עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני חובב וויסקי ואני צריך המלצה לבקבוק הבא. יש לי כבר במלאי (פעיל) ג'ק, גלן-פידיך 15 ו-לפרויג' 10.

marsala

New member
אולי אחד מהמאלטים 'הקלאסיים'

אתה יודע יש שישייה כזאת. מוש

marsala

New member
המאלטים הקלאסיים של סקוטלנד

אובן,גלנקינצ'י,קראגנאמור,טליסקר,דלוויני,לגבולין ובלע'ז: OBAN, GLENKINCHIE,CRAGGNAMORE, TALISKER ,DALWHINNIE, LAGAVULIN מוש

ואולי לא.... ../images/Emo13.gif

במקום Oban הייתי ממליץ מק'אלן, Craggnamore לטעמי חסר אופי יחודי, אותו דבר Glenkinchie. נסה Glenlivet או גלנמורנג'י Celler 13 במקום.

marsala

New member
אלון,ששת המאלטים הקלאסיים

זה לא דבר אבסולוטי,זאת חברה שהחליטה לשווק את ששת המזקקות הידועות האלו השייכות לה,מכיוון שכל אחת מהן מייצגת נאמנה את איזור הויסקי הספציפי. אם שמת לב, כל אחד מששת המאלטים בה מאיזור אחר מששת איזורי הויסקי של סקוטלנד. למי שמתחיל לטעום ויסקי בהחלט מומלץ ללכת קודם ולטעום את השישייה הזאת,בשדות תעופה בעולם לפעמים ניתן לקנות מארז של בקבוקים קטנים בנפח 373מל של כל השישה. מוש

כמובן, ידוע לי מהם השישה ../images/Emo13.gif

וכמו שאמרת מדובר במיזם שיווקי נטו. בכל מקרה, הסיבה להמלצות מחוץ לשישיה היא מכיוון שבדיוטי פרי בארץ לא ניתן להשיג את כולם (את רובם למען האמת; אפשר קרגנמור וגלןקינץ' אולי), ורוב האנשים רוכשים וויסקים בדיוטי פרי בארץ.

nage

New member
אובן בהחלט ממולץ לטעמי

אם כי לא נמצא בדיוטי ב 5 פעמים האחרונות שחיפשתי. אני אישית הייתי ממליץ גם על Bowmore ועל Ardbeg שניהם אייל אוף אייליי וגם על בושמילס סינגל לחיים. יוני

nage

New member
אני אישית מעדיף את אזור החוף

ואת הטעם המעושן החזק

למעלה