עזרה בבקשה..

עזרה בבקשה..

טוב, אז קודם כל.. אני בטוחה שכבר שאלו את מה שאני עומדת לשאול אתכם עכשיו, בהקשר זה או אחר.. פשוט לא הצלחתי למצוא שומדבר רלוונטי בחיפוש.. אם תעדיפו להפנות לשירשור מסויים במקום לענות לי מחדש - גם טוב :] ולשאלתי.. החבר שלי הוא מעריץ גדול של אירוסמית' מגיל 7 בערך.. יש לו יומולדת בקרוב ובהתחלה חשבתי לקנות לו את כל הדיסקים של הלהקה כי יש לו אחד או שניים מקוריים וכל השאר על המחשב.. העניין הוא שכשביררתי טיפה יותר לעומק גיליתי, כמו שאתם בטח יודעים, שיש להם המונמון דיסקים.. אז מה אני צריכה בעצם? קודם כל, אם מישהו יוכל להסביר לי איזה מכל הדיסקים שלהם הם מקוריים ואיזה מהם הם אוספים.. וכמובן, אם הייתם יכולים לבחור 10 דיסקים של הלהקה, איזה הייתם בוחרים? אני חושבת שבכללי יש לו העדפה לשנים היותר מטאל של אירוסמית', אבל אני לא סגורה על זה אז פשוט תביעו את דעתכם.. תודה רבה רבה רבה..

בָלבָל

New member
אואוו הגעת למקום הנכון

יש פה הרבה יועצים מעולים. בואי נתחיל עם הסכום שאת רוצה להוציא... מה הגבול? אם את מדברת על 10 דיסקים, אז זה אומר לי שמדובר לפחות ב500 שקל... ולכן, לדעתי, את תעשי את חבר של מאושר מאוד מאוד אם תזמיני לו מאמזון את Box Of Fire הנחשקת... וככה קנית לו ה-כ-ל ביחד... (והוספתי קישור לאמזון) הקופסא הזו מכילה את כל האלבומים של אירוסמית'. חוצמזה את יכולה לקנות לו אולי את הDVD שלהם (אם יש לו מכשיר DVD...) ופשוט לקנות כל אלבום שתמצאי בכל חנות שהיא, כי כמו שאת יכולה לקרוא בשרשורים אחרים פה בעמוד, הרבה מהאלבומים שלהם קשה למצוא בארץ. אז אם תקני כל מה שבא לך ליד, זה יהיה מעולה... ואולי כדאי שתדעי איזה אלבומים כבר יש לו... זהו זה מה שיש לי להגיד...

AeroTom

New member
רק תיקון עם Box of Fire

היא לא מכילה כמובן את כל האלבומים אלא את 12 ההוצאות הראשונות של קולומביה. וזו באמת אפשרות טובה לרכוש אותה כי היא גם מאוד יפה ומהודרת.אך היא עולה 120 דולר באמזון...לא זול.

אם הייתי יודעת שזה קיים עוד קודם..

..אין ספק שהייתי הולכת על האופציה הזאת. גם היה חוסך התלבטויות ואני די בטוחה שגם היה יוצא יותר זול בסופו של דבר. קצת מאוחר מדי עכשיו אחרי שקניתי את רוב הדיסקים.. אבל תודה בכל מקרה!

AeroTom

New member
אז ככה:

