עזרה בבקשה

yeledyarok

New member
עזרה בבקשה

לאחרונה קניתי CBR600 ( כמובן לאחר בדיקה ) בסופ"ש האחרון הלכה לי משאבת דלק . מה שאומר שבועיים המתנה עד שמגיע החלק מחו"ל. מישהו יודע אם יש מצב שלא עלו על זה בבדיקה ? או אם היו צריכים לעלות על תקלה כזו ? הבדיקה נערכה במוסך ידוע . תודה

Pumi

New member
השאלה היא ממה הלכה המשאבה?

האם משימוש בדלק לא תקין? האם היא היתה דפוקה לפני? האם זה בגלל בלאי? לפני האשמות והאם עלו לא עלו, צריך לבדוק למה היא התקלקלה.

yeledyarok

New member
שאלה

איך אני אדע ממה הלכה המשאבה ? במוסך ידעו להגיד לי ?

M a x

New member
משאבת דלק...

בהנחה שהמשאבה עבדה בזמן שהאופנוע היה בבדיקה אין שום דרך לגלות כי ישנה תקלה. לרוב משאבות דלק אינן מפסיקות לתפקד ברגע אחד,מדובר בתהליך שלוקח פרק זמן מסויים,עם התקדמות התהליך תהיה ירידה הדרגתית ביכולת הספיקה של המשאבה. בשלב מסויים הדבר יביא לאספקת דלק נמוכה מן הדרוש לצורך פעולה תקינה של המנוע,רק אז ניתן לאבחן את הבעיה.

yeledyarok

New member
שאלה נוספת

את האופנוע רכשתי לפני כשבועיים ובסופ"ש האחרון נתקעתי עם האופנוע בגלל המשאבה לפני שבועיים לא יכלו לעלות על הבעיה ? תודה על העזרה

Pumi

New member
אם היא עבדה תקין בבדיקה אז לא ממש

לא נתקלתי בבדיקה של אופנוע שבה מפרקים רכיבים כמו משאבת דלק ובודקים אותה. גם לא בבדיקה שיגרתית של האופנוע.

נראה לי שאכלת אותה.

למרות שמן הראוי וכדי שתצא בהרגשה שלא ניסו לעשות עליך קופה קטנה יהיה מועיל מאוד אם המוסך יקח על עצמו את עלות העבודה ויארגן לך משאבה בהנחה יפה. המוסך אולי לא אשם אבל אתה בטח שלא. אבל כמו שכתבתי לך ידידי בכותרת, כנראה שאכלת אותה וזה יעלה לך לא מעט.

Shredingerscat

New member
בחשמאליות יש תקלות 0ו1

יום אחד תקינה למחרת מתה, משאבות ואקום עוברות תהליך דעיכה ארוך בד"כ.

C O L T

New member
בדוק אפשרות למשאבה תחליפית

גש עם המשאבה המפורקת לחנויות חלפים של רכב, יש מקרים רבים שניתן להשיג או אותו החלק בדיוק בעלות נמוכה בהרבה וללא שבועיים המתנה.

Bearing

New member
אני מקווה שלא קנית משאבה בהונדה

יש ב EBAY משאבות משומשות במחירים מצחיקים - 20-30$

matliran

New member
בדר"כ ב-EBAY יש בעיה

לשלוח לישראל לא? רוב המוכרים מוכנים לשלוח ברחבי ארה"ב בלבד

Bearing

New member
זאת לא בעייה, יש רבים שמוכנים לשלוח

ולכתוב מחיר נמוך שלא נשלם מכס, ישנן גם חברות שלוח - כגון MUSSTOP ועוד שמספקות לך כתובת בארה"ב וגם ניתן להעזר בחברים בארה"ב.

Shredingerscat

New member
חשמלית או ואקום?

בכל מקרה תוכל להתאים אחת משומשת שתעשה את העבודה לא פחות טוב.

למעלה