עזרה בבקשה

yaeloli

New member
עזרה בבקשה

התחדשתי היום במערכת קולנוע ביתית + DVD של חברת "AKAI" קורא DIVIX (יש לי צורב רגיל ולא צורב DVD). יש לי מספר שאלות כיוון שאף פעם לא השתמשתי ב DVD מסוג זה. 1.יש לי תוכנת NERO. איך אני אמורה לצרוב סרט כדי שאני יוכל לראות אותו ב DVD הזה (תסבירו מהבסיס, גם לגבי סוג הסרט שאפשר לצרוב). 2. האם יש אפשרות לחבר לסרט תרגום בעברית? אם כן איך אני עושה זאת (מבקשת הסבר מפורט וברור עקב חוסר הניסיון). אודה לעזרתכם.

idotriple

New member
כמה הבהרות.

אם יש לך דיוידי DIVX את יכולה לצרוב קבצי AVI שהסוג שהקידוד שלהם הוא DIVX\XVID. את צורבת אותם דרך נרו כ DATA. במידה והמכשיר שברשותך יכול לקרוא קבצי כתוביות בעברית בנפרד את מוסיפה על הדיסק גם קובץ כתוביות. גם את הסרט וגם את הכתובית את צורבת כ DATA על אותו הדיסק. תני להם שם זהה(!!!). למשל: movie.avi (שם הסרט) ו movie.srt (קובץ הכתובית). במידה והמכשיר שלך לא תומך בכתוביות בנפרד את צריכה "להדביק" את הכתוביות על הסרט והסבר לאיך עושים זאת תמצאי במאמרים פה בפורום! מקווה שעזרתי.

yaeloli

New member
תודה רבה לך, אבל עוד שאלות...

תודה על התשובה אבל נשארתי עם עוד סימני שאלה... א. אין לי מושג אם הוא תומך בכתוביות בנפרד או לא. נראה לי שאני יעשה נסיונות. כל התרגומים שלי הם עם סיומת sub. האם זה גם תופס? אם לא מאיפה אני משיגה תרגומים של srt? ואם הוא לא תומך בנפרד אתה יכול לתת לי קישור לאיך מדביקים סרט לתרגום. ב. קניתי בכוונה דיסקים של 800mb על מנת שהסרטים יכנסו אליהם והמוכר אמר לי שכשאני צורבת עליהם אני צריכה לשנות בהגדרות של ה NERO ל 800mb. איפה אני עושה את זה? אם אפשר להסביר לי שלב אחר שלב.

kkdd

New member
כל התשובות

א. המרה מ SUB ל SRT מתבצעת בתוכנות כגון ‎SubtitleWorkshop או Subtitle Editor את שומרת את הכתוביות כסוג SUBRIP ואז הם יהיו לך כ SRT תצרבי דיסק אחד כמו שהסבירו לך עם השם הזההה של הקובץ ותיראי אם הוא תומך בכתוביות בעברית (לדעתי הוא לא תומך אבל שווה בדיקה) במידה ולא תומך את יכולה להיכנס למאמרים שלנו שלמעלה בקטגורית "המרות שונות" מאמר בשם שוליים שחורים.. לא היית חייבת לקנות דיסקים של 800 מגה, מספיק של 700 מוסבר שם גם על צריבה.

yaeloli

New member
kkdd תקרא בבקשה

המרתי בעזרת התוכנה שאמרת לי תרגום מ sub ל srt ופתאום הוא לא מתאים לסרט. (בדקתי את זה ב bs player).

kkdd

New member
מוזר... לא נגעת בשום דבר נכון?

תנסה להמיר בתוכנה השניה. ותנסה לבדוק גם אם הנגן MV2PLAYER אם זה סונכרן... או אפילו בתוכנה Subtitle Editor

yaeloli

New member
הסתדרתי

הצלחתי לסנכרן את הכתוביות לסרט ע"י שינוי קצב פריימרים אחרי שקראתי את אחד מהמדריכים. תודה.

למעלה