קודם כל כדאי לך כמובן לדעת איזה 2 דיסקים יש לו כדי שלא תקני לא בטעות משהו שכבר יש לו. דבר שני-תגידי לו כמובן שיבוא לפה,כי אם הוא ממש אוהב את הלהקה זה המקום בשבילו והוא יוכל פה עוד יותר לאהוב אותם ולשוחח גם עם מעריצים אחרים של הלהקה כמובן... ודבר שלישי- ללהקה יש בעיקרון 24 דיסקים בדיסקוגרפיה שלה (מ-73 עד היום).הרבה מהם אבל אי אפשר להשיג בארץ.אם יש לך אפשרות אבל להזמין מאמזון אז שם יש לך הכל. אני אכתוב לך פה על כל אלבום של הלהקה אם הוא אלבום אוסף,לייב או סטודיו וגם אם אפשר להשיגו בארץ ומאיזה שנה הוא.אז אירוסמית' הם ממש לא להקת מטאל.יש להם כמה סגנונות לאלבומים שכולם מעולים משנות ה-80 עד היום,אבל אלבומי שנות ה-70 הם כולם בסגנון אחד ומעולה... אז here wo go: Aerosmith,1973 - אלבום סטודיו.אלבום ענק.אפשר להשיג בכל חנות בארץ כמעט בסדרת תפוז ב-40 ש"ח. Get your wings,1974 - סטודיו.אלבום ענק.גם נמצא בסדרת תפוז בכל חנות בארץ כמעט. Toys in the attic,1975 - סטודיו.יצירת מופת קלאסית.קשה להשיג בארץ,אבל ייתכן ואפשר להזמין מהאתר של מוזיקה נטו. Rocks,1976 - סטודיו.יצירת מופת קלאסית.קשה להשיג בארץ.אולי מ-מוזיקה נטו גם. Draw the line,1977 - סטודיו.אלבום טוב.אין סיכוי ממש למצוא בארץ. Live Bootleg,1978 - אלבום לייב.אחלה אלבום לייב עם שירים משנות ה-70 כמובן.אפשר להשיג בכל חנות בסדרת תפוז. Night in the ruts,1979 - סטודיו.אלבום טוב מאוד.אי אפשר ממש להשיג בארץ. Greatest Hits,1980 - אוסף.אלבום אוסף פושר.אולי אפשר להשיג במוזיקה נטו או באיזה כמה חנויות. Rock in a hard place,1982 - סטודיו.אלבום בסדר.קשה כבר להשיג בחנויות. Done with mirrors,1985 - סטודיו.אלבום נחמד.קשה כבר להשיג בחנויות. Classics Live,1986 - לייב.אלבום לייב נחמד מאוד.כבר קשה להשיג בחנויות. Classics live-2,1987 - לייב.אלבום לייב מצויין.קשה כבר להשיג בחנויות,אבל אפשר אולי להשיג את Classics Live Complete שיש בתוכו את 2 אלבומי הלייב האלו בדיסק אחד. Permanent vacation,1987 - סטודיו. אלבום נחמד מאוד.אפשר אולי להשיג אבל גם קשה מאוד.אולי מ-מוזיקה נטו. Gems,1988 - אוסף. אוסף נהדר. גם קשה להשיג כבר בחנויות. Pump,1989 - סטודיו. אלבום מעולה. אפשר להשיג בכל חנות כמעט. Pandora's Box,1991 - אוסף.אלבום אוסף אדיר ומשובח ביותר עם 3 דיסקים.גם כבר אי אפשר ממש להשיג בארץ,אבל לאחרונה בזכות המנהל שלנו הגיעו כמה עותקים של זה באופן חד פעמי לרעננה.אפשר ליצור קשר שם ואולי להשיג את זה עדיין. Get a grip,1993 - סטודיו.אלבום מצויין.אפשר להשיג בכל חנות בארץ. Big Ones,1994 - אוסף נחמד.אפשר להשיג כמעט בכל חנות בארץ. Nine Lives,1997 - סטודיו.יצירת מופת שאין שני לה.אפשר להשיג בהרבה חנויות. A little south of sanity,1998 - לייב.אלבום לייב משובח ביותר.קשה כבר להשיג בחנויות.יש עותק עדיין בקניון איילון בר"ג... Just push play,2001 - סטודיו.אלבום נחמד.אפשר להשיג כמעט בכל חנות. Young Lust,2001 - אוסף.אלבום אוסף חביב ביותר.אפשר להשיג אולי בחנויות אך כבר די קשה. O,Yeah Ultimate Aerosmith hits,2002 - אוסף. אלבום אוסף נחמד מאוד.אפשר להשיג בכל חנות. Honkin' On Bobo,2004 - סטודיו.אלבום הסטודיו האחרון של הלהקה.אלבום מופלא בסגנון הרוק\בלוז של הלהקה.אפשר להשיג בכל חנות. ב-מוזיקה נטו התכוונתי כמובן לאתר שלהם שאפשר להזמין דרכו כנראה מה שמופיע שם.קישור לדף של אירו שם בסוף ההודעה הזאת. אם יש לך שוב אפשרות להזמין מאמזון אז שם תוכלי למצוא את כולם.בארץ כנראה רק מה שאמרתי שיש סיכוי.נשמח לעזור עם כל שאלה ובאמת כדאי לך לברר קודם איזה 2 כבר יש לו.גם כמובן את יכולה לרכוש לו את ה-DVD האחרון של הלהקה שיש גם כמעט בכל חנות.הוא DVD לייב ושמו-You Gotta Move ועכשיו אחרי שסיימתי להשתעשע אני חייב לזוז לעבודה.יום טוב.

