההתעוררות וההכחשה לנושא, ואולי כך תפסיק לשקר לעצמך וגם לאחרים (כמובן שמדובר בשקרים לבנים) אבל בזה אתה מודה שאני צודק פליקס

פליקס, אני מבקש ממך יפה להפסיק

ומכל שאר החבר´ה, לא להיגרר לויכוח אני לא יודע למה לא מחקתי את בקשת הקראקים מלכתחילה, אני יודע שעכשיו הייתי עושה זאת בוודאות ואם היית מכיר את שוקי, אמנון ועוד חברים רבים מהפורום, היית מבין שאין להם אף תוכנה בלתי חוקית אחת בפאלם תבין, לא אכפת לי מה אתה עושה בחיים האישיים, או אני עושה, או כל אחד אחר בפורום בנוגע לתוכנות פרוצות וחוקיות בפורום אפילו לא מדברים על תוכנות בלתי חוקיות, הרי אתה לא רוצה ברמת העיקרון שיסגרו לנו את הפורום, או שכן? בברכת שנה טובה, אני קובע שהדיון סגור

felix_shats

New member
ובכן אנשים , אכן תודה רבה על

תגובתכם, ואכן זהו פורום חוקי ולכן לא ניתן לעזור לי בשאלתי לכל מביני העניין, אבל בהחלט מספיק להיות "יפי נפש" וישרים יותר מכביש הסרגל, בואו נתחיל להודות בעובדה שכל אחד היה שמח לקבל תוכנות בחינם, הלא כן??? שנית, אם המחירים לא היו יקרים כל-כך לגבי כל תוכנה ויישום אז אולי אנשים לא היו שוקלים בכלל לפרוץ??? המגמה היא ובעיקר בתחום הפאלמים שאם יש לך כסף להרשות לעצמך מכשיר כזה יקר, אז כל אחד יכול להתעלק עלייך ולפוצץ אותך במחירים , לדוגמה סתם כיסוי מכוער לפאלם עולה בארץ למעלה מ200 שקל, זה נשמע הגיוני??? ובכן ידידי לא רציתי להפיץ אלא לשימושי האישי, אם בכל זאת תרצו לשמוע בנוסף מה דעתי בנידון אפשר תמיד להכנס לתגובתי לאלכס. ואדם במקרה ואתה קורא הודעה זאת, אז אתה הבטחת לי ואפילו אמרת שאשלח לך אימל אבל אין קול ואין עונה מכיוונך אשמח לקבל תגובה מכל סוג שהוא פליקס

פרסמתי כבר הודעה על מחירי הזיכרון

ואני לא רוצה לחזור שנית על עניין הפורום החוקי - בתפוז

shukyn

New member
פליקס, אתה מאוד צודק בהרבה מדבריך..

אך עדיין זה לא מצדיק לפרוץ תכנות באופן חופשי. בארץ באמת המחירים של הנרתיקים והעריסות לסינכרון מוגזמים ולכן כדאי ואפשר לקנות דרך האינטרנט. לדוגמא, עריסת סינכרון לפאלם 505 עולה באינטרנט 50$ ואילו באופיס דיפו או סופר אופיס זה עולה - 103$. בדיוק כפול. אז לא קונים בארץ. העולם היום הוא חופשי וגם באם תשלם את דמי המשלוח, עדיין חסכת כסף רב.

הדיון סגור

תודה לכולם ושוקי, כבר יש כבלים בהנדי לטעינה וסינק ל-505 119 ש"ח

felix_shats

New member
דבריו של אדם מקובלים והוא צודק

בהחלט, בזאת תמו שאלותי בנושא זה ואכן הדיון סגור, תודה לכל אלו שהקדישו מזמנם בכדי להעמיד אותי או לא , במקום . מקווה לשיתוף פעולה פורה בהמשך ומאחל לכולם שנה טובה שנת שלום ואהבה פליקס

למעלה