עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון.. אני צריך לעזור לזוג שרוצה ללמוד איך לרקוד טנגו, ואיך לרקוד פסדובלה. יש להם מורה. כל מה שהם צריכים - זה רק מוסיקה. איפה אפשר למצוא דברים להורדה שיעזרו? איזה 5 דקות מכל אחד מהם שמבוצעים בצורה טובה? תודה רבה!!

משהא

New member
מוזיקה לא מוצאים - מוזיקה קונים !!

יש יוצרים וזמרים ומוזיקאים שעובדים קשה ומכינים עבורנו ואנו צריכים לשלם על מנת לשמוע. בחנות רוקדים אפשר למצוא ה כ ל ו ב ז ו ל. אורי

אני חייבת להגיב

מסקרן אותי לדעת אם כל אותם שמעירים כל פעם מחדש לאלו שמעוניינים להוריד קבצי מוסיקה מהאינטרנט מקפידים כל כך גם על חוקים אחרים- למשל, הייתי שמחה אם כל אותם אלו שמעשנים יאמרו לי בכנות שהם אף פעם לא עישנו בתוך קניון/ מסעדה/ חנות/ אולם אירועים (כמובן, מאז שיצא החוק). איכשהו, אני משוכנעת שלא כולם ממש מקפידים על החוק הזה (שלא לדבר על כך שבהרקדות אני עדה לכך, שאמנם לא ממש מעשנים באולם, אבל בהחלט מעשנים בלובי הסגור). ולכן אני תמהה- מדוע חוק זה (קבצי המוסיקה)עולה על יתר החוקים? מדוע דווקא לגביו כולם מקפידים כל כך? מדוע אף אחד לא פונה לאותם זמרים ומאיר את עיניהם על כך שאין שום סיבה שדיסק יעלה 70 ש"ח ויותר? איני פורעת חוק, מעולם לא הייתי. אבל אני חושבת שצריך לשים דברים בפרופורציות, ולא להטיף לאחרים על דברים שאנחנו בעצמנו עושים (אני בטוחה שכמעט כל אחד שיפשפש במעשיו יגלה שפה ושם גם לו יש חוק או שניים שמתפספסים, שלא לדבר על חוקי תנועה). ואורי, הערה זו אינה מופנית אליך אישית-אני לא מכירה אותך ויתכן שדווקא אתה אחד מהאנשים שאכן מקפידים על קלה כבחמורה. אני פשוט מנצלת את מה שכתבת, כיוון שהיו כאן כבר הרבה שרשורים בנושא זה, והחלטתי להגיד את דעתי סופסוף. לילה טוב.

משהא

New member
ריקוד האש את צודקת אבל לא הבנת!

באופן אישי ובמסר אישי כולנו וגם אני חוטאים בכך שקונים או מורידים מאתרים באינטרנט הרבה חומרים שלפי חוק היו ברי תשלום ואנו מקבלים חינם. כל שניסיתי לומר הוא שאסור לפרסם או להעביר בפורומים, גלו ורישמי. "אין צדיק בעירו" וכולנו משתתפים במסיבה אבל יש הבדל מהותי בין העברות גלויות לעזרה פה ושם באופן פרטי אישי ואינטימי. לכן את צודקת אבל יש לנהוג בחכמה ובמידה ראויה. אורי

הבנתי

אתה צודק- פשוט היה נדמה לי שכולם פה מתחסדים. עכשיו משתיקנת אותי- הבנתי את טעותי. לילה טוב.

למעלה