קודם כל, תודה רבה!!

..וזה הזמן להוסיף שאני לא גרה בארץ, אלא בברזיל.. והאמת שדי הופתעתי לגלות שחלק מהאלבומים שמצאתי כאן בקלות נדירים כרגע בארץ (כמו Toys in the Attick) ואלבומים כמו Pandora's Box and Permanent Vaction בכלל לא קיימים וגם אף פעם לא היו קיימים כאן! כסף לא צריך להיות הדאגה כיוון שלטוב ולרע, המחירים כאן שונים לחלוטין.. שוב תודה על התגובות שלכם, הם נתנו כיוון טוב! עכשיו.. מהשיעורי הבית היותר עדכניים שעשיתי, יש לו רק את Nine Lives. כבר קניתי את היותר "חדשים" - Pump, Get a grip, Just push play, Gems, Rock in a hard place, Honkin` on Bobo . חלק על פי ההמלצות שלכם וחלק ממה שהצלחתי להוציא ממנו שהוא אוהב.. אני מנסה כרגע להשיג מארגטינה את Permanent vacation and Down with Mirrors, כי מה לעשות שהוא באמת מעדיף את האלבומים הפחות ישנים שלהם, משנות ה-80 והלאה. ההתלבטות שלי כרגע היא בקשר ל- A little south of sanity, שנראה טוב ושמעתי עליו ביקורות טובות בכללי.. מה דעתכם? שווה או לא שווה? עד כמה הייתם שמחים לקבל אותו מכל האוספים והאלבומים של הלהקה? מצטערת שיצא קצת ארוך.. thanks once again..

AeroTom

New member
Sanity מומלץ ביותר!

ללהקה יצאו עד היום 4 אלבומי לייב ו-Sanity הוא ללא ספק הכי טוב מביניהם.אם את קונה אלבום לייב,תקני אותו. יש בו 2 דיסקים ומה שיותר טוב בו-שיש בו שירים מכל התקוםות של הלהקה בביצועים נהדרים. זה אלבום לייב ממש מחשמל.שווה לקנות.למרות שכל השירים שם היותר להיטים והמוכרים של הלהקה (מה שלפי דעתי פחות טוב) אבל אם את אומרת שהוא מעדיף את החדשים יותר אז הוא בטוח יאהב את Sanity. אין כל צל של ספק שמישהו שאוהב את הלהקה (אפילו רק את התקופה החדשה שלה שזה די חבל לדעתי) יאהב מאוד את Sanity.

AeroSlash

New member
הייתי עומדת בכיכר הראשית

ומוכרת נייר טואלט משובץ יהלומים כדי לקבל את Sanity
... לצערי הרב מאוד אין לי אותו ולכי עליו!!!

AeroSlash

New member
נותר רק להתפלל

שיצליח לי במסעדה החדשה עם המלצרות...

למעלה