עזרה בבקשה

מתיילדה

New member
עזרה בבקשה

איך אני מזהה את שם הבדיקה של הסוכר היום בבוקר עשיתי העמסת סוכר ועכשיו אני רואה את רוב הבדיקות שלי באינטרנט... אודה לכן אם מישהי תדע לאמר לי איך נקראת בקיצור או במורחב ה"בדיקה" הזו תודה

yoyo10

New member
לדעתי חייבת להופיעה המילה

גלוקוז איפה שהוא בהעמסת סוכר

מתיילדה

New member
גלוקוז מופיע בבדיקת השטן

וכתוב שזה נורמלי מה שכן מופיע לפי מה שנדמה לי לפי הערכים שהנמוך זה 79 והגבוה זה 97 וזה מופיע תחת MCV-Mean Cell Volume אצלי זה 91 שזה במסגרת השאלה היא האם זה זה בבדיקות הדם?!

את מדברת על ספירת דם

ולא על בדיקת הסוכר. יכול להיות שעדיין אין תוצאות שלה או שהמעבדה לא עדכנה אותן. גלוקוז בבדיקת השתן לא קשור ל-GCT. זו בדיקת שתן רגילה. וMCV היא בדיקת נפח הדם, כאמור - חלק מספירת דם רגילה (CBC).

מתיילדה

New member
OK אז עדיין כנראה לא מעודכן..אבל

מה שלא מעודכן כתוב לחץ לתוצאות וכתוב גם שהתוצאה תהיה תוך יום אחד כלומר מכאן נובע שגם אם אין עדיין תשובה היה צריך להיות רשום לי "לחץ לתוצאות" לא? סורי האמת שאני בלחץ יותר לדעת את התשובה של הסוכר... לא שיש לי במשפחה משהו דומה אבל אתן יודעות איך זה אנחנו והראש המנופח משהו שלנו...

מבינה אותך ../images/Emo13.gif

הזכרת לי שאני צריכה לעשות את הדרעק הזה בשבוע הבא

מתיילדה

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה אגב המון לימון עזר

לי בכל אופן , עלק היא אמרה לי להביא כוס מבחוץ פלסטיק ועם מים אמרתי לה "לא, אני הבאתי מהבית מיץ לימון סחוט והוספתי קצת מים" היא חששה שהוספתי משהו לשם עוד אמרתי לה לא רק לימון טיבעי וזה מאוד עזר לי כי זה היה כל כך מרוכז (הלימון) שהרגשתי יותר חמיצות למרות שזה עדיין היה לי כבד כל המתוק הזה על הבוקר בכל אופן מאחלת לך בהצלחה בבדיקה בשבוע הבא ומתפללת שאצלי הבדיקה תצא טוב.

למעלה